Merge!Insa la prieten se va vedea cardul tau local in hop 2,adica ce ai tu in hop 1 la el va fi in hop 2 si tot asa.
Merge!Insa la prieten se va vedea cardul tau local in hop 2,adica ce ai tu in hop 1 la el va fi in hop 2 si tot asa.
Multam fain!!!
Se pare ca singura problema ar fi ca nu ma va crede ca am cardul in local!
Hmmm!
Cum nu vreau sa fac un server comercial ci free sharing.... bun si asa decat de loc!
Inca o data, multumesc!
Daca vrei sa vada cardul local ai poti da o linie N din newcs.Insa aceasta varianta este doar pentru cardul local.
Din cate am inteles daca dau o linie N nu pot limita re-sharing-ul.
As fi vrut sa evit a da o linie N. De aceea vroiam sa folosesc CCcam.
![]()
Daca iti este prieten il poate limita el.
Multumesc Mondo! Testat cu CCcam, functioneaza. Ai avut dreptate, vede cardul la hop 2.
am sa mai incerc sa vad daca reusesc sa-l fac sa mearga ca si server. Folosesc o versiune cam veche (2.0.0, cum ziceam am un IPbox cu fw original si se pare ca de la 2.0.2 in sus le-au facut doar pentru enigma & co) sau poate am c.channel si c.prio gresite.
Ah, aveam si o aata problema dar nu stiu daca ar trebui sa deschid un alt topic.
Pe cand mergeam cu newcs+mgcam, digi era... luminos cu fragute.
In schimb cu CCcam nu reusesc sa-l fac sa mearga.
Ma poate ajuta cineva sa inteleg de ce gigi, cu mgcamd mere si cu cccam nu? De ce io-s mai natang?
Multumesc!
Combinatia newcs/cccam permite controlul strict al distantei la care dai reshare pentru local...sau poti evita sa primesti anumite carduri care ti-ar incarca traficul...
RAPIDIST PUR SINGE
http://www.ump2002.net/index.php?act...ry=FileCenter&
cccam are alta distributie a fisierelor , incearca din linck
PS ce-i cu fructele mentionate ??
scuze , acum am vazut ca vrei din carte![]()