Au vrut sa aleaga poporul si poporul a ales.
Dislikes: 0
Au vrut sa aleaga poporul si poporul a ales.
Mi-am permis sa schimb numele acestui post pentru ca e Intoarcerea lui Base!!!
Eu sper sa realizeze ce a promis, chiar daca va trebui sa mergem la referendumuri ca sa il ajutam.
Din pacate prezenta la vot a fost scazuta ceea ce riese ca Basecu a pierdut foarte mult din ceei ce erau cu el. Daca ieri erau alegeri anticipate si coalitia avea un candidat unic Basescu pierdea. Ieri cei mai multi nu au votat cu Basescu ci habar nu au avut ceea ce voteaza, au votat pentru: sa mi dea , sa mi faca si alte prosti pe care presedintele nu are cum sa le faca,ci numai guvernul!!! Spun aceste lucruri in cunostinta de cauza pt ca am fost in comisia de votare. Romanul este usor de manipulat(marea majoritate) o sa mai treaca multi ani pana o sa ne desteptam si o sa votam in cu mintea!! si nu indrumati de altii ca niste oi la stana!!!! Asrept sal scimbe pe Tariceanu si lucrurile sa se aseze si sa nu ne mai facem de cacao fata de cei din UE.
S-a intors dar si-a stricat sarbatoarea cu o golanie.
Sa ia telefonul cuiva din mana..... Putea sa puna un spp-ist.... asta putea sa o ia si la suturi.
S-a descalificat.
cred ca in momentele alea fiecare am fi reactionat la fel.totusi ziaristi de la noi exagereaza foarte mult cu stresu asupra unor oameni politici.in nici o tara nu exista asa ceva sai bagi microfonu in gura imediat ce iasa dintr-un loc anume fie el in oras sau locuri oficiale ca sa nu mai spun de ziaristi care lucra la comanda iar ce face acum posturile de tv antena e uimitor si jenant