Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: mare pacat

Standard RSP member stal's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default mare pacat

Si totusi ! Nici un user nu poate scri nimic vis -a-vis de asta?

Parerea voastra e absoluta?
    Nici macar nu sunteti curiosi daca lumea are alta parere?
    Voi decideti cine ce poate spune?
    Atunci mai bine stergeti ce am scris si "tacerea e de aur"
    Last edited by stal; 19-11-08 at 23:54.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: mare pacat

Quote Originally Posted by stal View Post
    Si totusi ! Nici un user nu poate scri nimic vis -a-vis de asta?

Parerea voastra e absoluta?
    Nici macar nu sunteti curiosi daca lume are alta parere?
    no coment ? ca in justitia americana orice cuvant spus poate fi folosit impotriva ta

"Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului."
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by stargate View Post
    no coment ? ca in justitia americana orice cuvant spus poate fi folosit impotriva ta

"Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului."
    Din respect pt @einstein si@ zmeura si de ce nu @snow cred ca ce am avut de zis e suficient

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by stal View Post
    Din respect pt @einstein si@ zmeura si de ce nu @snow cred ca ce am avut de zis e suficient
    nu este usor nici pentru ei sa tina unit acest forum ... intodeauna vor fi nemultumiri si datoria moderatorilor este sa le rezolve cu eleganta si diplomatie pentru a nu crea o stare conflictuala intre membri forumului ... am stat bine si m-am gandit si cred ca am dat prea multa importanta sectiuni shoping si mai putin sectiunilor tehnice
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nu este usor nici pentru ei sa tina unit acest forum ... intodeauna vor fi nemultumiri si datoria moderatorilor este sa le rezolve cu eleganta si diplomatie pentru a nu crea o stare conflictuala intre membri forumului ... am stat bine si m-am gandit si cred ca am dat prea multa importanta sectiuni shoping si mai putin sectiunilor tehnice
    doamne ajuta
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@stal ai inceput sa fii plictisitor!!din 4000-5000 de membri care are asta forum numai tu ,"colegul din forum" si inca un membru faceti scandal,cu hotarirea asta.Restul de oamenii continua pe activitate fara probleme chiar si la sectiunea shopping.Acuma ma pui sa gindesc sau vinzi ceva engros si e afectata afacerea ta, sau cineva te pune sa faci scandal...Te rog frumos sau esti de acord cu regulament care are forum si continui sau te muti in alt forum sau faci un forum si hotaresti tu ce regulament o sa are.Si eu am vrut sa fac upload key si softcam.key pt receptor ipbox.Dar admin mi-a spus ca nu aceapta asa ceva la forum eu ce a trebui sa fac?Sa deschid 10 posturi si sa fac scandal ca tine?Nu! am hotarit sa urmaresc pe regulament.Daca nu am vrut sa il urmaresc a trebui sa plec din forum asta,sau sa gasesc alt forum sau sa fac eu un forum si ca admin sa am responsabilitate ce fac acolo.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by otheitis View Post
    @stal ai inceput sa fii plictisitor!!din 4000-5000 de membri care are asta forum numai tu ,"colegul din forum" si inca un membru faceti scandal
    orice ingradire de drepturi chiar si justificata duce la scandal nu trebuie sa deranjeze opiniile contradictorii , discutie daca se poarta in termeni civilizati poate fi constructiva ... zic si eu .

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by otheitis View Post
    @stal ai inceput sa fii plictisitor!!din 4000-5000 de membri care are asta forum numai tu ,"colegul din forum" si inca un membru faceti scandal,cu hotarirea asta.Restul de oamenii continua pe activitate fara probleme chiar si la sectiunea shopping.Acuma ma pui sa gindesc sau vinzi ceva engros si e afectata afacerea ta, sau cineva te pune sa faci scandal...Te rog frumos sau esti de acord cu regulament care are forum si continui sau te muti in alt forum sau faci un forum si hotaresti tu ce regulament o sa are.Si eu am vrut sa fac upload key si softcam.key pt receptor ipbox.Dar admin mi-a spus ca nu aceapta asa ceva la forum eu ce a trebui sa fac?Sa deschid 10 posturi si sa fac scandal ca tine?Nu! am hotarit sa urmaresc pe regulament.Daca nu am vrut sa il urmaresc a trebui sa plec din forum asta,sau sa gasesc alt forum sau sa fac eu un forum si ca admin sa am responsabilitate ce fac acolo.
    E bun asa !
    Voiai sa pui key??

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

ebay a fost amendata sute de milioane de euro pentru ca a permis userilor sai sa vanda marfa contrafacuta, acest risc il poate avea si adminul acestui forum.

una e sa vinzi 2,3bucati alta e sa vinzi cu baxu clone.

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

orice ingradire de drepturi chiar si justificata duce la scandal nu trebuie sa deranjeze opiniile contradictorii , discutie daca se poarta in termeni civilizati poate fi constructiva ... zic si eu .
    De acord cu discutia civilizata! Dar cand ti se expica o situatie de mai multi oameni direct pe forum, dar si in privat si tu te faci ca nu intelegi si continui discutia (scandalul) in 3 topicuri separate?
    Se vede de la o posta reaua intentie!

PS. Un regulament se poate schimba oricand, dar pentru viitorul imediat acest lucru nu se va intampla pe RSP! (poate mici corecturi)

Standard RSP member garyman's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

in '89 poporul striga ca este dictatura ...Ceausescu si CC-ul spuneau ca nu este , atunci poporul s-a suparat si a facut "revolutiunea" iar lucrurile s-au schimbat .
    pierdut in discutii aprinse .... desi nu doresc nimic

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by garyman View Post
    in '89 poporul striga ca este dictatura ...Ceausescu si CC-ul spuneau ca nu este , atunci poporul s-a suparat si a facut "revolutiunea" iar lucrurile s-au schimbat .
    nu se pune problema unei revolutii , doar ca tratamentul aplicat lui daniel nu a fost aplicat tuturor care vand clone cu "baxu" in sectiunea shop ... oare de ce ? nu credeti domnilor moderatori ca bate la ochi ?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Ceilalti au acceptat situatia.
    :

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nu se pune problema unei revolutii , doar ca tratamentul aplicat lui daniel nu a fost aplicat tuturor care vand clone cu "baxu" in sectiunea shop ... oare de ce ? nu credeti domnilor moderatori ca bate la ochi ?
    unde vezi tu asta ?

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dan2000 View Post
    unde vezi tu asta ?
    s-a remediat situatia si a fost sters si celalalt magazin online

Page 1 of 2 12 LastLast