View Poll Results: Eu cu cine votez?
- Voters
- 37. You may not vote on this poll
-
PD-L
-
PSD+PC
-
PNL
-
UDMR
-
PRM
-
PNG
-
Altul
-
Nu votez!
-
Mi-e sila de ei!
-
Membru de onoare
Re: Eu cu cine votez?!
Degeaba,au votat pensionarii de dimineata http://www.pesurse.ro/ .Se vede o mica scadere a PSD in orele dupa amiezii,dar cred ca deja au castigat.Acum ramane doar sa vedem cine cu cine se va lua de mana dupa ce s-au scuipat atat intre ei.
-
Membru de onoare
Important este sa nu poata sa faca singuri sau impreuna cu UDMR majoritatea! Daca au nevoie de PNL atunci e bine ca nu va fi dictatura ca pe timpul lui Nastase si PNL-ul ii va juca cum au fost ei jucati de pesedisti astia 2 ani!
E bine daca se mentine tendinta de scadere spre 35%! Pacat ca am lasat pensionarii si taranii sa decida viitorul!
-
Eu n-am putut vota, n-am decat viza de flotant pe Bacau si mi-au spus ca nu se mai poate. Lucrez aici de 3 ani si am locuinta de serviciu. Mi-au spus ca trebuia sa ma duc in orasul unde am resedinta stabila.*
Practic nu stiu nici ei, s-au apucat sa suna al bec, unde suna ocupat. N-am mai avut rabdare sa raspunda cineva si am plecat. E desutul de aiurea, eu in orasul unde am resedinta, dat fiind ca sunt de trei ani in Bacau, habar n-am cine mai e primar pe acolo.
-
Last edited by Snow; 30-11-08 at 21:07.
-
Avem o certitudine: PNL va ramane la guvernare.
-
Membru de onoare
Nu e certitudine,dar sunt foarte curtati de catre ceilalti doi.
Se anunta o egalitate la rezultate intre PDL si PSD.Pentru prima data dupa revolutie UDMR-ul nu mai poate inclina balanta in favoarea unei parti sau a alteia.
-
RSP - Team
ceva bun tot au adus alegerile astea. vc tudor si toata gasca securista vor dispare curand de pe scena politica. fara actualele salarii de deputati si senatori securistii vor uita de prm, va ramane singur rudotelul sa abereze-n continuare.