Intre psd si pdl ce preferi?psd?Toti fura numai ca unii fura mai putin decit altii si ar fi un pas inainte(pentru rrromania) daca ar fi alesi aia care fura mai putin.
Intre psd si pdl ce preferi?psd?Toti fura numai ca unii fura mai putin decit altii si ar fi un pas inainte(pentru rrromania) daca ar fi alesi aia care fura mai putin.
SS2,Soleron
Pentru mine nu exista hot mai mic si hot mai mare.PDL-istii sunt hoti mai mici doar pentru ca nu prea au prins la putere,dar acolo pe unde au fost au lamurit problema (vezi primaria Bucuresti).
Treaba ta daca vrei sa fii fan infocat al unui partid,eu am crezut ca vrei sa votezi cu cineva anume de pe la tine,acum cu uninominalul asta,dar legat de partide si de dinouzaurii vechi.....
:
Nu sint fan infocat al niciunui partid.Doar prefer Basescu si pdl.In situatia acuala mi se par cei mai potriviti.Cel mai bine ar fi ca votul sa fie obligatoriu.
SS2,Soleron
Dar Partidul Coruptia Mare NU EXISTA?
Eu votez cu mine![]()
Voua nu vi-i sila si scarba cand vedeti afise lipite pe cladiri, garduri, cotete, balcoane etc? Eu am o scarba teribila. Sincer! Ieri am luat o baba la ocazie si din discutii am ajuns la concluzia ca ii era frica sa nu voteze. Cica daca se ia politia de ea ca nu are stampila pe buletinul de identitate? Nu imi pare rau ca am convins-o pana la urma sa nu mearga la vot. Daca avea v'o 18-20 de ani o convingeam si de altceva...![]()
Trecut la Sfinti
ce tare !! cum sa iei ma babe la okazie ? la mine nu a mai pus cineva strain piciorul in masina de prin 2002. Intre Valcea - Craiova mi-a mancat unu' sufletu'.... Ca e muzica prea tare , ca e prea cald .... Totul a culminat cu viteza prea mare .... O sa ajung la 2 noaptea in Craiova si el are tren tocmai la 6 . Daca nu ar fi plouat torential il dadeam jos in mijlocul campului .
Revenind ontopic . Eu nu o sa votez... Am avut acum cativa ani un patron imlicat in politica la PNL . Cate porcarii am putu sa vad m-au convins .
"pe cine nu-l lasi sa moara nu te lasa sa traiesti " spune o vorba romaneasca
cam asta ai patit
dar puteai sa ii explici ca e masina ta si daca vrei tu poti merge cu 200 la ora
el trebuia sa accepte acest lucru
daca nu intelege acest lucru cine stie pe cati mai bate la cap cand o sa se urce in alta masina de ocazie
cat despre politicieni ...probabil a venit timpul sa punem la conducerea tarii pe unii care nu au mai fost ...
adica ceva intre PIN , PNG ,Ecologisti (verzi) sau PRM
ca altii s-au tot schimbat la putere si am vazut ce au facut cu tara
desi nu au prea mare sanse sa intre in parlament cei enumerati
Last edited by horatyu; 23-11-08 at 12:27.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Subscriu cu cea mai mare placere!Originally Posted by staric;55524 ... eu refuz sa particip la MAREA CUMPARARE de voturi ... [I
Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim
Poate romania ar fi fost in alta parte daca cetatenii ar fi avut mai mult simt civic.Este perfect asa...nu mergem la vot lasam babele sa voteze si pt noi.Asta este: pur romanesc.Sintem prea tari,sintem cei mai buni avem scolile cele mai bune din lume am inventat motoru cu reactie campioni la gimnastica romanu este cel mai corect si cel mai muncitor.Nu imi vine sa cred ca ginditi asa.Nu va dati seama ca singurul mod de a schimba ceva in romania aia de kaka este prin vot?
SS2,Soleron
man in general spiritul civic al uni popor vine de la educatie. cum la noi educatia se face pe taraf, otv, romantica, etc nu e de mirare ca avem asa politicieni. ii meritam si ne reprezinta. unde in lume mai poti auzi " noi muncim noi nu gandim" si "moarte intelectualilor"?
Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim