Mda,pesedisti au fost totusi destul de "rai",controland aproape tot si coruptia era la ea acasa de sus pana jos.Chestii vazute clar la nivel de primar si prefect,nu vreau sa zic mai multe.Acum nici penelistii nu sunt sfinti nici pe departe dar parca nu tin ei toate fraiele.Oricum la nivel central si in firmele de stat e jaf mare,angajari pe pile si salarii incredibile pentru "manageri",toti schimbati in momentul schimbarii de putere.Sa nu uitam ca puterea a fost preluata de Alianta DA,asa ca nu incercati sale aduceti scuze pedelistilor ca e degeaba.Probabil nu stiti cati primari fosti pesedisti sunt acum pedelisti si sunt exact cei care "organizau" oamenii sa voteze,bineinteles sfatuiti si cu cine,asa ca sa nu va mire saltul lor in sondaje de la sub 20% la peste 30%.Nu se datoreaza doar hahahaurilor.
Votati,votati ca sa aveti pe cine sa injurati.Posibil ca sa votez si eu,dar din alte motive.Oricum voi avea motivul sa-i injur dupa aceea,mai ales ca am votat in 96 cu taranistii,apoi in 2000 cu Iliescu
si in 2004 cu alianta PA
,asa ca nu incercati sa mii laudati pe unii dintre ei ca nu are rost sa pierdem timpul.Acum chiar cu tribunul sau cu ciobanul nu votez.Veci.
PS:Nu mai fiti asa alarmisti legat de cei care vor veni la putere,tara merge inainte chiar daca ei doar se fac ca ne conduc si fura cu nesimtire infinita.Prostimea trage si va fi condusa de catre cei pe care ii merita.Vreti altceva plecati din tara asta,altfel daca vreti sa vedeti viitorul acestei tari intrati pe www.cocalari.com sau http://pitzipoanca.org/ si am lamurit treaba.Ce psd,pnl,pdl?Mai bine "fara numar","dusmanii mor","haur",etc ca doar asta e tara in care traim.

Reply With Quote
.
,apoi in 2000 cu Iliescu
,asa ca nu incercati sa mii laudati pe unii dintre ei ca nu are rost sa pierdem timpul.Acum chiar cu tribunul sau cu ciobanul nu votez.Veci.
) sa decida viitorul nostru! De aceea merg la vot!