Results 1 to 13 of 13

Thread: reguli shop

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member stal's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default reguli shop

Daca doriti sa vindeti ceva in aceasta sectiune respectati regulile:

- Nu va faceti magazinul personal din forum! Riscati ban!

- produsul trebuie sa fie din domeniu satelitar sau direct legat
    - nu sunt admise anunturi de produse care incalca dreptul de autor
    - afisarea pretului obligatoriu
    - confirmati valabilitatea anuntului saptamanal, nu zilnic
    - posturile offtopic sunt intersize
    - anunturile se fac numai pe forum, fara email, ym, telefon, etc!

- Abaterea de la reguli duce la stergerea postului si avertizarea celui in cauza, in prima faza. Sanctiunile se pot lasa si cu ban, pe o perioada nedeterminata!
    Pai fiecare vinzare e un magazin in sine
    Am primit pe ym anuntul unui coleg de forum prin care era banat pt vinzarile de la shop
    Nu cunosc foarte bine situatia dar mai mult decit dorinta de a vinde cu ce a deranjat?

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: reguli shop

@stal....Admin poate sa te lamureste....Nu avem ceva cu nici unu dar asa cum ai vazut toate posturi pe sectiuna shoping care au avut ca oferta dm500,dm800 sau orice alt receptor clona sau original vindute in cantitatii mai mare au fost sterse.Nu se poate forum sa fie afacere privata fiecarui....Cine vrea sa face o afacere sa deschide e-shop,sa cumpara taraba la piata,sa deschide magazin... prietenul tau care a anuntat toate clientii lui sa vine sa face scandal prin forum a gresit si a trimis si la moderatori asta mesage cu "mic favor"....
    La sectiunea de shopping situatia e lamurita foarte clar.Cine nu il convine e problema lui....

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by otheitis View Post
    @stal....Admin poate sa te lamureste....Nu avem ceva cu nici unu dar asa cum ai vazut toate posturi pe sectiuna shoping care au avut ca oferta dm500,dm800 sau orice alt receptor clona sau original vindute in cantitatii mai mare au fost sterse.Nu se poate forum sa fie afacere privata fiecarui....Cine vrea sa face o afacere sa deschide e-shop,sa cumpara taraba la piata,sa deschide magazin... prietenul tau care a anuntat toate clientii lui sa vine sa face scandal prin forum a gresit si a trimis si la moderatori asta mesage cu "mic favor"....
    La sectiunea de shopping situatia e lamurita foarte clar.Cine nu il convine e problema lui....
    Sa ne intelegem bine
    1.nu imi e prieten ci coleg de forum .pe acelasi palier relational ca si tine
    2 Ingradirea dreptului de a vinde (indiferent de cantitate) tine de optica adminului sau grav ar fi ...de interese
    3.Daca interesele sunt cele care stau la baza deciziei cred ca se poate negocia si gasi o solutie faina fara a bana

Mentioned
    0 Post(s)

ma dispera userii care au pe buze afirmatia "cui nu-i convine e treaba lui:
    Dar de ce nu te pui in situatia in care unul pierde ceva timp din viata pt apartenenta la un hobby comun si are si el 5000 de raghaturi de vindut
    e un forum liber sau ce naiba fratilor?
    ce e asa greu sa se perceapa o taxa daca x sau y fac bani din asta?
    Faceti reguli nu zic nu dar lucrati cu cap nu eliminatoriu,discretionar sau mai rau pe principiu de ...
    poate n-o fi asa si poate omul a incalcat reguli pe care un admin le poate taxa cu usurinta ...nu e treaba mea dar tin mult la libertatea odata cistigata!

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@stal la "coleg de forum" au dat solutia si eu si dam2000 si admin.El nu a vrut....Si discutia e inchisa.Singuri care sunt afectati sunt users care vinde en gros.Restul de users poate sa foloseste pe shopping fara nici o problema.Cine vrea sa cumpara poate il cauta pe "colegul tau de forum" la okazii unde are pagina.Restul de discutie e ca sa facem circ.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by otheitis View Post
    @stal la "coleg de forum" au dat solutia si eu si dam2000 si admin.El nu a vrut....Si discutia e inchisa.Singuri care sunt afectati sunt users care vinde en gros.Restul de users poate sa foloseste pe shopping fara nici o problema.Cine vrea sa cumpara poate il cauta pe "colegul tau de forum" la okazii unde are pagina.Restul de discutie e ca sa facem circ.
    bai ma ucizi cu zile zau
    ce daca vinde engros? care e oftica mea?
    vinde de la mine din curte?
    Sa ma oftic gratuit ca x sau y vinde de spe miliarde?
    foarte bine si rusine mie
    Par poate partinitor dar nu te poti plinge ca unul vinde...e lipsit de tact si caracter ce motive ai ?
    inchei aici

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Stal te plictisesti?Vezi ca am stat doua zile ampulea ca sa explicam in topicul inchis mai sus si acum vi ca sa ne acuzi ca avem interese.Da,am interese.Am interesul sa nu mai vad informatii deformate de unii care vor sa-si vanda produsele.
    Daca mai aud o singura aberatie sau acuzatie aruncata se inchide.Libertatea de exprimare nu inseamna ca fiecare poate sa spuna tampenii.

Vezi ca deja ce faci intra la spam.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Stal te plictisesti?Vezi ca am stat doua zile ampulea ca sa explicam in topicul inchis mai sus si acum vi ca sa ne acuzi ca avem interese.Da,am interese.Am interesul sa nu mai vad informatii deformate de unii care vor sa-si vanda produsele.
    Daca mai aud o singura aberatie sau acuzatie aruncata se inchide.Libertatea de exprimare nu inseamna ca fiecare poate sa spuna tampenii.

Vezi ca deja ce faci intra la spam.
    ai imaginatie ca ce fac eu pute a spam?
    Nu acuz si nu zic ca ar avea cineva interese Citeste corect . Am zis ca si daca ar fi interese exista solutii!
    Chiar nu-l cunosc pe om!
    Am 3 receptoare dar nici unul dm ,nici nu intentionez in viitorul apropiat (ca nu am banuti) sa iau vre-un dm 500 800 etc
    Voiam doar sa stiu care e adevarul...A jignit pe cineva,a furat a dat tzeapa?
    daca e ban...treaba voastra fie cum stiti voi !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Numara cate posturi ai scris doar in acest topic.Citeste putin si forumul inainte sa intrebi,s-a explicat pe 3 pagini intr-un topic.Daca vrei iti trimit si eu pe messenger informatia conform careia nu mai am timp sa dau explicatii,vreau si eu sa mai butonez conserva (e clona DM),sa vad de copil,sa fac o baie,mancare si sa trag un pui de somn.
    :