Cu cardul vodafone, IP-ul tau nu este accesibil din Internet.
Se pare ca in prezent doar ZAPP iti ofera IP rutabil si accesibil din internet.
Cu cardul vodafone, IP-ul tau nu este accesibil din Internet.
Se pare ca in prezent doar ZAPP iti ofera IP rutabil si accesibil din internet.
Acesta este raspunsul pe care l-am primit de la Zapp:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stimate domnule,
Va informam ca IP-urile din reteaua Zapp sunt publice si alocate dinamic. De asemenea aceste IP-uri pot fi accesate de pe internet.
Pentru informatii si detalii suplimentare, nu ezitati sa contactati Echipa Data Support, la numarul de telefon 400 (apel gratuit direct de pe telefonul Zapp) sau la unul din numerele de telefon (021)402.44.00 sau 0788.533.400.
Cu stima,
Zapp Data Support
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
@marmex
Esti sigur ca ai pus pe router firmware care trebuie?
Daca ai internet prin telefonul mobil prin USB,in router (Assus) trebuie pus firmware care sa stie CDMA (nu merge cel de la Oleg).
Da mai multe detalii te rog.
Last edited by mondo; 14-11-08 at 21:40.
Merge Mondo cu Oleg firmware! Acum am unul de proba (merci Ibiza) numai ca este foarte slow cu 2 peers. poate daca fac sharing aici poate merge mai repede dar am dat pe trace route si se plimba semnalul prin toata Europa. Acum fac sharing cu Olanda si Portugalia ecm time min.0650 max 4.896. Asa ca am vorbit cu cei de la Vodafone sa-mi deschida 1 port sau ip fix dar dureaza cateva zile. care vrea sharing de test pana maine dimineata astept PM. Am Max. Dar maine trebuie sa duc modemul inapoi (Ibiza stie max 48 de ore). Merci baieti pentru ajutor.![]()