Dislikes: 0
qbox, ipbox, kathy, vor fi receptoare care vor face acelasi lucru cu dreambox la bani mai putini
e cel mai complect receptor pe are l-am vazut pana acum. nu face compromisuri (DVI la dm)
plusuri:
- WiFi - 802.11n. Stand-Alone internal Module
3 Antennas. WEP/WPA/WPA2 supported.
- HDMI Output
-Internal memory stick USB preinstalled(1 Gb)
- 2 x Smartcard-Reader ISO 7816-3 with programmable clock speed
- 3 x Tuner Module Input - Plug&Play
-Diablo embedded
-2 sata
-pretul
ar fi prea frumos sa coste numai 450€
Totusi nu cred ca o sa costa mai mult decit 900Euro cum o sa costa dm8000.E bine sa exista alternative ca sa scade si preturi prin concurenta.Eu v-am spus ca un receptor HD nu merita mai mult de 550 euro.Dm se exagereze ca sa face profit mare.Pretul lui dm100 e foarte buna pt ca vrea sa loveste sub centura pe clone.Asa unde il convine vinde la preturi bune....
Tare de tot,dar sa vedem... infaptuirea,apoi implinirea of our dreams.![]()
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
am trimis mail la duolabs, cand imi raspund revin cu noutati .
am pus o ruda apropiata care locuieste in italia sa sune la duolabs(003904241951000 pt cei interesati) si incepind cu 22 ianuarie se poate cumpara acest receptor.mi-au dat o adresa de mail la care il pot comanda.pretul:450 euro+taxele postale.nu se plateste vama.
pt cei interesati va pot da si adresa de e-mail.
VuSolo 4K/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Sony 49XH 9505
acum depinde si la ce pret va fii gasit si la noi , daca se incumeta vreo firma de profil si va fii un concurent serios si pt. ip box 9000 hd , qbox-ul hd venind in varianta standard cu 2 tunere ( dvb-s/s2 + dvb-t )deja instalate fata de 1 tuner ( dvb-s/s2 ) la ip box 9000 hd
asa este dar suportul cccam pe care se pare ca il are si un soft nonlinux il face atractiv pentru cei ce nu vor sa-si bata capul cu un receptor cu soft plin de floricele . acum sincer cati stau sa priveasca la tv o emisiune si cati stau sa verifice cate scripturi merg , cate plugins merg , ce skinuri bengoase au mai aparut ... etc . un receptor beton este acela care are suport emu cat mai bun si sa fie cat mai fiabil ... restul e cancan![]()
Last edited by Snow; 04-12-08 at 11:55. Reason: r12
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
cineva de pe celalalt forum a "afirmat" din surse sigure (din interior) ca va fii intre 449-499euro , inca se discuta ce si cum.
da si asa fata de dm8000 care deja a aparut un pret informativ comercial aici : http://www.satmedia-engineering.eu/o...roducts_id=103 , basca ca din start de la 4 tunere cu cat se lauda ca duce a ramas la 2 sloturi , deci ceva de genul cum este ip-box-ul la noi la vanzare cu 1 tuner montat si 1 optional dupa aceea.
sa numai zic si de prb. care inca persista la tunerele lui dm800 , sper sa nu aiba aceeasi soarta si dm8000.
nu am sa platesc nici macar 10euro unui producator care nu-si permite sa plateasca licenta ptr HDMI care costa infirm dar cere 1000€ pe unitate! am un dvd italian pe care am dat 60€ si are HDMI! se intampla aceleasi chestii ca in anii 90, toti cumparau dacia la preturi enorme deoarece masinile din import nu rezistau pe drumurile din tara...
Last edited by dan2000; 13-11-08 at 16:51.