-
Standard RSP member
Re: Intalnirea FOCUSSAT!
turnatoria nu e frumoasa,dar cand vezi aroganta acestor pseudo prestatori de servicii mai ca i-as turna,mai ales ca iau bani pe antenele cazute,da ati citit bine -cazute - cu toate ca garantia este de 24 de luni,nu-i asa ?montezi antena prost,o reinstalezi dar pe banii tai !daca tot i-ai luat banii da-i omului chitanta,pentru ca asa esti de 2 ori infractor!
-
Banned
Sunt cazuri in care se plateste interventia la antena dar....numai daca vina apartine in totalitate CLIENTULUI!! dar..si in acest caz este OBLIGATORIE taierea unei chitante pentru serviciul oferit,sincer sa fiu nu credeam ca mai exista astfel de nulitati de oameni,iam crezut disparuti o data cui caravanele digi dar...se pare ca apar ca ciupercile dupa ploaie!
Service-ul este GRATUIT pe periada contractuala-2ani cu 2 conditii;
1] Clientul sa fie bun platnic
2]Clientul sa nu fi intervenit asupra sistemului de receptie[antena,lnb,receiver]
Eu personal mi-am instruit echipele ca la fiecare montaj sa aplice un sigiliu pe antene/lnb si sa atraga atentia clientului ca daca intervine va suporta deplasarea echipei si service-ul,nu este logic ca atunci cand instalezi niste sisteme in parametri optimi clientul sa intervina asupra sistemului ca a vazut el la nu stiu cine ca daca umbla la antena prinde mai multe programe,si...cazuri sunt destule,cu antenemutate aiurea,receivere blocate,lnb-uri cu pet-uri pe ele etc!
Last edited by Snow; 01-12-08 at 00:38.
Reason: Regula 12
-
Standard RSP member
cu cartela de activare V1 cat costa o instalare ?
-
Banned
Instalarea/montajul sunt GRATUITE! cartele verzi de promotie eu nu folosesc decat V2-2 luni prima luna toate pachetele gratuit apoi a doua luna pachetul familia!-45 ron la care se adauga si o cartela rosie 1 luna-20 ron total 65 ron!
Last edited by Snow; 03-12-08 at 20:15.
Reason: regula 12
-
Standard RSP member
vezi tu spaniolule,cartelele de activare V1 nu sunt pentru toti instalatorii ci numai pentru cei cu super-hyperperformanzte care mai castiga o trusa de scule,o bormashina ...mai pun o antenutza in copac, la colorati cate zece pe casa...
p.s.
cartela rosie pe care o adaugi la activare este obligatorie sau este vanzare conditionata ?
Last edited by tickytrip; 03-12-08 at 21:48.
-
Banned
Nu vreau EU V1 pentru ca nu imi castig clienti cu ea,cu V2 am de castigat,[cel putin asa imi gandesc eu marketingul firmei] cat despre cartela rosie este la alegerea clientului nu este nici conditionata nici impusa cu forta dar....i se atrage atentia clientului ca la expirarea perioadei este posibil sa nu gaseasca decat cartele de 3-6-12 luni si atunci de ce sa nu profite sa o cumpere de pe acum? 99% din clienti cumpara si cartela rosie.
Last edited by Snow; 03-12-08 at 22:10.
Reason: regula 12