Quote Originally Posted by malin View Post
Salutare,

Anunţul nu mi se pare deloc important, explicaţia mea oficială este :

userul cu pricina nu a respectat conditile de folosire al canalului de pe irc. Ca administrator acolo i-am explicat ca nu e corect ce face, insa omul a continuat drept pentru care am luat masura de nu ii mai permite sa stea pe canal, o masura temporara pana la o decizie comuna cu staful de pe IRC.

Pentru toata lumea faptul ca puteti sta pe IRC este un PRIVILEGIU si nu un DREPT.

La buna vedere,

Malin (asiris)

P.S. nu o sa mai continui pe acest subiect si rog moderatori pe aceasta sectiune sa urmareasca acest tread.

ce anume ai investit tu in acel IRC si cum ai ajuns la concluzia ca beneficiem de un "PRIVILEGIU" daca toti cei privilegiati nu vor mai intra veti ramane doar voi , "titularii de drept" si atunci cum vezi tu ca acel canal va supravietui si ce anume discutii crezi ca vor mai exista acolo ?? cu cat numarul userilor este mai mare , cu atat discutiile sunt mai diversificate .
Parerea mea personala este ca incet , incet , atat pe forum cat si pe IRC incepe sa se practice , de catre anumiti administratori si moderatori , politica "pumnului in gura" sau mai pe intelesul tuturor : cine nu este cu noi este impotriva noastra . PACAT!!