Results 1 to 8 of 8

Thread: Anunt important 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Anunt important 2

Datorita problemelor create de un anumit user asta seara pe chat ,decid ca din momentul acesta ,ca chatul forumului sateliti ,nu il voi mai deschide in veci ,daca pana acum am trecut cu vederea anumite treburi ,de azi e gata ,renunt ,nu vreau sa divulg numele ,daca se simte cu,, musca pe caciula,, sa iasa la interval.
    Am fost banat definitiv pe motiv ca am avertizat anumiti useri pe chat ca le voi taia linia de c..am atata tot

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Default Re: Anunt important 2

Numai nu va certati, incercati sa treceti lejer peste aceste probleme de intriga...
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by vladcarama View Post
    Numai nu va certati, incercati sa treceti lejer peste aceste probleme de intriga...
    Nui vorba de intriga ,e vb de ,,7 ani de acasa ,, pe care el nu ii are ,daca te ajuta de ex.si inveti repede ,si depistezi ca face ceva prostii cu cccamul ,iti scoate ochii ca si cum ar fii trebuit sa il platesti ,dar daca tea prins la inghesuiala te arde ,,razbnarea e arma prostului,,
    la el ,nu vreau sa dau nume ,sa iasa el la interval ,asa face cu toti ,oricum chatul ,,sateliti,, ,va fii de domeniul trecutului ptr mine.
    Pacat ca se ajunge la treburi din astea.
    Si nu am banat pe nimeni ,iar ptr.ajutorul acordat nu am scos ochii asa cum face el
    Last edited by adi sony; 03-11-08 at 23:11.

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Asta e firea omului, sa fie mereu luat (bagat) in seama, shi sa se considere ca este un punct de sprijin al universului. Dar poate a fost o gluma etc., etc.
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salutare,

Anunţul nu mi se pare deloc important, explicaţia mea oficială este :

userul cu pricina nu a respectat conditile de folosire al canalului de pe irc. Ca administrator acolo i-am explicat ca nu e corect ce face, insa omul a continuat drept pentru care am luat masura de nu ii mai permite sa stea pe canal, o masura temporara pana la o decizie comuna cu staful de pe IRC.

Pentru toata lumea faptul ca puteti sta pe IRC este un PRIVILEGIU si nu un DREPT.

La buna vedere,

Malin (asiris)

P.S. nu o sa mai continui pe acest subiect si rog moderatori pe aceasta sectiune sa urmareasca acest tread.
    Last edited by malin; 04-11-08 at 00:08.

Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by malin View Post
    Salutare,

userul cu pricina nu a respectat conditile de folosire al canalului de pe irc. Ca administrator acolo i-am explicat ca nu e corect ce face, insa omul a continuat drept pentru care am luat masura de nu ii mai permite sa stea pe canal, o masura temporara pana la o decizie comuna cu staful de pe IRC.

Pentru toata lumea faptul ca puteti sta pe IRC este un PRIVILEGIU si nu un DREPT.

La buna vedere,

Malin (asiris)

P.S. nu o sa mai continui pe acest subiect si rog moderatori pe aceasta sectiune sa urmareasca acest tread.
    Bun ,as dorii sa se scrie aici care sant aceste conditii ,iar daca intram pe mirc ,nu este un ,,PRIVILEGIU,, cum spui tu ,iar daca esti moderator sa fii sanatos ,care vrea sa intre pe mirc are tot dreptul ,nu trebuie sa ceara voie nimanui ,iar daca fac o afirmatie nu am facut-o la adresa ta ,nu te-am jignit pe tine sau alti useri care erau prezenti la acea ora ,apropo ,daca vreau sa tin un anumit per in lista mea de share sau nu ,este treaba mea ,nu sant obligat sa tin pe toti cei care care ajutindui continua sa ramana cu o singura linie ,sa nu se ocupe si ei de serverul lor .Este un post unde se spune acest lucru .Daca vreau ii sterg pe toti ,nu conteaza ce au sau ce nu au,nu trebuie sa cer voie nimanui ,e vb de ,,BUNUL SIMT,,
    Ptr. faptul ca te-am sters ,asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de mine sau alti useri .De cate ori nu am spus ca dau afara si nu am facut-o ,ptr ca si eu am fost in stadiul de,, PUFAN ,, ,dar am perseverat si am ajuns unde am ajuns ,poate confirma multi pe forum .
    Chiar ca deseara am sa fac un copy-paste la ce am scris pe forum sa se vada care are un dram de vina ,eu cred ca dreptul de administrator sa se dea nu numai la ce calificare ,cunostinte are ,ci si la cum am mai spus ,,cei 7 ani de acasa ,, nu fac referire la colegi ci in general .
    Apropo ,citeste regulile privind sharele sau poate nu reguli ca nu este bine spus ,in share nu sant reguli si obligatii,daca vrei dai ,daca nu ,nu ,nu esti obligat,este un hobby ,un joc liber ,este la alegerea ta care sa il accepti sau care nu.
    Last edited by adi sony; 04-11-08 at 08:17.

Standard RSP member garyman's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by malin View Post
    Salutare,

La buna vedere,

Malin (asiris)

ce anume ai investit tu in acel IRC si cum ai ajuns la concluzia ca beneficiem de un "PRIVILEGIU" daca toti cei privilegiati nu vor mai intra veti ramane doar voi , "titularii de drept" si atunci cum vezi tu ca acel canal va supravietui si ce anume discutii crezi ca vor mai exista acolo ?? cu cat numarul userilor este mai mare , cu atat discutiile sunt mai diversificate .
    Parerea mea personala este ca incet , incet , atat pe forum cat si pe IRC incepe sa se practice , de catre anumiti administratori si moderatori , politica "pumnului in gura" sau mai pe intelesul tuturor : cine nu este cu noi este impotriva noastra . PACAT!!
    pierdut in discutii aprinse .... desi nu doresc nimic