Bun gasit dragi prieteni si colegi de "suferinta".

Sper ca imi este permis sa va numesc asa.

Subscriu si eu laudelor si multumirilor, am mai facut-o si prin alte locuri, unde parca nu se discuta tot timpul civilizat si cu respect fata de cei care fara a avea vreo obligatie, cauta sa ii ajute pe cei care sunt la "ananghie".

Pentru o mai buna corespondenta intre id-urile mele, kathi62.....

Din pacate, offul meu, (printre multe altele, dar asta chiar e mare....), e ca am un receiver din ultimele variante de 14W. Un lituanian, distribuitor de Kathrein, betatester si foarte activ membru prin alte locuri, mi-a recomandat sa caut sa il schimb. Voi face o incercare, dar nu de forma de a-l vinde pe acesta si a cumpara un altul, ci poate, poate ma vor ajuta cei de la Romkatel. Daca voi reusi am sa va spun, desi cel mai probabil sunt putini in situatia mea si deci nu ar fi un subiect de prea larg interes, .. .

De ce si de unde offul...?... Imaginile originale precum si cele AAF care fie sunt compilate pentru 14W, fie sunt universale si isi determina singure cu ce versiune "se lupta", imi functioneaza foarte bine si sunt multumit.

Experientele legate de E2, imi dau insa foarte multe batai de cap (a se citi multe ecrane verzi care imi impun resetarea din butonul de alimentare generala)... Foarte posibil sa fie o problema cauzata de stick-ul de memorie si nu neaparat de hardware-ul prorpiu-zis, am intilnit la un moment dat, un fisier in care tineau unii evidenta experientelor cumulate a mai multor posesori de Kathrein, si care chiar mi s-a parut interesant si util. Corsair Voyager de 4G (cel care il folosesc acum), nu figura ca fiind recomandat pentru Enigma2. Poate asta o fi si la mine....Urmatorul va fi un Kingston, aflat in lista sau poate chiar un HDD sATA.

Va voi informa, pe masura ce reusesc ori cu unele, ori cu altele.

Mult succes si cit mai multe satisfactii cu acest receiver si cu toate cele cu care veti mai avea ocazia sa va jucati.

Dan.