nu stiu daca conteaza parerea mea,dar sincer imi pare rau ca pleci de aici.
Deoarece unii moderatori necunoscand regulamentul forumului cap/coada si in loc a mi da un avertisment mi-au dat BAN,consider ca locul meu nu mai este pe acest forum drept urmare ma puteti gasi pe orce alt forum Ro sub acelasi nick ori spany! va multumesc tuturor!
Pentru cei neinitiati in regulamentele unui forum o singura propozitie!
ADIOS AMIGOS!!!![]()
nu stiu daca conteaza parerea mea,dar sincer imi pare rau ca pleci de aici.
Citeste pana inveti!
Orice cuvant injurios adresat altui membru al forumului sau unui moderator, admin se pedepseste cu ban, iar postul va fi sters.
Cu bine!
am vrut s-a spun ca odata cu plecarea lui pierdem un user important al acestui forum ( parerea mea),pentru ca a oferit mult ajutor ...ca a vorbit cum a vorbit asta-i alta treaba.
iarta-ma ,laleauaneagra13![]()
Lasa ca si de mine nui durea asa sufletu ca plec,doar cativa care stiau si meritau respect ma mai baga in seama pe yahoo care nici pina in ziua de azi nu pot uita ."Cinei om si cine este caine "
Sincer Spaniolule eu zic stai linistit aici unde esti ca doar nu este un "ban" permanent este asa o trecatoare.
Sant multi care au primit.Asta este cateodata mai gresim si fara sa ne dam seama si data viitoare "mai rarut cai mai dragut" cum fac eu acuma.
Daca pleci nu cred ca rezolvi nimica,nu cred ca pe alt forum te vei simti mai atasat decat esti aici.
Bea o bere rece si sa vezi ca trece supararea.
![]()
Sau un vin fiert, nu?
Mai frate,de pe aici de pe la noi daca vrei sa pleci sa stii ca nu iti iei suturi in spate,nu te scuipa lumea si cred ca toti sunt de acord ca e pacat sa pierdem un user vechi si care momentan are cel mai mare nr de posturi pe aici.Acum,regulamentul e regulament.Neintelegeri intre moderatori,useri exista de cand s-au inventat forumurile,dar trebuie sa trecem peste ele,iar noi moderatorii vom fi judecati intotdeauna cand vom lua masuri in anumite cazuri.Cu mai multa rabdare si diplomatie trecem peste toate,ca asa e si in viata reala.
PS:Te-am vazut activ si am zis ca acum sa-mi scriu si eu parerea,mai ales ca poate ti-am mai trecut.
:
totusi moderatorul nu are dreptul sa trateze userii ca pe un kkt dand raspunsuri in scarba![]()
daca ai fi analizat situatia de la un cap la altul nu ii mai luai apararea lu' domnu stelian . sau te-ai fi simtit extrem de prost... nu poti sa iei toate forumurile la rand si sa rastalmacesti o oferta, facuta cu buna credinta de un operator, cum vrei tu!!!
pana la urma eu am scris postul cu pricina , in care in afara de faptul ca l-am jignit pe cela mi-am asumat si riscul de a fi banat . Spaniolul nu a facut decat sa aprobe printr-un " Subscriu "... pentru ce a facut cela trebuia banat pe viata ...
Last edited by armand25; 30-10-08 at 07:41.
OK.Mai bine nu mai ziceam nimic.Pe forumurile satelitare daca zici DTH toata lumea sare in sus.
Bengosule posteaza acelasi lucru si in alta parte,sa vedem daca acolo ramane.
Sau acolo va mangaie moderatorii pe crestet?E doar o intrebare retorica.![]()
Last edited by zmeura; 30-10-08 at 08:25.
:
tot au fost diverse discutii si divergente pe diverse teme; ba una, ba alta, etc
eu ma gandesc la faptul ca viata e prea scurta s-o consumam cu lucruri care nu merita, si fac astfel un apel la pace catre toti userii.
da-le-ncolo de dth-uri, blanosi, etc chiar nu se merita
beti un suc rece vedeti un film si fiti calmi.
eu de mult nu ma mai agit cu astea, si e mult mai bine, credeti-ma pe cuvant![]()
ce lipseste in propozitie e fatpul ca d-nul spaniolul la facut pe d-nul stelian bou.
si cu asta discutia e inchisa pentru mine