Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: ANUNT important!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default ANUNT important!!

Deoarece unii moderatori necunoscand regulamentul forumului cap/coada si in loc a mi da un avertisment mi-au dat BAN,consider ca locul meu nu mai este pe acest forum drept urmare ma puteti gasi pe orce alt forum Ro sub acelasi nick ori spany! va multumesc tuturor!
    Pentru cei neinitiati in regulamentele unui forum o singura propozitie!
    ADIOS AMIGOS!!!

www.sateliti.info felix73's Avatar
    Mentioned
    5 Post(s)

Default Re: ANUNT important!!

nu stiu daca conteaza parerea mea,dar sincer imi pare rau ca pleci de aici.

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Citeste pana inveti!

Orice cuvant injurios adresat altui membru al forumului sau unui moderator, admin se pedepseste cu ban, iar postul va fi sters.

Cu bine!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by felix73 View Post
    nu stiu daca conteaza parerea mea,dar sincer imi pare rau ca pleci de aici.
    mie nu deoarece ma gandesc daca eu as fi fost stelian cum ma simteam...saudaca tu felix ai fi fost cum reactionai?

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

as vrea sa incheiati subiectu aici si acum,situatia e mult mai complexa decat credeti

deci va rog.....
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Mentioned
    5 Post(s)

am vrut s-a spun ca odata cu plecarea lui pierdem un user important al acestui forum ( parerea mea),pentru ca a oferit mult ajutor ...ca a vorbit cum a vorbit asta-i alta treaba.

Mentioned
    5 Post(s)

iarta-ma ,laleauaneagra13

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up Re: ANUNT important!!

Lasa ca si de mine nui durea asa sufletu ca plec,doar cativa care stiau si meritau respect ma mai baga in seama pe yahoo care nici pina in ziua de azi nu pot uita ."Cinei om si cine este caine "
    Sincer Spaniolule eu zic stai linistit aici unde esti ca doar nu este un "ban" permanent este asa o trecatoare.
    Sant multi care au primit.Asta este cateodata mai gresim si fara sa ne dam seama si data viitoare "mai rarut cai mai dragut" cum fac eu acuma.
    Daca pleci nu cred ca rezolvi nimica,nu cred ca pe alt forum te vei simti mai atasat decat esti aici.
    Bea o bere rece si sa vezi ca trece supararea.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Sau un vin fiert, nu?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai frate,de pe aici de pe la noi daca vrei sa pleci sa stii ca nu iti iei suturi in spate,nu te scuipa lumea si cred ca toti sunt de acord ca e pacat sa pierdem un user vechi si care momentan are cel mai mare nr de posturi pe aici.Acum,regulamentul e regulament.Neintelegeri intre moderatori,useri exista de cand s-au inventat forumurile,dar trebuie sa trecem peste ele,iar noi moderatorii vom fi judecati intotdeauna cand vom lua masuri in anumite cazuri.Cu mai multa rabdare si diplomatie trecem peste toate,ca asa e si in viata reala.
    PS:Te-am vazut activ si am zis ca acum sa-mi scriu si eu parerea,mai ales ca poate ti-am mai trecut.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

totusi moderatorul nu are dreptul sa trateze userii ca pe un kkt dand raspunsuri in scarba

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by deidei View Post
    mie nu deoarece ma gandesc daca eu as fi fost stelian cum ma simteam...saudaca tu felix ai fi fost cum reactionai?

daca ai fi analizat situatia de la un cap la altul nu ii mai luai apararea lu' domnu stelian . sau te-ai fi simtit extrem de prost... nu poti sa iei toate forumurile la rand si sa rastalmacesti o oferta, facuta cu buna credinta de un operator, cum vrei tu!!!
    pana la urma eu am scris postul cu pricina , in care in afara de faptul ca l-am jignit pe cela mi-am asumat si riscul de a fi banat . Spaniolul nu a facut decat sa aprobe printr-un " Subscriu "... pentru ce a facut cela trebuia banat pe viata ...

Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    Salut, sa reiau , poate unii , nu au inteles : astazi pe la ora 12-13 , ma suna o cucoana de la FOCUSSAT BUCURESTI ( daca e nevoie pot cauta si nr de telefon , de pe care am fost sunat ) si ma intreaba daca sunt ab cutare , eu confirm , dansa ma intreaba daca nu sunt interesat de o oferta de la ei , eu spun ca ascult , sa vedem despre ce este vb , si incepe: deoarece sunteti abonat fidel , va facem o oferta care consta dintr un receptor gratis , abonament separat si in cadrul acestei oferte daca sunt doritor trebuie sa platesc instalarea 120 de lei , instalarea unui lnb twin ( presupun ca in cei 120 de lei intra si costul lnb ului ) . Dupa ce ii spun cucoanei ca , nu multumesc , sun la firma de la care am echipamentul in custodie ( receptorul + card ) si imi confirma cele spuse mai sus . Acum , eu nu stiu cata eroare este in informatiile primite telefonic de la doua persoane diferite , care au coincis ( informatiile ) . Daca e nevoie ( pentru unii ) desenez( schitez ) , informatiile primite telefonic . Noroc .
    ps: nu vad care ar fi motivul pentru care trebuie tinuta ascunsa o oferta facuta cuiva ( sunt sigur , ca d na de la telefon , nu a specificat nimic in legatura cu vreo oferta secreta )
    SA FITI IUBITI ( de catre femei )
    ps2: pe forumul vecin , a postat cineva care confirma cele spuse de mine ( a primit si el telefon pentru ''oferta'')
    Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    Salut, revin cu ''rectificari'' ( info circula repede ) , acum 5 minute (ora 18 ,35) sunt sunat de catre o doamna de la Focussat Bucuresti , care stia de faptul ca eu am vb mai devreme la CAMBEEA BACAU ( eu nu m am recomandat celor de la CAMBEEA )( de unde am luat in custodie receptorul+ cardul ) si a venit cu rectificari ,ca am inteles eu gresit prima data cand m-a sunat colega ei si cand m-au informat cei de la CAMBEEA , oferta focussat este aceasta : Pentru abonatii fideli care s-au abonat in 2005-2006 si nu au avut intreruperi de reincarcare card se ofera ( tot in custodie ) al doilea receptor , cu un lnb twin in custodie +antena ( in custodie -am specificat in aceasta convorbire ca nu am antena si lnb de la ei-CAMBEEA si s-au oferit sa imi dea ei in custodie antena +lnb twin ) pentru aceasta oferta eu trebuind sa platesc 120 de lei doar instalarea lnb .
    ps:i am refuzat din nou .
    Quote Originally Posted by cableguy View Post
    NU SE PLATESC 2 ABONAMENTE...doar UNUL...
    clientii fideli, care de 2 ani isi incarca regulat contul, primesc al doilea STB si un LNB dublu in custodie, PE ACELASI ABONAMENT si platesc 100+TVA instalarea firmei care executa lucrarea...a doua cartela este inregistrata pe acelasi ID al clientului, nu este instalare noua...sunt citeva mii de potentiali clienti care vor fi contactati pe rind de Focus...
    firma mea a facut deja astfel de operatiuni...
    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Am fost sunat si eu pentru oferta asta si acum mi-e clar:

1. Receptorul cu cartela si LNB twin in custodie;
    2. Taxa de instalare, 120 lei, se plateste de abonat;
    3. Abonamentul pentru al doilea receiver este gratuit, adica in momentul in care se achita taxa pentru primul receptor, se activeaza de fapt ambele cartele. Cu alte cuvinte, platesti pentru un receptor si vizionezi pe doua.

Am spus "da" ofertei, astept sa ma sune cei de la firma de instalari si sa le fac bucuria (adica o sa le spun sa vina cu receptorul, cartela si LNB-ul, le dau 120 lei si bye-bye, mai departe ma descurc singur). D'abia astept sa vad daca prima activare a cartelei merge facuta in Dream O sa fie al 7-lea receptor care sta pe sifonier
    Last edited by armand25; 30-10-08 at 07:41.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

OK.Mai bine nu mai ziceam nimic.Pe forumurile satelitare daca zici DTH toata lumea sare in sus.
    Bengosule posteaza acelasi lucru si in alta parte,sa vedem daca acolo ramane.
    Sau acolo va mangaie moderatorii pe crestet?E doar o intrebare retorica.
    Last edited by zmeura; 30-10-08 at 08:25.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default apel catre pace

tot au fost diverse discutii si divergente pe diverse teme; ba una, ba alta, etc
    eu ma gandesc la faptul ca viata e prea scurta s-o consumam cu lucruri care nu merita, si fac astfel un apel la pace catre toti userii.
    da-le-ncolo de dth-uri, blanosi, etc chiar nu se merita
    beti un suc rece vedeti un film si fiti calmi.
    eu de mult nu ma mai agit cu astea, si e mult mai bine, credeti-ma pe cuvant

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ce lipseste in propozitie e fatpul ca d-nul spaniolul la facut pe d-nul stelian bou.
    si cu asta discutia e inchisa pentru mine

Page 1 of 2 12 LastLast