Testat cu AAF 449 , upload cu Dreamset 220 . La reboot ecran verde si blocare . Rezolvare : rescriere imagine .
Dislikes: 0
Testat cu AAF 449 , upload cu Dreamset 220 . La reboot ecran verde si blocare . Rezolvare : rescriere imagine .
AAF 449 merge cu setting versiunea 2.3, astea sunt 2.4.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Mai sap, cred ca e de la imagine (PKT 3.0).
Le-am pus pe RSP 1.1 si acolo se face upload corect chiar si prin DreamSet.
Oricum, ultimele setari, alea corectate le-am salvat din greseala cu CR/LF-uri si nu se pot uploada direct.
Am sa revin cu o lista buna si cu instructiuni pentru PKT 3.0
Pentru imaginile mai vechi se poate face conversie cu Dreamset-ul de la 2.4 la 2.3 inainte de upload.
Settings Enigma v2.4 bune (zic eu).
La PKT 3.0 trebuie dat reboot dupa upload.
Cred ca merg transferate si cu Dreamset (nu am incercat, dar trebuie setat Dreamset-ul sa dea "killall -9 enigma2" la sfarsit sau dat Reboot din telecomanda)
Manual se pot transfera folosind Telnet / FTP (mod binar) astfel:
1) telnet> rm /etc/enigma2/userbouquet*
2) ftp> se transfera toate fisierele mai putin "satellites.xml" in /etc/enigma2
3) ftp> se transfera "satellites.xml" in /etc/tuxbox
4) telnet> sync
5) telnet> reboot
Pentru versiunile mai vechi de E2, care suporta doar v2.3, se poate incerca conversia de la v2.4 -> v2.3 din Dreamset. Se da "Save as..." si se alege "Enigma 2 ver 3". Apoi "Transfer"
Last edited by zildan; 26-02-09 at 10:38.
Felicitari EnF70, o excelenta lista pe care am deschis-o cu SatChannelListEditor v3.2, am dat afara satelitii si buchetele care nu imi sunt in raza de vizibilitate, dupa care upload-ul a mers "ca uns", fara nici un fel de erori si de probleme.
Canalele HD de pe 1W nu mi-au mai facut nazuri, s-au deschis din prima, am avut in sfirsit si eu bucuria de a vedea Animal Planet HD, pe care orice actiune de scanare pe imagine AAF 2.0e sau E2, inainte de operatiunea pe care o invoc acum, au fost sortite esecului.
Recomand utilizarea SCLE 3.2, cu setarea la general pe Enigma 2 (v4 settings), iar la Enigma2, locatiile de salvare pentru sattelites.xml o puneti /etc/tuxbox/ iar toate celelalte fisiere cu destinatia /usr/local/share/enigma2/
Imaginea pe care am folosit metoda de mai sus este TDT rev 755 PKT mod beta 3.1.
Cum ai reusit?? Nu reusesc sa deschid settings-ul de E2 cu SCLE.
Ca sa poti lucra cu settings E2 in SCLE mai intai alegi din menu:
Options -> Settings -> General -> Receiver = Enigma2 (V4 settings)