Dislikes: 0
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
merci mult numai ca e am vers 1.9 si ss2
Nu are nici o legatura cu ident sau ignore list.
Instalati ioperm cum trebuie pe calculator si apoi editati key-le pentru irdeto din gbox sau pur si simplu stergeti fisierul irdeto (acolo sunt key-le vechi de premiere si orf) si dispar toate problemele.
Ar fi putut si noeli sa va spuna ce sa faceti doar i-am rezolvat problema de vreo luna dar n-o mai fi intrat pe aici.
Concluzia e un gbox bine setat va merge fara probleme.
merci ovidiu as pute sa te rog ceva ai putea sa ma ajuti tu nu stiu ce versiune de gbox e mai buna pt progdvb/ss2 eu am versiunea 1,9 de gbox si nuci nu gasesc nici unde un how to cum sa instalez iopern
merci mult
pe 2.25 merge in sharing si nagra 3
tu cred ca te referi la versiunea 1.9h sau 1.9j , nu?
"SGU Stargate Universe"
da exact eu am 1.9 h numai ca nu prea ma stiu si nici nu gasesc un how to pt gbox 2.25 in windows cu sa il configurez sau sal instalez am downloadat mai multe versiuni de gbox ca un prost numai ca nu stiu care e buna pt windows pote ma poate ajuta cineva cu un how to pt progdvb si gbox
multumesc ca aveti atata rabdare cu mine
Nu sunt rautacios doar spun lucrurilor pe nume.
Versiunea ce o ai tu acolo (1.9) e versiunea de gbox control center nu de gbox!
In ceea ce priveste cardul de N3 da gbox 2.25 il citeste dar nu prea cred ca multi dintre voi are asemenea card. Acea versiune pentru N3 se foloseste doar daca aveti respectivul card in phoenix (pus pe calculator) daca nu il aveti la fel de bine merge si gbox 2.1b (poate chiar mai bine), gbox 2.25 se descurca bine cu linii putine de sharing pe cand 2.1b se descurca si cu multe linii (peste 100).
Dupa parerea mea insa cel mai bine se misca versiunea 2.1c dar pentru asta e obligaotrie setarea urmatoare : I:{02}.
tu ai descarcat fisierul cu pricina?
acolo chiar asa e pus
in fisiere separate pt 2.1b sau 2.25
esti rautacios
eu am folosit acel "poate"
nu le stiu pe toate
si nici nu stiu daca el a explicat chiar corect problema lui
in fine bine ca s-a rezolvat
felicitari ca ajuti , dar un minus ca te tot iei de mine fara nici un rost
"SGU Stargate Universe"