Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: ANUNT important!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: ANUNT important!!

Quote Originally Posted by snow View Post
    ce lipseste in propozitie e fatpul ca d-nul spaniolul la facut pe d-nul stelian bou.
    si cu asta discutia e inchisa pentru mine
    Si asta e o injurie?

BO//U ~i m. 1) Taur castrat, folosit ca animal de tracţiune şi, mai ales, pentru carne. ♢ A lucra ca un ~ a lucra mult şi din greu. A scoate (pe cineva) din ~ii lui a scoate (pe cineva) din fire; a enerva. ~ii ară, caii mănancă se spune in cazul cand unii muncesc, iar alţii trag foloase. A-şi băga (sau a-şi pune) ~ii in jug (sau in plug) cu cineva a colabora cu cineva. 2) fig. depr. Bărbat prost. 3)

La o astfel de afirmatie se dadea AVERTISMENT nu BAN!!

No comment!

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Poate cateva versuri va calma situatia

Multe trec pe dinainte,
    In auz ne suna multe,
    Cine tine toate minte
    Si ar sta sa le asculte?...
    Tu asaza-te deoparte,
    Regasindu-te pe tine,
    Cand cu zgomote desarte
    Vreme trece, vreme vine.

De te-ating, sa feri in laturi,
    De hulesc, sa taci din gura;
    Ce mai vrei cu-a tale sfaturi,
    Daca stii a lor masura;
    Zica toti ce vor sa zica,
    Treaca-n lume cine-o trece;
    Ca sa nu-ndragesti nimica,
    Tu ramai la toate rece.
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Si asta e o injurie?

BO//U ~i m. 1) Taur castrat, folosit ca animal de tracţiune şi, mai ales, pentru carne. ♢ A lucra ca un ~ a lucra mult şi din greu. A scoate (pe cineva) din ~ii lui a scoate (pe cineva) din fire; a enerva. ~ii ară, caii mănancă se spune in cazul cand unii muncesc, iar alţii trag foloase. A-şi băga (sau a-şi pune) ~ii in jug (sau in plug) cu cineva a colabora cu cineva. 2) fig. depr. Bărbat prost. 3)

No comment!
    Sa inteleg ca ai avut parte de jtag intre timp?!

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Si asta e o injurie?

BOU

No comment!
    Spany, pana acum nu am intervenit sperand ca cel mai vechi user al acestui forum va avea puterea sa treaca si peste aceasta situatie! Observ ca inca nu!
    Avand in vedere ceea ce am spus mai sus, asteptam ca tu sa nu te implici intr-o discutie cu samanta de scandal si mai ales alaturi de un user cu 9 posturi care nu si-a adus in niciun fel contributia pe aici, ba din contra!
    Tocmai pentru ca erau asteptari din partea noastra fata de tine s-a luat aceasta masura de catre Snow. El este Supermoderatorul RSP si are competenta de a lua orice masura o crede de cuvinta impotriva oricarui user! Poate ti s-a parut ca a exagerat in privinta ta dar eu cred ca este o dovada de impartialitate fata de toti userii. Sunt sigur ca lua aceasta masura impotriva oricarui alt user. Asa e corect!
    Eu sper ca vei intelege situatia si vei reveni asupra deciziei!
    Toate cele bune din partea mea!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Spany, pana acum nu am intervenit sperand ca cel mai vechi user al acestui forum va avea puterea sa treaca si peste aceasta situatie! Observ ca inca nu!
    Avand in vedere ceea ce am spus mai sus, asteptam ca tu sa nu te implici intr-o discutie cu samanta de scandal si mai ales alaturi de un user cu 9 posturi care nu si-a adus in niciun fel contributia pe aici, ba din contra!
    Tocmai pentru ca erau asteptari din partea noastra fata de tine s-a luat aceasta masura de catre Snow. El este Supermoderatorul RSP si are competenta de a lua orice masura o crede de cuvinta impotriva oricarui user! Poate ti s-a parut ca a exagerat in privinta ta dar eu cred ca este o dovada de impartialitate fata de toti userii. Sunt sigur ca lua aceasta masura impotriva oricarui alt user. Asa e corect!
    Eu sper ca vei intelege situatia si vei reveni asupra deciziei!
    Toate cele bune din partea mea!
    man ,
    sunt mai multe aspecte aici si as vrea sa le punctez cu riscul de a supara iar :
    -am 9 posturi aici si aproape 1000 dincolo , fara vreun incident major, in conditiile in care nu sunt fan digi sau steaua. in aceste condiitii ar trebui sa fii fericit ca pun piciorul pe aici . Dupa cele scrise de tine mai sus Spany trebuia sa ia partea lui Cela ca are mai multe posturi , chit ca spunea o balarie mai mare decat el ...
    -supermoderatorul are dreptul nu competenta . ma indoiesc ca are vreo diploma in domeniu... cel mult are timp de pierdut pe aici .
    -corect este sa ia masura corecta fata de fiecare user nu aceeasi masura fata de toti userii. politaii bulgari ia 10 euro la toata lumea , vinovata sau nevinovata ... e corect?

PS cu asta am facut 10 posturi ....
    Last edited by armand25; 01-11-08 at 11:15.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Lasa ca iti trece.
    Noi pe aici ne pierdem timpul explicand de ce si cum aplicam regulamentul.Pana la urma daca va convine bine,daca nu iar bine,nemultumiti vor fi tot timpul.Poate avem si alta treaba decat sa "dam cu subsemnatul".Pe unde aveti posturi cu miile nu va da nimeni nici o explicatie si nu pare sa fie vre-o problema,aici aveti pretentia sa stam in genunchi.
    Mai bine ne intoarcem la oile noastre.
    :

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Te saftuiesc sa ramai user acolo unde ai mii de posturi, pe noi "ceilalti" scuteste-ne de scandaluri!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Te saftuiesc sa ramai user acolo unde ai mii de posturi, pe noi "ceilalti" scuteste-ne de scandaluri!
    subscriu la cele zise de EINSTEIN
    sunt forumuri care sunt cunoscute prin scandaluri iar RSP nu e necesar sa faca parte din randul lor

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@armand25
    deci dupa parerea ta cei cu multe posturi au dreptul sa spuna ce ineptii le trec prin cap? ai gresit forumul cred man ...

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Urasc de moarte discutiile fara noima. Hai sa nu mai ne certam. Ce mult mi-as dori sa fim un pic mai uniti fara sa tinem cont daca suntem de dincolo sau de dincoace.
    Trecut la Sfinti

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Corect.Din partea mea oricine e binevenit daca vrea si are legatura cu acest domeniu.Incercati sa aduceti un plus sectiunilor tehnice,asta e motivul pentru care suntem pe aici.Daca unii mai gresesc incercati sa le explicati de ce,cu argumente si dupa cum zice semnatura mea.Poate se mai intampla sa sarim si calul,cu toate ca nu e recomandat ,dar a gresi e omeneste.Ce faceti pe alte forumuri va primeste,aici se vede doar ce e si atat.Ia uitati-va putin la @zildan sa vedeti si el cate posturi are si cam ce face,cum a reusit in scurt timp sa castige respectul altora,fara mistouri,fara a intreba moderatorii de ce aia,de ce cealalta,etc.Parca incepi sa-ti aduci aminte de ce ne-am adunat,nu?
    :

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Nu se vede ca cineva are aici (a...5) o diploma mai mare decat altii, pur shi simplu nu se vede...
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Page 2 of 2 FirstFirst 12