Intr-adevar peershii se conecteaza rapid dar mboxul nici nu-i mai lasa sa plece, cu modemul scos din priza totz au ramas online. Ideal pt userii care nu sunt online 24 din 24
. In ceea ce priveste irdeto, acum merge ok.
Dislikes: 0
Intr-adevar peershii se conecteaza rapid dar mboxul nici nu-i mai lasa sa plece, cu modemul scos din priza totz au ramas online. Ideal pt userii care nu sunt online 24 din 24
. In ceea ce priveste irdeto, acum merge ok.
DM800 + DM3800 + Inverto + ceva offset alb + CCCam
Mai bine asa decat offline cand de fapt sunt online.Oricum un restart/zi prinde bine si eu am cam aceeasi peers online dupa fiecare restart,deci sunt acolo.
:
Dar ce liniste s-a lasat!Am impresia ca va merge bine de nu mai ziceti nimic.
De fapt nu am impresia ci chiar stiu!![]()
:
Eu am in permanenta cam 20 peers off-line. Si mai stiu pe cineva care pateste la fel si are mai multe linii ca mine. Se pare ca e un "target" de 20-25 off-line![]()
The quieter you become, the more you are able to hear...
Nope.Am 13-14 dupa restart si 9-10 dupa 1 ora.
:
Problemele de acuma, care nu sunt foarte mari sunt doar cu trecerea la offline a userilor (care nu ies in mod normal cu touch) si cu Hello -urile exagerate, eu am cel putin 1 / secunda. Ce sa facem, mboxul e prea politicos. Dar daca aceste "salutari" nu afecteaza deloc functionarea (ma refer ca nu creaza freez) atunci pe mine nu ma deranjeaza.
Hello!
Ceva noutati (speram ca inbunatatiri) sunt la mesajele Hello la build 0007. Vestea mai rea este ca din nou necesita trecerea tuturor partenerilor la aceasta versiune, caci nu este compatibila cu versiunile precedente.![]()
build 0009 pare ca merge din nou ok cu cele vechi (0006), dar totusi este recomandat de catre "creator" a folosi noua versiune pentru a scadea traficul.