Salut!
La mine MBOX 0.5 build 0020 nu prea tine liniile online, dupa un timp le "scapa" pe rand, apoi le conecteaza din nou intre timp pleaca altii si tot asa.... sunt curios daca se comporta la fel si la voi care ati incercat 0020.
Ms.
Dislikes: 0
Am incercat si acele versiuni printre multe multe altele... am schimbat acolo destule... sunt 16 variante (ptca ultima cifra pica din start, punand pe 1 face urat mboxul la mine).
Am dat de 2 tipuri de rezultate, in functie de linia V:
1. ori imi gaseste cartela si se blocheaza la initilizare
2. ori nu gaseste cartela, nu apare conax detected si nu se blocheaza, dar nici nu merge cartela locala (evident)
Oricum, prietenul meu NewCS ma ajuta cu citirea pana atunci.
![]()
Salut!
La mine MBOX 0.5 build 0020 nu prea tine liniile online, dupa un timp le "scapa" pe rand, apoi le conecteaza din nou intre timp pleaca altii si tot asa.... sunt curios daca se comporta la fel si la voi care ati incercat 0020.
Ms.
Da,e naspa.De dimineata din cauza atator hello-uri trimise de catre aceasta versiune am avut probleme grave,inca nu stiu care e problema mai exact.Pe forumul lui mower confirmau si altii aceasta problema.
:
Versiunea Mbox 0.5 build 0021 FIX 2 functioneaza excelent!
Pentru sfarsitul saptamanii avem promisa o noua versiune de test,poate se rezolva problema peers-ilor offline.Sa vedem daca vom avea functional un nou sistem de codare direct in mbox sau daca s-a mai rezolvat ceva cu Conax.
:
Zmeura... m-ai pacalit!
Cand am vazut ca ai postat, credeam ca ai noua versiune si am fugit repede aici sa-l descarc.
Oricum e buna si vestea data de tine, il astept mai mult ca pe Mos Craciun.
![]()
Saturn si tu pe mine![]()
The quieter you become, the more you are able to hear...
Pai vad ca acum iar a stat mai mult timp pana sa mai scoata o versiune.Stii ca au fost probleme cu 0.5,dar dupa ultima versiune s-au rezolvat multe si merge foarte bine.Poate de asta si-a "permis" o perioada atat de mare pana la o noua versiune.Eram in plin avant cu cardurile locale direct in mbox,sa speram ca revine si asupra acestei probleme.Cand vor merge toate (chiar daca vor mai ramane probleme legate de anumite canale HD,receptoare si carduri mai exotice) cred ca vom avea o prima versiune finala.Tipul asta e pe drumul cel bun,pacat ca munceste de unul singur si sper ca il sponsorizeaza AzBox,Ipbox,etc pentru a avea o alternativa de viitor la cccam care se vrea exclusivist.Un "monopol" in sharing nu aduce nimic bun,doar receptoare extrem de scumpe de o calitate putin indoielnica,hardware.
:
La ultima versiune mbox (0022) editati mbox.cfg si puneti linia:
U: { 208.67.222.222 500 }
Mower a uitat sa puna adresa de la OpenDNS si daca nu aveti IP la router 192.168.0.1 mbox va fi offline.
PS:La mine oricum nu merge,deja am trecut inapoi la 0021 fix2.
Last edited by zmeura; 30-05-09 at 23:01.
:
La mine pe DM 800 a mers si cu adresa routerului si cu DNS extern. Dar pe DM 500 nu mi-a mers in nici un fel. Si tot are problema cu deconectarea. A mai aparut si un bug la schimbarea IP-ului unui peer. Si eu am revenit la 0.5.0021.
A scos deja rev23. Merge si pe Dm500. La mine peerii stau on-line cu revizia asta, dar exista plangeri ca fac on-off la altii.
File Name: mbox 0.5 build 0024
File Submitter: mower
File Submitted: 30 May 2009
File Category: MBOX EMU
0.5 BETA build 0024
=========================
-Few changes in code for IP address detection.
-Fixed mbox crash on dbox2 while init serial port ???
mbox_05_0024
Last edited by zildan; 31-05-09 at 12:33.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
acuma sa faca un efort shi sa le uneasca pe toate, ar fi bine, nu?
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Eu folosesc pe ultimul protocol 05 0029 si pot sa spun ca sunt foarte multumit.In 48 de ore am gasit 33 de peer asta serioase fara fake sau key sau orice alt smecheria...Pot sa spun cind pica sky ital care il am la hope 1 si doi vine din hope 4 si face frizuri citi face cccam care am peer in hope 2...In plus daca se intimpa ceva pot sa trimit foarte usor Msms la toate peer si sa il anunt ca am schimbat poarta,versiuna sau un buna ziua.Sper sa fie rezolvate si restul de bug si pot sa spun ca mbox il bate la cur pe cccam lezer...
Am mutat discutiile aici,la "Versiuni New Mbox" sa ramana doar link-urile catre versiuni.
Peers sunt deja multi,merge bine si nu trebuie sa va aruncati la ultimele versiuni,sunt mari sanse sa fie bug-uri.Bineinteles daca vreti sa testati de placere e altceva.Dupa cum am zis Mbox 0.5 build 0021 FIX 2 a mers beton,ultimele versiuni nu au rezolvat probleme,din contra,dar nu am apucat sa le mai testez pe toate.Nu pot zice ca este peste cccam pentru ca nu am testat si nici nu conteaza daca e sau nu,dar peste gbox sigur e chiar daca configurarea newcs este mai grea fata de functionarea directa a cardului in mbox.
: