Cred ca mai bine stam linistiti pana dupa sarbatori,pana pe la jumatatea lui ianuarie,deoarece nu cred ca mai au timp de teste si munca in perioada asta.
Dislikes: 0
tot nu apare nimik?.... ca noua versiune e de negasit........ce se mai aude?
Cred ca mai bine stam linistiti pana dupa sarbatori,pana pe la jumatatea lui ianuarie,deoarece nu cred ca mai au timp de teste si munca in perioada asta.
:
o sa iese stati linistit si el e un om simplu are si o familia,vrea si el sa merge la cumparaturi sa manince si curcan.....aveti rabdare....totusi eu cu mbox 015 sunt tare de tot multumit.Prefer sa interzie 1-2 zile si sa iese un emu ok care sa stie sa citeasca cardurile direct decit sa iasa cu bug-uri si sa scoate o versiuna fiecare 3 zile ca sa fixeze ce nu merge...
Any new info about a new mbox version?
@otheitis
Thanks.
but bad thing is that internal reader will be in next version not in 20*
Daca nu se misca luna asta cu versiunea noua si o tot aburesc eu imi fac bagajele si plec.![]()
:
unde pleci bro ? nu vezi ca e criza ??![]()
O mare bubble burst![]()
IP BOX 400S, IP BOX 910, SS2,
Zmeu ! zi cind si plec si eu odata cu tine
Am asteptat destul![]()
1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s
Delete pentru prostie.
Last edited by livs; 09-01-09 at 13:00. Reason: Nu am verificat data sursei informatiei.
Asta e veche,de atunci au mai aparut poze,s-a promis ca scot versiunea noua,dar nimic.Chiar el dadea unele detalii despre noua versiune,pe forumului lui
:
Voi sunteti tot timpul nemultumiti si nerabdatori in loc sa va bucurati ca a inceput acest nou proiect si ca cineva inca lucreaza la perfectionarea lui.
Tot ma intreb de ce nu faceti scandal si in legatura cu gboxul, sa incepeti sa injurati pe cei ce au ultimele versiuni si nu le fac publice (s-ar putea face un topic de injuraturi la adresa lor).
Daca tot nu aveti rabdare pana apare aceasta mult dorita noua versiune de mbox puteti trece pe alte emulatoare sau va puteti apuca sa compilati voi una.
Zici si tu o treaba logica,dar am fost printre primii de aici cu receptor Dream care a trecut la versiunea care nu se mai leaga de gbox.Acum daca vad ca treaba bate pasul si nici macar programele care erau nu se mai deschid nu vad de ce as fi entuziasmat.Mai stau luna asta sa vad,dupa care ceva trebuie schimbat.
Dupa o luna de pierderi,minore e adevarat,azi am mai gasit o linie.Pai sa nu-ti vina sa renunti?
PS:Nu injura nimeni.![]()
Last edited by zmeura; 09-01-09 at 19:58.
: