La urmatoarea versiuna de mbox care o sa apare in curind.Nu o sa avem nevoie de newcs pt cartele noastre.O sa mearga direct la mbox (cum se intimpla cu cccam si cu GBOX)!!!!Adica o sa poate sa citeste cartele noastre mbox direct.
![]()
e valabil si pentru cei cu interfete sau trebuie sa ne modam cu totii 900-le?
la dream se poate, teoretic si aici s-ar putea face la fel
Cccam are acum un competitor serios.La share se misca foarte bine,probleme sunt momentan cu citirea de pe cardul local,dar poate se rezolva daca va citi direct cardul.Bineinteles ca va ramane posibilitatea folosirii acestuia si in newcs si sa apara tot ca local.
![]()
:
Nu stiu de ce zambesc fericit.Prevad ca nu voi ajunge niciodata sa testez cccam.
Am uitat sa va spun ca la mine pe DM500 merge NDS fara nici cea mai mica intrerupere.Inclusiv din distanta 2.Nu mai spun ca se misca foarte rapid,ocupa (momentan) doar 125 Kilo iar daca scap de newcs-ul care ocupa 670 voi fi si mai bucuros.Momentan am gbox,mbox,newcs si mgcamd acestea fiind legate in diverse combinatii cu scripturi,dar am si skin ptest si cateva plug-ins-uri:egboxcenter,tuxcommander,hacksatkey,bitrateviewer,satfinder si ngrab.In momentul in care voi ramane doar cu mbox voi face multa curatenie.![]()
:
am sa va pun mai jos o scurta partea dintr-o discutie privata cu mower. o veste buna zic eu pentru cei cu kathy si ipbox 900 care folosesc cititoare externe.
I am coding that part of code right now, i use V line too but it's in mbox.cfg and it's different then in gbox.
In near future there will be no need for newcs.
Din ce am inteles eu..Mergem spre unu nou emu cu alt protocol...care o sa merge la toate receptoare linux.Legatura cu gbox nu prea il vad sa revine curind.Important e ca asta mbox evolueze zilnic.Iar totii care au gbox si special ei cu Nagra 3 o sa muta incet incet spre mbox.
Eu am ramas la 0015,nu cred ca trec mai departe momentan.Eventual doar testez noile versiuni,dar nu imi permit sa pierd peersi.Cat timp e beta nu poti sa-i convingi si pe altii sa treaca la mbox asa brusc.Sper sa revina suportul pentru gbox,asta era sansa lor.
:
@zmeura
Sa inteleg ca ai trecut pe mbox? pt ca la mine apari cu gbox2.30
Respect
Da.Mai bine decat gboxR142.
:
Nu ma plang decat de numarul mare de carduri (nu ai X momentan la mbox sau ceva similar X-ului din gbox),multe carduri fake (sau mai bine spus issue de la provideri) si faptul ca nu deschide tot timpul de pe local.
Cardul e in newcs si apare ca local,poti primi carduri si din dist 3.NDS merge de rupe,ca de altfel tot ce vine din net.
Deci per total e mai bine decat cu gbox,nu ma deranjeaza nr de carduri si poate nu am eu setarile necesare pentru a forta sa deschida de pe local mai bine iar plusurile sunt de departe mai importante decat minusurile.
: