-
Membru de onoare
Re: Mare marlanie!
Einstein sondajul ala nu are nici o valoare.Eu nu am optiunea pe care mi-o doresc si nu inteleg ce inseamna ultima optiune.
Adevarul e ca dupa ce au scos Telesportul nu m-am agitat,dar acum cand incepi sa le aduni se pare ca gluma se ingroasa.Au de gand sa se joace cu noi tot scotand programe pe rand,pana obtin preturile care le convin lor?
Adevarul e ca partea de cablu (+Digi) si internet pare sa le mearga bine,dar investitiile in telefonie mobila (care nu cred ca le aduce macar ceva venituri,nu mai vorbesc de profit) si investitia in fotbal sunt gauri negre.Daca ne gandim la imprumutul mult laudat si la dobanzile care se practica la ora asta adunata cu recesiunea care nu cred ca ii va impinge pe oameni sa se aboneze mai mult decat inainte,atunci putem avea o imagine despre ce se intampla si de ce incep ei sa-i stranga pe altii cu usa.Daca e asa cum cred atunci ar trebui sa nu se mai glumeasca cu HD-ul,numai in cazul in care deja au investit bani in echipamente,altfel nu vad de ce ar mai face o prostie in care sa ingroape bani cand sunem in plina recesiune.Cu 10-20 de mii de abonati (cu toate ca si atat ar fi multi) investesc banii degeaba.Nu uitati si proiectul PPV nascut mort dar si de faptul ca nu reusesc sa treaca la nagra3,probabil tot din cauza banilor.Cu toate ca aici ar fi de fapt salvarea lor,dar sunt prea rupti de realitate ca sa realizeze.Pun pariu ca 80-90% din cei care au receptor pirat s-ar abona la ei si multi altii care au si abonament oficial si receptor pirat ar cumpara pachete superioare,astfel incat le-ar creste veniturile cu investitii minime.
Sa nu uit:EPG-ul ala e de rasul curcilor de ani de zile.Eu cred ca au luat teapa cu echipamentele,altfel e imposibil sa ai tot ce iti trebuie dar sa nu il poti face functional in mai multi ani de zile.