Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28

Thread: Mare marlanie!

Standard RSP member gessle's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Mare marlanie!

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Abonati-va la FOCUSSAT-avem la FOCUS SAT canale precum: MTV Romania, VH1, TELESPORT, etc,firma serioasa ce respecta clientii nu ca gigi...
    Slava domnului ca n-ai facut tampenia mare sa pleci de pe acest forum!
    Si asa este @spaniolul; DIGI=BIG SHIT,o firma neserioasa,proasta!Cica vor mai fi scoase canale!Urmeaza HBO PACK(AGE)???
    FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
    .de

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cred ca incearca sa forteze mana celor cu care li se incheie contractele,de asta zic eu ca se vede "foamea" de bani,altfel ar fi putut sa ramane cu acele programe in grila si sa plateasca la nivelul la care au platit pana acum.Daca cu Telesportul am mai inteles,plus ca sunt convins ca la Telesport plateau un pret piperat care acum e nemeritat,de data asta nu prea mai inteleg.Ca le forteaza acum si la ceilalti mana e treaba lor,dar pe noi ne lasa fara programe.Nu toata lumea are share,mai merg oamenii si pe chei.Aaaa,am vrut sa zic abonament.
    Spany cei de la focus nu au HD in lunile astea septembrie-octombrie-noiembrie-etc.
    Adevarul e ca lor le lipsesc alte programe si daca eu sunt mort dupa VH1,totusi sunt mort si dupa Eurosport (biliard,K1,etc).Posibil ca la gigi sa revina aceste programe,mai ales MTV Ro (pe asta chiar nu mi-l doresc inapoi).In plus nu prea poti vinde "castraveti" pe aici,suntem majoritatea "gradinari",ne descurcam nu e problema.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Cred ca incearca sa forteze mana celor cu care li se incheie contractele,de asta zic eu ca se vede "foamea" de bani,altfel ar fi putut sa ramane cu acele programe in grila si sa plateasca la nivelul la care au platit pana acum.Daca cu Telesportul am mai inteles,plus ca sunt convins ca la Telesport plateau un pret piperat care acum e nemeritat,de data asta nu prea mai inteleg.Ca le forteaza acum si la ceilalti mana e treaba lor,dar pe noi ne lasa fara programe.Nu toata lumea are share,mai merg oamenii si pe chei.Aaaa,am vrut sa zic abonament.
    Spany cei de la focus nu au HD in lunile astea septembrie-octombrie-noiembrie-etc.
    Adevarul e ca lor le lipsesc alte programe si daca eu sunt mort dupa VH1,totusi sunt mort si dupa Eurosport (biliard,K1,etc).Posibil ca la gigi sa revina aceste programe,mai ales MTV Ro (pe asta chiar nu mi-l doresc inapoi).In plus nu prea poti vinde "castraveti" pe aici,suntem majoritatea "gradinari",ne descurcam nu e problema.
    Nu pot spune decat ca in Decembrie unul din DTH-urile ro,altul decat gigi va introduce in PREMIERA un pachet HD!!! stati pe aproape!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Stam,ca nu fugim nicaieri,dar zvonurile nu isi au rost.Nu mai crede chiar nimeni in ele.La ora asta cele mai credibile zvonuri ar fi:"pariu ca vor scoate unii programe ca sa bage TVR Info" sau "pariu ca vor scoate unii programe doar pentru ca recesiunea nu iarta pe nimeni"?
    Acum serios,nici pe cei de la 4W nu-i mai cred de mult,cand e vorba de zvonuri.Dar am deviat,aici doar constatam ca s-au mai scos doua programe de la "megaoperator".Multumim.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

mare pierdere Telesport asta, avem 13canale de sport, unu in minus nu vad pierderea

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

M-am exprimat gresit,s-au scos trei programe de la magaoperator.
    :

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Au fost scoase si MTV ro si VH1!

Problema este ca se scot canale care deranjeaza datorita concurentei.

Se stie ca Realitatea a licitat impotriva RCS&RDS pentru drepturile de transmisie a ligii 1. Realitatea i-a cam lucrat pe baieti in intelegere cu "Mitica de la liga" si astfel au fost pacaliti sa plateasca cat nu face! Acum RCS ar dori sa dea o replica care de fapt e indreptata impotriva abonatilor!

Pe mine m-a deranjeaza modul de lucru al operatorilor romani! Isi modifica grila de programe in plus sau minus fara informarea abonatilor! Oare ce are de spus CNA-ul aici, Protectia Consumatorilor si Consiliul Concurentei?

Pe siteul oficial al Telesport exista un sondaj. Mergeti si exprimati-va parerea!

http://www.telesport.ro/stiri/iubito...ds-_12178.html (articol referitor la primul atac al rcs pe cablu)

http://www.telesport.ro/

Standard RSP member cristy's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

MTV Ro = Music Channel , VH1= Kiss TV =)) numai dubluri o sa fie pe gigel

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Einstein sondajul ala nu are nici o valoare.Eu nu am optiunea pe care mi-o doresc si nu inteleg ce inseamna ultima optiune.
    Adevarul e ca dupa ce au scos Telesportul nu m-am agitat,dar acum cand incepi sa le aduni se pare ca gluma se ingroasa.Au de gand sa se joace cu noi tot scotand programe pe rand,pana obtin preturile care le convin lor?
    Adevarul e ca partea de cablu (+Digi) si internet pare sa le mearga bine,dar investitiile in telefonie mobila (care nu cred ca le aduce macar ceva venituri,nu mai vorbesc de profit) si investitia in fotbal sunt gauri negre.Daca ne gandim la imprumutul mult laudat si la dobanzile care se practica la ora asta adunata cu recesiunea care nu cred ca ii va impinge pe oameni sa se aboneze mai mult decat inainte,atunci putem avea o imagine despre ce se intampla si de ce incep ei sa-i stranga pe altii cu usa.Daca e asa cum cred atunci ar trebui sa nu se mai glumeasca cu HD-ul,numai in cazul in care deja au investit bani in echipamente,altfel nu vad de ce ar mai face o prostie in care sa ingroape bani cand sunem in plina recesiune.Cu 10-20 de mii de abonati (cu toate ca si atat ar fi multi) investesc banii degeaba.Nu uitati si proiectul PPV nascut mort dar si de faptul ca nu reusesc sa treaca la nagra3,probabil tot din cauza banilor.Cu toate ca aici ar fi de fapt salvarea lor,dar sunt prea rupti de realitate ca sa realizeze.Pun pariu ca 80-90% din cei care au receptor pirat s-ar abona la ei si multi altii care au si abonament oficial si receptor pirat ar cumpara pachete superioare,astfel incat le-ar creste veniturile cu investitii minime.
    Sa nu uit:EPG-ul ala e de rasul curcilor de ani de zile.Eu cred ca au luat teapa cu echipamentele,altfel e imposibil sa ai tot ce iti trebuie dar sa nu il poti face functional in mai multi ani de zile.
    :

Mentioned
    2 Post(s)

Ai pus degetul pe rana RCS-ului! Starea financiara a companiei coroborata cu criza internationala ii obliga la masuri anti-client! Cred ca in acest ritm de "primenire" vor ajunge la nivelul lui Focus in ceea ce priveste grila!

Standard RSP member barghy's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Eu ce nu pot intelege in continuare la ei: imperecherea cartelei cu receptorul, cand si asa e spart neagra 2, ar putea renunta la porcaria asta de imperechere. Cuma ar fi sa putem cumpara carduri de digi sa le putem pune in orice receptor mcas ? Nu veniti sa spuneti ca se poate extrage RSA si BK ca stiu, dar sa mearga lucrurile de ex ca la Max:iti fac contract, iti dau numai cardul treaba ta in ce il pui...Credeti ca ar fi mai vulnerabil sistemul ?
    Libertatea vine din...cer !

Mentioned
    2 Post(s)

Pai prin imperecherea asta se cam incalca legea concurentei. Adica iti baga pe gat ce receptor vor si te obliga sa il si cumperi! In virtutea anti-piratare, este tolerata aceasta practica, dar defapt este incalcarea unui drept al clientului!

Referitor la Max, sistemul este considerat de ei suficient de sigur pentru a proceda astfel!

Mentioned
    2 Post(s)

Au revenit MTV Romania si VH1 in grila! Digi a inteles ca nu mai reprezinta un monopol pe piata?
    Astept in continuare Telesportul!

Page 2 of 2 FirstFirst 12