Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Thread: Mare marlanie!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Mare marlanie!

Megaoperatorul a scos din grila un canal important: TELESPORT... inlocuindu-l cu... GSPTV!?
    Se pot face o multime de speculatii pe marginea motivului acestei masuri, dar nu au niciun rost. Important este ca razboiul dintre Realitatea si Intact se amplifica si asta nu va aduce nimic bun pentru "consumatori", dureros fiind faptul ca un tert (DigiTV) a fost atras in acest razboi.
    Digi are canale de kk in grila si un canal vizionat de iubitorii sportului este eliminat (fara explicatii)!
    Erau anuntate cu ceva timp in urma lansari de transmisiuni HD si alte "noutati". Ca de obicei sunt numai zvonuri ieftine si mincinoase!
    Lipsa unei oferte comerciale acceptabile nu poate transmite decat un singur mesaj: megaoperatorul si-a dat cu stangul in dreptul cu ultimele doua tranzactii: telefonia mobila si drepturile pentru liga lui Mitica. Mai trebuie doar sa majoreze abonamentele la cablu si satelit si sunt in prapastie!
    Nu pot sa le urez decat sa o tina tot asa...

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Mare marlanie!

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Megaoperatorul a scos din grila un canal important: TELESPORT... inlocuindu-l cu... GSPTV!?
    Se pot face o multime de speculatii pe marginea motivului acestei masuri, dar nu au niciun rost. Important este ca razboiul dintre Realitatea si Intact se amplifica si asta nu va aduce nimic bun pentru "consumatori", dureros fiind faptul ca un tert (DigiTV) a fost atras in acest razboi.
    Digi are canale de kk in grila si un canal vizionat de iubitorii sportului este eliminat (fara explicatii)!
    Erau anuntate cu ceva timp in urma lansari de transmisiuni HD si alte "noutati". Ca de obicei sunt numai zvonuri ieftine si mincinoase!
    Lipsa unei oferte comerciale acceptabile nu poate transmite decat un singur mesaj: megaoperatorul si-a dat cu stangul in dreptul cu ultimele doua tranzactii: telefonia mobila si drepturile pentru liga lui Mitica. Mai trebuie doar sa majoreze abonamentele la cablu si satelit si sunt in prapastie!
    Nu pot sa le urez decat sa o tina tot asa...

man digi nu cred ca a anuntat niciodata lansari hd . asta a spuso fanta si trebuie sa o iei ca gluma zilei . sa ne aducem aminte de trecerea in n3 care sa facut deja acum un an , de camurile nagra aparute cam acum 2 ani s.a.m.d. ce-ti trebuie telesport cand ai tv neptun ? si cred ca asta aduce clienti ptr simplul motiv ca multi din cei ce vor sa faca un nou abo se ghideaza dupa cantitatea programelor si nu dupa calitate .
    Last edited by dan2000; 25-10-08 at 09:34.

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Greseala voastra e ca stati si credeti pe informatii "BOMBE" care arunca vecinii.Digi si RCS nici o data nu a spus pt cam,receptoare HD in pret de moca cu 150 euro,programe HD....si alte multe.Asta stim cine arunca si dece ....Ca sa face vinzarile si instalatii mai multe pt ca pe acolo castiga pe existenta lor.RCS nu e prea interesanta pt DIGI din simplu motiv ca facea anumite miscari necesare care nu face de mult timp.Cum e sa aduce receptoare pt clientii,sa baga EPG cum trebuie,sa fixeze problema cu nota 10 si cu facturi.....Citi timp nu rezolva asta probleme inseamna ca nu sunt interesantii si ca ajuns la nr de abonatii care au dorit.Cind o sa hotareste ca e timp sa creste nr de abonatii o sa face ce trebuie.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Daca era dupa mine mai scoteam inca 15 programe din grila ca si asa sunt de rahat unele din ele.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

E treaba lor,interesele economice duc la asa ceva.Eu unul nu plang dupa el,mai sant 6-7 programe de sport pe care nu ai ce sa vezi oricum.Eurosport si Sport1 sunt singurele programe de sport,restul transmit doar fotbal(vechi,din ligi fara interes sau inregistrat),scandaluri si fete din playboy.Nu il plang pe Vantu asa cum nu ii plang nici pe cei la la GSP cu audientele lor cat sexul unui colibri.Cred ca nici pe ei nu ii intereseaza cand platesc abonamente la satelit si cablu.

PS:Tu chiar ai muscat iar bombe?Ha,ha,ha.HD in septembrie.....octombrie.....noiembrie.....
    :

Standard RSP member Sandutsu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs down Re: Mare marlanie!

Ai dreptate Einstein,mare marlanie,am ramas uimit cand am avazut mutarile astea si personal nu inteleg ,era Telesportu cum era,dar ce rost are schimbarea,sa mai bage un GSPTV daca mai sunt inca doua pe tr.11785 H?

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Scuze ca ma bag . Nu vad de ce vreti Telespotu . Eu sincer inafara de o imagine de toata jena si programe numa de dragu de a nu inchide postu, nu vad altceva . Sincer este cel mai slab post tv de sport din cate am vazut.
    PS: nici GSP nu e mult mai bun , dar nu dau atatea reluari si chestii neinteresante , cel putin pt mine
    Toate cele bune !

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Pe langa multimea de televiziuni de sport din pachetul DiDi, din toate tarile shi limbile posibile, nu mai vorbim de celelalte de la alti provideri din Europa Sky It, UK, Premiere, D+, Polsat etc. etc. pierderea Telesportului nu cred ar fi o pierde semnificanta. La drept vorbind cine s-a uitat ultima data la acest program? Eu de jumatate de an nu am stat pe el mai mult de cateva ore.
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

www.sateliti.info felix73's Avatar
    Mentioned
    5 Post(s)

corect:exista eurosport si altele unde poti vedea si Sporturi de iarna,Turul frantei si multe alte sporturi ,nu numai box si fotbal ...

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by bmihai47 View Post
    Scuze ca ma bag . Nu vad de ce vreti Telespotu . Eu sincer inafara de o imagine de toata jena si programe numa de dragu de a nu inchide postu, nu vad altceva . Sincer este cel mai slab post tv de sport din cate am vazut.
    PS: nici GSP nu e mult mai bun , dar nu dau atatea reluari si chestii neinteresante , cel putin pt mine
    Toate cele bune !
    Era un post pe care il urmaream cand dadeau baschet si talkshowrile lui Horia Ivanovici... Adica aveam ceva de vazut fata de umplutura!
    Ca abonat sunt revoltat ca nici macar nu ne-au anuntat! Am sunat la callcenter si duduia a motivat "probleme tehnice"
    Mare magarie!

Standard RSP member Sandutsu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Bine,dar de ce atunci atatea GSPTV-uri Puteau sa bage la urma urmei si altceva,de exemplu Extreme Sports .Ar face foarte bine daca or difuza si PROTV Chisinau,ca cei de la focusat.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

intradevar ajungea un GSPTV,trebuia lasat telesportul .dar interesul freaca fesul!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pana la urma se pare ca nu stau prea pe roze baietii,iata ca MTV si VH1 au ramas cu bare color.
    Strang surubul rau,dupa ce au renuntat la receptoarele in custodie deja au ajuns la 3 programe scoase din grila.
    iar de gluma cu HD in septembrie-octombrie-noiembrie....... nu mai zic nimic.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Abonati-va la FOCUSSAT-avem la FOCUS SAT canale precum: MTV Romania, VH1, TELESPORT, etc,firma serioasa ce respecta clientii nu ca gigi...

www.sateliti.info felix73's Avatar
    Mentioned
    5 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Abonati-va la FOCUSSAT-avem la FOCUS SAT canale precum: MTV Romania, VH1, TELESPORT, etc,firma serioasa ce respecta clientii nu ca gigi...
    s-a inteleg ca te-ai intors inapoi?....nu pot decit s-a ma bucur......poate ti-a mai trecut supararea

Page 1 of 2 12 LastLast