Linii cat mai bune, asta e smecheria. Vezi ca poti sa limtezi distanta din care iti vine cardul !
Dupa lupte seculare de cautare pe alte forumuri de prin strainatate, care au durat 2 zile, v-am gasit pe voi.
Ma bucur ca dupa scurt timp, mai ales cu ajutorul indirect a lui zildan si vladcarama (carora le multumesc pe aceasta cale) am reusit sa configurez kathi pt. CS.
Server DreamBox 7020 cu Cccam 2.1.3 si cartela V13 pt Sky Germania (incl. HD)
Client Kathi,E2 - AAF Summer Dream V3, cu incubus 0.96
Functioneaza totul numai ca programele se deschid dupa ca. 4 s.
Este normal asa?
Aproximativ odata pe minut tremura imaginea pentru scurt timp (numai pe HD), dar isi revine insa repede.
Pot elimina cumva acest fenomen?
Exista vreo schmecherie in plus pentru NDS?
Linii cat mai bune, asta e smecheria. Vezi ca poti sa limtezi distanta din care iti vine cardul !
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Cum pot sa imbunatatesc linia sau sa limitez distanta?
Am CS intern (dream intr-o camera, kathi in alta).
Dar de pe cardul tau de Sky Germania, in serverul pe Dream, canalele HD cand te uiti pe Kathy, tot tremura sau fac probleme?
Shi cate linii ai pe incubus de pe Kathy?
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Hello Zildan,
is there anything new about the freezers of the E2 Images when using Incubus and CS ?
I tryed the newest PKT E2 image wirh Incubus 0.96 as a client to a 7025 cccam 1.2.
Everything works very good (as ever) but only for a couple of hours.....
Then the UFS Freezes, showing only a colorfull snowy screen ;-) so..no progress....
I thought by using Incubus 0.96, where the DW timing is relaxed it should work, but unfortunately no....
Can you Help me on this please?
Thankyou,
Konstantin
Pe 7020 merge totul bine, pe Kathrein la fel in SD.
Canalele de HD nu le pot controla pe Dream, nu are HD.
Pe Kathi in schimb HD are super calitate numai tremuratul (ca. odata scurt pe minut) daca l-as putea elimina...
In incubus am 2 linii si anume:
SE POATE CEVA INBUNATATII?Code:[General] background_execution=1 debug_level=3 log_to_console=1 log_to_file=0 logfile_name=/tmp/incubusCamd.log on_screen_messages_show=0 on_screen_messages_username=root on_screen_messages_password= on_screen_messages_key_update=0 on_screen_messages_wait_for_key_update=0 on_screen_messages_ecm=0 on_screen_messages_emm=0 console_logs_broadcast=1 console_logs_broadcast_port=666 softcamfile_name=/var/keys/SoftCam.Key priofile_name=/var/keys/incubusCamd.prio webif=1 webif_port=16001 ########################### provider configuration ########################### [Prov:000000:CaID:0000] check_priority=card,emu,cs cs_protocol_order=cccam process_emms_on_cs_mode=0 process_emm_g=0 process_emm_s=0 process_emm_u=0 ########################### servers configuration ############################ [Prov:FF00] card_server_url_1=cccam://test:test@192.168.0.4:30000 Fara asta (Zildan edit) [Servers] card_server_url=cccam://test:test@192.168.0.4:30000 ########################### CaIDs tunneling configuration ############################ [CaIDTunnel] 1833:1702:000000:0080 #History HD 1833:1702:000000:0081 #Sky Sport HD 1833:1702:000000:0082 #Discovery HD 1833:1702:000000:0083 #Sky Cinema HD 1833:1702:000000:0084 #EuroSport HD 1833:1702:000000:007E #Disney Cinemagic HD 1833:1702:000000:007F #National Geography HD
Last edited by zildan; 16-12-09 at 13:02.
Pai tu ai imaginea in flash fara sa ai stick de swap.
Eu NU recomand imaginea de flah, degeaba te bucuri ca e totul in flah, aparatul nu are destula memorie si se va bloca.
Cauta un stick bun si pune extensie, sau treci pe imagine de stick.
Nu ai probleme de la Incubus, configul e bun!
Claudiu shterge [Prov:FF00]
card_server_url_1=cccam://test:test@192.168.0.4:30000 shi lasa doar serverul... Dar mai intai pune E2, cum a spus Zildan...
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
hi to all
i have to confirm this statement from zyxel
"Everything works very good (as ever) but only for a couple of hours.....
Then the UFS Freezes, showing only a colorfull snowy screen ;-) so..no progress...."
is there any solution for this?
thanks
M-am conformat mi-am cumparat un stick SanDisk de 2GB.
Imaginea mea din Flash este inca E2 AAF Summer Dream cu incubus 0.96
Am ales la inceput aceasta varianta, deoarece mi s-a parut cea mai simpla.
Acum mai bine intreb decit sa fac iar o prostie si anume:
Daca folosesc acum stickul si iau o imagine e2 pt stick de exemplu cea nou aparuta e2_RSPv3.98_TDT_VER1749trebuie sa schimb imaginea in flash cu KCC sau pot sa o las pe cea actuala (e2 AAF Summer Dream) si sa folosesc stickul in paralel cu imaginea noua?
Trebuie sa pui in flash un image cu 2nd bootloader.
Concluzii de ultima ora la Incubus:
1. Nu folositi CCcam 2.1.3 ca server pentru el, il deconecteaza la 10 minute (2.1.4 nu am probat inca).
2. Lina F trebuie sa fie de forma :
F: kathy parola 2 0 0 { 0:0:1 } { } { }
sau
F: kathy parola 3 0 0 { 0:0:1 } { } { }, verificati daca merge cu 3!
si nu va mai deconecteaza (evident daca e indeplinita si conditia 1).
Daca aveti linii de la amici, le cereti sa le faca de forma aceasta in serverul lor
si sa fie amabili sa puna alta versiune de cccam.
Aceste 2 conditii sunt obligatorii daca vreti sa mearga bine Incubus.
Last edited by zildan; 10-02-10 at 14:37.
Am revenit mai sus, se pare ca si numaru de carti care poate veni de pe o linie conteaza.
Incercati cu F: kathy parola 2 0 0 { 0:0:1 } { } { } sau cu 3.
o intrebare va rog:
daca vreau ca programele din pachetul sky deutchland sa imi deschida numai de la peer-ul X care e in dist:1, se poate? ce trebuie facut/modificat in incubusCamd.conf?
acum imi mai sare pe alti peeri si il iau si din dist 2.
si o alta intrebare:
asa am liniile in prio file
------------- cut here
P: 0100:00006A # C+ NederlandM
P: 0100:00006c # TV VlaanderenM
P: 0100:000080 # CSatelite FrM
.......
--------------end here
e corect?
multumesc!