Ca sa mearga Nova mai bine cu ultimele versiuni de Incubus (si nu numai), puneti in config urmatoarele:
Code:#NOVA [Prov:00000:CaID:0604] check_priority=cs,cs,cs cs_protocol_order=cccam chid=0014
Dislikes: 0
Am testat si eu "la sange" incubuscamd asta(0.97) pe un IPbox 910HD ,"legat" la un CCcam 2.1.3 server ce ruleaza pe un Vu+Duo.
La mine merge foarte bine ,fara freezuri sau deconectari la 10 min, dupa cum spui.
Cel putin pe toti provider-ii inafara de D+ si SkyDE dar asta sunt convins ca nu e problema de versiuni CCcam sau incubus.Ci doar de viteza de raspuns a cardurilor,cele doua mentionate stiind ca sunt mai lenese decat altele.
Poate daca ar renunta proprietarii acestor carduri la newcs,si sa le citeasca cu sbox ,sau mai bine cu oscam in cazul celor NDS.
Asa ca,nu fiti descurajati sa folositi CCcam 2.1.3 pt. server,caci merge bine,la fel ca si celelalte versiuni,poate chiar mai bine....in cazul meu!!!
In ceea ce priveste punctul 2) ,stabil a mers doar cu linia F setata 2 0 0 { 0:0:1 }
Ceea ce nu inteleg :
Am un card NDS3 in serverul CCcam de pe VU,dar incubus de pe IPbox nu vrea sa il citeasca pe al meu,ci il prefera pe cel al altui peer din serverul CCcam.
Am rasucit si sucit setarile alea din Incubus,dar nu am reusit nimic.Are cineva o idee de ce?
Pot sa fac ceva in prio?Avand in vedere ca atat cardul meu,cat si cel al peer-ului ,sunt NDS3 093b?
If you don't have walls,you don't need Windows!
VU+Duo/BlackHole 1.0M/CCcam 2.1.3+Oscam1851-Sky IT + HD
Ca sa mearga Nova mai bine cu ultimele versiuni de Incubus (si nu numai), puneti in config urmatoarele:
Code:#NOVA [Prov:00000:CaID:0604] check_priority=cs,cs,cs cs_protocol_order=cccam chid=0014
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Rule 12
could you explain this sentence "chid=0014" ?
Last edited by dbhungry; 21-05-10 at 19:02. Reason: Rule 12 - Consecutive quotes are forbidden
Flash : AAF2.e
USB Stick with BA : RSP ( pkt ou AAF) with OSCAM
5?W_13?E_19?E_28?E
Chid setting is used for Irdeto encryption.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...