Am un Magnum RCQ-7400SX cu modul Viaccess incorporat vechi de vreo 4 ani si aruncat in dulap de mai bine de un an de cand am Opticum 7100cx-ul. Am incercat cartela Max pe el dar nu-l recunoaste.Poate cineva sa ma ajute ?
Am un Magnum RCQ-7400SX cu modul Viaccess incorporat vechi de vreo 4 ani si aruncat in dulap de mai bine de un an de cand am Opticum 7100cx-ul. Am incercat cartela Max pe el dar nu-l recunoaste.Poate cineva sa ma ajute ?
Posibil sa fie o clona de unul din aceste doua receptoare doar catrebuie sa te mai uiti in meniu la sistem sa vezi ce mai scrie pe acolo sau in interiorul lui sa vezi ce tuner are,procesorul etc....
Nextwave sdr 2200C sau YUMATU 8500
In meniul aparatului am doar urmatoarele informatii : model FTA 2M 7B si versiune M 2.85B .
Adaug cateva fotografii poate stie cineva ce loader si soft pot folosi .
http://picasaweb.google.com/timina2006/Magnum#
Last edited by timina2006; 01-11-08 at 11:09.
desi pozele nu sunt foarte clare ...
ara la fel ca un nextwave SUC 2200 (care il am eu , dar l-am blocat punand un soft gresit pe el , poate il pot readuce la viata cu jtagul ) sau 2500
daca vrei incearca sa vezi daca merge loaderul
LOADER ODYSSEY TESTER V1.40R
>>Per l'Aggiornamento del Firmware
LOADER ODYSSEY TESTER V1.21
>>Per l'Aggiornamento del Firmware
http://www.mantraandy.com/nextwave.htm
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
O noutate remarcabila... am incercat sa prind Sci-fi + Universal pe 13 est cu Opticum 7100 cx ......si surpriza ...receptorul nu vede nimic si primesc eroare dar cand am pus Magnumul vechi de 4 ani vad canalele + subtitrarea in romana(soft vechi de 4 ani).De altfel Opticum nici nu "vede" cel putin jumatate din programele disponibile pe Hotbird.
Apropo de problema cu Opticum-ul ce posed(Bug la Opticum-cateva randuri mai jos)am gasit cauza....cand folosesc celularul imaginea pur si simplu se descompune si ingheata ....termin de vorbit ...totul revine la normal.
Insasi prezenta fizica a celuralului langa receptor cauzeaza tulburari la cel putin doua transpondere 12149 si 12341 de pe Sirius (maxTv).
Daca cineva are vreo idee .....cer ajutor
Last edited by timina2006; 04-12-08 at 19:33.
M-am hotarat definitiv......trimit Opticum-ul inapoi in tara...nu mai am putere cu el........am ochit un Openbox X-800....este folosit de cineva ? as dori cateva pareri .
horatyu--multumesc pentru loader si link...am incercat dar nu am reusit upgrade-ul....dau vina pe Vista de pe laptop...renunt la alternativa si vreau sa cumpar ceva nou.
Last edited by timina2006; 04-12-08 at 18:06.