Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 16 to 30 of 68

Thread: Parabola 2,40m-dintr-o bucata Al merita?

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Offset 2,40m-8 petale! merita?

Nu te sfatuiesc daca e din petale. Nu am vazut nici una offset de dimensiunea asta. Eu am parabola din petale de 3.15 m si nu-s asa de multumit de ea. E buna pt. banda C.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by vancel View Post
    Nu te sfatuiesc daca e din petale. Nu am vazut nici una offset de dimensiunea asta. Eu am parabola din petale de 3.15 m si nu-s asa de multumit de ea. E buna pt. banda C.
    Acum nu mai conteaza ideea e sa o am in curte ca dupa aia vad eu pe ce satelit o las! orcum am vazut la un prieten ce poate vedea cu una de 1,8 si sunt multumit daca imi prinde macar atit,eu am in momentul asta 3 buc; 1 de 0,60 1 de 090 si una de 1,20,dar tot nu intra astra 19 asa cum vreau nici pe cea de 1,20,am transpordere pe care am semnal doar seara de la 19-02 dupa aia nu mai am asa ca eu zic ca merita am vazut si preturile la diverisi distribuitori pai fata de 800-950 ron cit e la ei eu zic ca 250 ron e pomana asa ca o iau1

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Gata am adus-o acasa,acum am o problema,are lnb de tip vechi JRC se numeste alimentarea lui se face separat,acum ma chinui sa pot pune un lnb universal sa vad daca reusesc suportul fiind prea mare pentru a putea prinde acest lnb universal,revin cu amanunte!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Thumbs up Re: Offset 2,40m-8 petale! merita?

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Gata am adus-o acasa,acum am o problema,are lnb de tip vechi JRC se numeste alimentarea lui se face separat,acum ma chinui sa pot pune un lnb universal sa vad daca reusesc suportul fiind prea mare pentru a putea prinde acest lnb universal,revin cu amanunte!
    Spor la munca
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    Spor la munca
    Gata sunt fericit,o am acasa am incercat sa o pozitionez pe astra dar nu intra nimic,am cautat manual focarul cu lnb-ul in mina si am observat ca cel al antenei e deplasat binisor cam 25cm,asa ca am prins lnb-ul intr-un suport facut manual de mine si in momentul acesta am 685 programe pe Astra,e un inceput o sa incerc sa fac mai mult in zilele urmatoare. aaaaaaa sa nu it un amanunt nu e din petale e dintr-o bucata e din Al dar la prima vedere da impresia ca ar fi din 8 petale datorita desenelor de pe ea,dar e dintr-o bucata,orcum e super daca reusesc sa o aduc la viata,a stat nefolosita 10 ani

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Pune o poza!!!!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Smile Re: Offset 2,40m-8 petale! merita?

Quote Originally Posted by vid36 View Post
    Pune o poza!!!!
    Da chiar, fai o poza sa o vedem si noi E si mai misto ca e dintr-o bucata... si la banii astia... norocosule
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    Da chiar, fai o poza sa o vedem si noi E si mai misto ca e dintr-o bucata... si la banii astia... norocosule
    O sa incerc sa vad daca reusesc cu webcamul seara!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Gata azi am reusit sa o pozitionez pe ASTRA19,dupa indelungi incercari si modificari astazi la ora 14 ma uit la un nr de programe 685 sunt curios diseara daca intra ceva in plus,mentionez ca la aceiasi ora cu un offset de 1,20 nu vad decit 325 programe deci investitia se merita din plin!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Wink Re: Offset 2,40m-dintr-o bucata Al merita?

Si acum citeva aspecte demne de mentionat; diferenta intre un offset 1,20 si o antene de 2,40 e imensa,spre exemplu;MTV 11973 V 27500 pe offset 1,20 ziua la ora 15 aveam semnal slab 57% pe un kaon seara la ora 20 aveam o crestere de 5% adica 62% semnal si se putea urmari acum am pe acelasi transponder la aceiasi ora pe acelasi receptor un semnal de 75% pe cea de 2,40 deci nu mai e necesar nici un comentariu,deocamdata este doar in parte aranjata inca nu am retusat complect totul zilele astea o voi stabiliza pe stilp voi regla lnb-ul si va voi spune ce cistiguri am mai avut la ea,orcum una peste alta daca aveti ocazia sa o cumparati ca mine seconhend merita din plin chiar si 350 ron nu 250 cit am dat eu,cei ce locuti in mediul rural sau aveti drum pe la tara si vedeti astfel de antene prin curtile oamenilor opritiva si intrebati,eu asa am facut si uite ca am o antena super printre celelalte 3,succes tuturor!
    Iar transporderul de aici intra lejer;
    http://sateliti.org/showthread.php?t=409
    Astra 1G
    Last edited by -minus; 24-04-07 at 16:32.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Re: Offset 2,40m-dintr-o bucata Al merita?

Felicitari ca ai gasit asa chilipir la bani astia o asa antena!!!!! Si pe mine ma bate gandul la o antena de asa marime. BAFTA CU REGLAUL.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Wink Re: Offset 2,40m-dintr-o bucata Al merita?

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Felicitari ca ai gasit asa chilipir la bani astia o asa antena!!!!! Si pe mine ma bate gandul la o antena de asa marime. BAFTA CU REGLAUL.
    Multumesc,dar tocmai aici e aici,ca suportul pentru lnb e prea mare si sa vad cum fac sal pun chiar pe centru,iar in legatura cu antenele intreaba lumea de la tara cind ai drum ca majoritatea nu cunosc adevaratul potential si ti le dau imediat daca sti cum sa negociezi!

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Spune-mi si mie te rog, cele 3 antene ale tale spre ce sateliti sunt orientate?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    Spune-mi si mie te rog, cele 3 antene ale tale spre ce sateliti sunt orientate?
    1 ASTRA19-HOTBIRD 13 lnb-monobloc- 2HELLAS- 3 lnb-monobloc SIRIUS-INTELSAT aceasta fiind si mobila merge pina pe hispasat 30W.
    Last edited by -minus; 25-04-07 at 09:52.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    1 ASTRA19-HOTBIRD 13 lnb-monobloc- 2HELLAS- 3 lnb-monobloc SIRIUS-INTELSAT aceasta fiind si mobila merge pina pe hispasat 30W.
    acum am reusit sa pozitionez lnb-ul zic eu,cred ca este ok. imi intra toate transporderele de pe astra 19,cel mai puternic semnal fiind de 98% pe un kaon si cel mai slab fiind de 67% pe acelasi receiver,mai am cite ceva de facut la ea,apoi voi incepe sa o plimb pe sateliti,sper sa reusesc sa termin pina simbata-duminica! in momentul acesta receptionez 731 programe pe astra!

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast