original posted by Romeox . sub nici o forma nu caut sa ma impac cu ea
Faci cum vrei tu ,dar hai o data ca nu mai merge site-ul de vreo 3 zile.![]()
original posted by Romeox . sub nici o forma nu caut sa ma impac cu ea
Faci cum vrei tu ,dar hai o data ca nu mai merge site-ul de vreo 3 zile.![]()
Hmmm... buna din nou nu stiu daca interesaeza pe cineva continuarea acestei povesti dar astazi neavand nimic de facut am citit iar printre randuri ce am scris aici pe forum cu ceva timp in urma si m-am bucurat din nou pt ca au fost multi useri care au fost alaturi de mine in momentele alea carora le multumesc inca o data , nu m-am impacat cu fosta inca am mai vb la telefon de cateva ori acum sa intors roata ma suna ea , trebuia sa ajunga in tara la paste cica dar nu a mai ajuns , de vreo 2 ori a plans la telefon ca ii pare rau si ca a fost cea mai mare prostie pe care a facut-o , sunt imun la ce spune ea si lacrimile ei nu ma mai misca deloc acum , a promis ca o sa-mi dea si banii ....cand .... nu stiu dar i-am zis sa-i pastreze sa-si cumpere ea ceva dragutz , iar la fel cu ceva timp in urma vreo 5 luni mi-a spus ca e insarcinata zice ea cu mine si aseara ma suna si imi spune ca a nascut ca e totul ok si ca o sa vina si acasa cand nu stie nici ea ca nu depinde de ea , stand si facand niste calcule nu iese deloc ca fiind al meu iese exact in perioada cand a plecat , de insarcinata a fost ca am vazut-o eu pe web , mda ce sa zic acum ori ca a plecat stiind ca era insarcinata ori ca sa agatat de 1 acolo .....oricum treaba ei e cam nasol la 19 ani cu un copil , in rest eu am mai incercat inca 2 relatii trecatoare dupa care nu regret dar cine a zis ca trebuie sa-mi caut o femeie mare dreptate a a vut si o sa-i urmez i sfatul
Multumesc pentru timpul acordat sa auzim de bine
Omule, daca tot ti-a pricinuit necazuri da-i flit si nu o ma i baga in seama. In privinta banilor... pfff ... lasa-i dracu ca faci altii
Daca nu aveti copii impreuna nu este nici o pierdere.
Mult noroc
Este o vorbă din bătrani .... timpul le vindecă pe toate
Si incă una : ochii care nu se văd ... se uită
Te vei convinge singur.
Dar shi dragostea asta, cand iti face cate una, mai inceraca s-o desfaci daca poti!!!!???
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Inca odata:zi mersi ca ai scapat de ea.Probabil nu stii ce urmari pot fii daca cumva faci greseala sa recunosti acel copil (mai ales daca nu e al tau),vezi-ti de treaba si nu-i mai raspunde la telefon niciodata.Din ce vad tipa ar fi in stare sa te prosteasca sa declari ca,copilul e al tau si apoi vei plati toate viata.Daca e al tau nu are decat sa umble sa te dea in judecata si sa ajungeti la teste ADN,apoi daca chiar e al tau asta e,altfel ai mare grija.
Eu inca tot ma minunez de cat le poate duce mintea pe unele japite.Adevarul e ca stiu sa se foloseasca de bucata aia de "gogoasa" ca sa prosteasca un barbat.
:
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Eu unul, din propria mea experienta pot sa spun ca nu mai am incredere in nici o femeie. Intotdeauna spun una si alta fac. Atat imi sunt de urate ca daca vad una buna pe strada, ma si gandesc la cate rele poate face la viata ei. Nu stiu poate e nebunie ce fac, dar asta e... Dupa mai multe esecuri in viata, dupa o casnicie facuta praf de-a lungul a 14 ani, dupa ce mi-am "refacut" viata si m-am recasatorit, asta e concluzia la care am ajuns. Asa ca da-le dracului de femei. Nu exista nici una care sa te merite. Mergi inainte!
Trecut la Sfinti
stiu ele n-ai tu grija .eu am avut alta frica , sa nu cumva alunece mana si sa lovesc ca atunci e gravCode:Eu inca tot ma minunez de cat le poate duce mintea pe unele japite.Adevarul e ca stiu sa se foloseasca de bucata aia de "gogoasa" ca sa prosteasca un barbat.Cum spune si Intotdeauna spun una si alta fac lucru care l-am constatat si eu si in cativa ani am devenit un tip dur , arogant si nemilos cand vine vorba de femei.Dar imi pare deosebit de bine caci nu mai sufar de pe urma lor.Poate peste cativa ani voi ajunge sa dau ore de smecherie , cine stie ce rezerva viitorul
![]()