Results 1 to 15 of 124

Thread: Poveste de viata

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Poveste de viata

romeox nu esti intreg la capomule si crede-ma am o presimtire ca se va intampla ceva rau cu tine acolo in italia tara oamenilor prosti ca cizma...iti meriti soarta omule ai coborat deja la un nivel foarte jos defapt esti la ground zero(dc tot zici ca stii engleza) dar vezi sa nu ajungi underground.
    acolo te va astepta tipesacu cineva sivei lua bataie , vad sange omule si lovituri , pumni ai grija c e faci .nu o sa mori dar 80% ca o s-o incasezi

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Da ...ce-ar mai fi de spus.
    Posibil sa fie mai multe variante:
    - de fapt tu stai bine mersi acasa si te amuzi , eventual faci un studiu psihologic asupra unui grup de oameni ;
    - te pregatesti de emisiune la OTV si deja ai trecut la next level cu plecarea spre Italia
    - daca nu-i asa , atunci ar trebui sa-ti faci un control psihologic si sa primesti ajutor de specialitate

Oricum ar fi , nici macar demn de mila nu mai esti , deja se intrevede dispretul.
    Daca intradevar te duci acolo , vezi ca risti sa ajungi donator de organe. Macar incearca sa te intalnesti intr-un loc public.
    Fost membru al acestui forum

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu mai zic nimic,am zis destul pana acum.Treaba ta.
    :

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

mai Romeo tu chiar spui serios ce spui?

ti-am explicat de multe ori pe messenger
    sincer

NU MERITA

e fara nici un rost
    probabil te mai amagesti si cheltui si cei 2000 de euro care tipa ia lasat acolo din cei 4 mii

deci pana la urma era mai bine sa ii fi luat pe toti ca nu mai aveai ce face ...
    si drumul asta nu il mai faceai

chestia ca tu nu vrei sa privesti spre viitor

da mai odata cu piciorul la trecut

nu mai poti de femei ?
    dute frate la una de pe centura daca nu mai merge altfel sau iti faci ceva cu o mana
    si iesi mai bine decat sa mergi in Italia sa rada fetiscana asta nerusinata (impreuna cu maicasa ) de tine
    Last edited by horatyu; 03-12-08 at 00:20.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

o poveste incredibila si daca este adevarata romeo o sa sfarseasca nasol ... chiar imi pare rau . ce inseamna sa iubesti cu patima pe cine nu merita ...
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    Da ...ce-ar mai fi de spus.
    Posibil sa fie mai multe variante:
    - de fapt tu stai bine mersi acasa si te amuzi , eventual faci un studiu psihologic asupra unui grup de oameni ;
    - te pregatesti de emisiune la OTV si deja ai trecut la next level cu plecarea spre Italia
    - daca nu-i asa , atunci ar trebui sa-ti faci un control psihologic si sa primesti ajutor de specialitate

Oricum ar fi , nici macar demn de mila nu mai esti , deja se intrevede dispretul.
    Daca intradevar te duci acolo , vezi ca risti sa ajungi donator de organe. Macar incearca sa te intalnesti intr-un loc public.
    scuzatima baieti daca nu ma exprim d a r la ora asta e mai greu totusi incerc sa spun:

in istorie vina mai mare o are cel care nu a impiedicat producerea unui rau nu cel care a produs...

deci si aici ar fi fost bine sa va intalniti voi mai multi cu acest romeox care si acumil consider ca e un om valoros care a alunec pe panta foarte usor chiar fiind inlesnit de aceea moldoveanca imputita(alte cuvinte nu gasesc si tiganca imputita a lui base era mai potrivita acestui baiat)

eu tind sa cred ca romeo chiar are necazuri , a postat pe mai multe forumuri ce-l roade dar daca face pe mistoular merita un suspend de 1 an

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by deidei View Post
    scuzatima baieti daca nu ma exprim d a r la ora asta e mai greu totusi incerc sa spun:

in istorie vina mai mare o are cel care nu a impiedicat producerea unui rau nu cel care a produs...

deci si aici ar fi fost bine sa va intalniti voi mai multi cu acest romeox care si acumil consider ca e un om valoros care a alunec pe panta foarte usor chiar fiind inlesnit de aceea moldoveanca imputita(alte cuvinte nu gasesc si tiganca imputita a lui base era mai potrivita acestui baiat)

eu tind sa cred ca romeo chiar are necazuri , a postat pe mai multe forumuri ce-l roade dar daca face pe mistoular merita un suspend de 1 an
    e reala povestea
    nu ii sta in fire sa fie spamer

din pacate are probleme
    si nu vrea sa accepte ca viata poate fii frumoasa si fara tipa respectiva
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member superzeama's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Red face Re: Poveste de viata

Quote Originally Posted by deidei View Post
    romeox nu esti intreg la capomule si crede-ma am o presimtire ca se va intampla ceva rau cu tine acolo in italia tara oamenilor prosti ca cizma...iti meriti soarta omule ai coborat deja la un nivel foarte jos defapt esti la ground zero(dc tot zici ca stii engleza) dar vezi sa nu ajungi underground.
    acolo te va astepta tipesacu cineva sivei lua bataie , vad sange omule si lovituri , pumni ai grija c e faci .nu o sa mori dar 80% ca o s-o incasezi
    Tara oamenilor prosti ca cizma??Pe asta de unde ai scos-o?Daca o fi sa ia bataie nu de la italieni o va incasa.Interesanta poveste.Mie mi se pare un pic inventata...
    SS2,Soleron

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by superzeama View Post
    .Mie mi se pare un pic inventata...
    daca povestea este inventata atunci romeo o sa fie compromis total in ochii userilor ... adevarul este ca povestea pare desprinsa din "viata bate filmul" si cred ca daca o gaseste gravida si cu un copil in brate si tipa ii spune ca ii pare rau si vrea acasa cu el o aduce in Romania si ne trezim cu invitatii la nunta ...
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

eu nu stiu cum sa-ti spun mai frumos, dar cel mai potrivit cuvant cred ca este "fraier"- sa nu te super pe mine, dar iti spun cu responsabilitate.
    mai bine da banii aia la un orfelinat, la un azil de batrani, sau cumpara-ti un LCD de 50 de inchi, un sistem surround beton, si un receiver HD, si stai o saptamana si uita-te la filme si mananca popcorn.
    poate mai vii acasa si batut si jefuit. nu intelegi ca nu te merita? tu esti baiat bun, dar daca faci asta vor rade toti de tine, si se vor uita la tine ca la un prost. (sa nu te super ca-ti spun, dar asta e adevarul); eu tot am zis ca-ti trece...
    daca te duci acolo, ce rezolvi? te razbuni? cum? anume ce faci? vor rade si aia de tine si vor zice ca esti cel mai mare fraier pe care l-au vazut. cine stie pe ce maini a ajuns respectiva fata.
    ce sa zic... treaba ta, dar eu zic sa faci un dus rece si sa te trezesti; viata merge inainte.
    inteleg, ai suferit din dragoste, toti am trecut pe acolo, dar trebuie sa lasam trecutul inapoi si sa mergem inainte!
    dupa furtuna vine soarele, crede-ma!
    iti doresc numai bine!

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

dar lasati omul sa se plimbe... doar cu asta te vei alege, o sa vezi italia. fii 3 secunde rational si gandestete cum va fi relatia voastra in caz ca va veti inpaca. va pleca iar cand va avea ocazia!