Results 1 to 15 of 124

Thread: Poveste de viata

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Poveste de viata

Quote Originally Posted by andre View Post
    Ma bucur ca ti-ai revenit ! Sau macar incerci sa o faci...

Pe undeva....sunt in acelasi stadiu
    Am fost parasit acum ,aproximativ ,12 ani si am cautat sa vad partea buna din toate acestea...adica am ramas cu un baietel de crescut si asta mi-a fost fericirea...
    Zilele trecute ,"baietelul",m-a anuntat ca o sa faca sarbatorile in Italia....cu mama.
    Nu as dori nimanui sa traiasca asemenea clipe....
    Si totusi,unii au parte de ele.
    REZOLVAREA:Iti faci brad de Craciun,pregatesti sampania pt. revelion ,si
    multumesti dumnezeului la care te inchini ca esti sanatos si nu ai facut nimanui rau....LA MULTI ANI !
    man sincer imi pare rau , asa cum ai zis si tu trebuie sa avem puterea sa mergem mai departe si sa speram ca viitorul va fi mai bun si soarta mai dreapta , crede-ma ca am avut multe scapari in astea 2 luni , zile in care credeam ca viata nu mai are rost dar cu toate astea am zis sa merg mai departe sa vad cum e si uite cum e
    -vand o masina cu gandul de a lua alta
    -imi fuge prietena pe care am crescut-o aproape 5 ani
    -imi fura din casa 2000 euro si raman cu f putin din banii de masina
    -dupa o saptamana o alta mare problema de care nu pot vb acum dar destul de grava
    -dupa care certuri cu parintii pe motivul asta .....
    -mai cheltui cateva mlioane pe telefoane sa vb cu fosta prietena poate o conving sa vina acasa
    - astept 2 luni sa primesc o copie dupa cartea de munca sa pot face un alt imprumut
    -dupa ce primesc acea copie banca imi da o suma modica 70 mil cu care nu pot sa iau decat o dacie , nu am mai luat banii mai astept sa vad ce pot face
    -azi implinesc anii si nu multi au fost din prieteni care m-au felicitat si nici macar 1 din neamuri

si cu toate astea am mers mai departe si m-am obisnuit cu necazurile , am doar o speranta ca va fi mai bine .....cand? nu stiu inca dar mai am acea speranta
    Last edited by romeox; 27-11-08 at 23:28.