Urmatorul tau pas trebuie sa fie schimbarea nr. de telefon !
Si ai scapat de ea si de pericolul de a ceda cindva .
Bafta!
Urmatorul tau pas trebuie sa fie schimbarea nr. de telefon !
Si ai scapat de ea si de pericolul de a ceda cindva .
Bafta!
asta am si facut de ieri dupa ce am vb ultima data la telefon , am luat alta cartela
Hehe au trecut 2 luni aproape de cand am scris pentru prima data despre povestea mea si nu putini au fost cei care au spus ca e bine ca sa terminat asa si ca fata avea altceva in cap , cam greu am inteles eu asta in prima faza nu credeam pe nimeni si aveam senzatia ca lucrurile vor reveni la normal ... uite ca au trecut 2 luni asa cum am zis si sunt constient acum ca e bine ca sa terminat acum si nu mai tarziu , abia acum am judecat la rece ce am gresit eu si ce a gresit ea , am pus intr-o balanta si balanta atarna greu pe partea ei , astazi e ziua mea implinesc 26 ani si telefoanele au inceput sa sune de ieri cu urari de la multi ani si azi au continuat , de curiozitate am pus vechea cartela intr-un telefon sa vad daca fosta prietena ma suna sau trimite un mesaj dar deocamdata nimic , nu pot minti ca lucrul asta nu ma doare un pic dar in acelas timp imi comfirma inca o data ce fel de om e acum
Ma bucur ca ti-ai revenit ! Sau macar incerci sa o faci...
Pe undeva....sunt in acelasi stadiu
Am fost parasit acum ,aproximativ ,12 ani si am cautat sa vad partea buna din toate acestea...adica am ramas cu un baietel de crescut si asta mi-a fost fericirea...
Zilele trecute ,"baietelul",m-a anuntat ca o sa faca sarbatorile in Italia....cu mama.
Nu as dori nimanui sa traiasca asemenea clipe....
Si totusi,unii au parte de ele.
REZOLVAREA:Iti faci brad de Craciun,pregatesti sampania pt. revelion ,si
multumesti dumnezeului la care te inchini ca esti sanatos si nu ai facut nimanui rau....LA MULTI ANI !
man sincer imi pare rau , asa cum ai zis si tu trebuie sa avem puterea sa mergem mai departe si sa speram ca viitorul va fi mai bun si soarta mai dreapta , crede-ma ca am avut multe scapari in astea 2 luni , zile in care credeam ca viata nu mai are rost dar cu toate astea am zis sa merg mai departe sa vad cum e si uite cum e
-vand o masina cu gandul de a lua alta
-imi fuge prietena pe care am crescut-o aproape 5 ani
-imi fura din casa 2000 euro si raman cu f putin din banii de masina
-dupa o saptamana o alta mare problema de care nu pot vb acum dar destul de grava
-dupa care certuri cu parintii pe motivul asta .....
-mai cheltui cateva mlioane pe telefoane sa vb cu fosta prietena poate o conving sa vina acasa
- astept 2 luni sa primesc o copie dupa cartea de munca sa pot face un alt imprumut
-dupa ce primesc acea copie banca imi da o suma modica 70 mil cu care nu pot sa iau decat o dacie , nu am mai luat banii mai astept sa vad ce pot face
-azi implinesc anii si nu multi au fost din prieteni care m-au felicitat si nici macar 1 din neamuri
si cu toate astea am mers mai departe si m-am obisnuit cu necazurile , am doar o speranta ca va fi mai bine .....cand? nu stiu inca dar mai am acea speranta
Last edited by romeox; 27-11-08 at 23:28.
stiu ca suna a nebunie ceea ce fac eu si ff multi o sa ma condamne si o sa ma creada nebun sau prost (nu am facuta rezervare la nici un hotel ceva si nici din tara nu am iesit vreodata , italiana nu stiu decat sa salut in schimb stiu engleza f bine nu stiu cat o sa ma ajute), dar azi la ora 23 plec spre italia sa ma intalnesc cu fosta prietena cel putin asa am vb la tel , multi poate cred ca ma duc sa ma razbun dar nu o sa fac asa , 0762800530 asta e nr meu daca vra cineva sa-mi zica ceva de drum bun sau daca sa ma certe in vreun fel astept telefoanele voastre , iar daca e cineva in italia pe la milano , torino ceva si vrea sa iasa la o bere ar la fel astept un semn , o seara frumoasa tuturor si sper sa ma intorc cu bine
Romeo tata ceea ce iti faci cu mana ta se numeste lucru manual asa ca multa bafta la intalnire si sper sa vi intreg si sa nu faci vreo tampenie pe acolo in rest numai de bine.![]()
ptr urari va rog sa treceti pe aici http://www.sateliti.info/showthread.php?t=764 cele de aici am sa le mut acolo