Results 1 to 15 of 124

Thread: Poveste de viata

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Poveste de viata

Si povestea continua cu finalul , saptamana asta marti seara pe la 12 primesc un sms cu numar de italia "ca stii de la cine e mesajul ....ca ii pare rau ....ca vrea sa vina acasa ....si asa mai departe" o sun eu atunci seara sa vad ce zice , vb ce vorbim avea ea o voce trista la tel (am zis in mintea mea ca sigur a dat chic si acu cauta motiv) in fine din discutie fata a zis ca a luat primii bani si ca vrea sa-mi dea ianapoi o parte din banii care i-a luat , numai bine ar fi prins ca vreau ca saptamana asta sa iau o masina , a ramas sa ma sune miercuri dupa ce-i da banii ,ma sunat miercuri de vreo 4 ori am vb cu ea a zis ca joi la 12 pleaca in tara , am vb iar joi dimineata la 9 ca pleaca la autogara , nu a mai dat nici un semn pana ieri seara cand mi-a dat nishte beep-uri , am sunat-o eu ca eram curios sa vad ce minciuni mai baga , o sun statea in tel si nu zicea nimic si m-am enervat si am zis cam tot ce am avut pe inima si am facut-o in tot felul , inchide mai sta cat mai sta si ma suna si cica "curva sa-i zici lu mata ......" si asa mai departe , mai vb cu dansa atunci cateva min bune (eram sigur ca si acum e o teapa si deja nu ma mai misca cam tot ce facea sau spunea ea ) cica hai ca ma gandesc in seara asta si te sun maine dimineata daca vin sau nu , deja stiam filmul pe de rost .....si incepuse sa ma amuze toate chestiile astea , ma suna azi dimineata si cica sa gandit mai bine si ca nu o sa putem trece cu vedearea nici unul peste ce a gresit celalalt si ca e cel mai bine ca fiecare sa mergem pe drumul lui , stiam asta de o luna nu era ceva nou pentru mine .... imi mai spune la urma dupa ce-i spun eu ca sunt de acord si ii respect decizia si ca mi se pare corect ce a ales ea ... ce zice ea "te rog frumos sa nu ma stresezi cu telefoane si sa ma faci sa schimb numarul " asta chiar ma facut sa zambesc pentru ca eu nu am mai cautat-o 3 saptamani aproape si acum ma trezesc cu mesaj de la ea si dupa care cu telefoane ......cica o sa vina anul viitor sa-si termine scoala. Si cam asa se incheie relatia mea , relatie in care eu nu regret decat ce am facut eu rau si nicidecum ca s-a terminat , am inceput sa vad cat de cat lucrurile cu alti ochi.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

In sfarsit te-ai lamurit ...
    Ce nu inteleg este de ce tot ii mai raspunzi la telefon ? Vrei sa-ti vinzi povestea la OTV si strangi material pentru mai mult episoade ?
    Te cred ca te mai doare inca sufletul dar GATA .
    Ai trecut printr-o lectie de viata c-am dura , dar esti tanar , este loc de un nou inceput.
    Traieste-ti viata , fii barbat.
    Fost membru al acestui forum

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

poate daca ascultam de unele sfaturi date si aici pe forum era cu totul alta povestea dar am facut dupa cum mi-a dictat inima nu capul , dar e bine ca sa terminat , azi ma simt chiar bine si nu stiu de ce , cat despre faptul ca de ce am raspuns .....eram curios sa vad ce mai zice nu pot nega ca , daca ma suna peste 2 luni sa zicem nu o sa raspund , o sa raspund si o sa ascult ce are de spus poate ca nu e bine dar deocamdata inca mai am aceasta curiozitate poate imi va trece si asta

wambertos
    Guest

Urmatorul tau pas trebuie sa fie schimbarea nr. de telefon !
    Si ai scapat de ea si de pericolul de a ceda cindva .
    Bafta!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

asta am si facut de ieri dupa ce am vb ultima data la telefon , am luat alta cartela

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Hehe au trecut 2 luni aproape de cand am scris pentru prima data despre povestea mea si nu putini au fost cei care au spus ca e bine ca sa terminat asa si ca fata avea altceva in cap , cam greu am inteles eu asta in prima faza nu credeam pe nimeni si aveam senzatia ca lucrurile vor reveni la normal ... uite ca au trecut 2 luni asa cum am zis si sunt constient acum ca e bine ca sa terminat acum si nu mai tarziu , abia acum am judecat la rece ce am gresit eu si ce a gresit ea , am pus intr-o balanta si balanta atarna greu pe partea ei , astazi e ziua mea implinesc 26 ani si telefoanele au inceput sa sune de ieri cu urari de la multi ani si azi au continuat , de curiozitate am pus vechea cartela intr-un telefon sa vad daca fosta prietena ma suna sau trimite un mesaj dar deocamdata nimic , nu pot minti ca lucrul asta nu ma doare un pic dar in acelas timp imi comfirma inca o data ce fel de om e acum

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by romeox View Post
    multumesc frumos tuturor
    Ma bucur ca ti-ai revenit ! Sau macar incerci sa o faci...

Pe undeva....sunt in acelasi stadiu
    Am fost parasit acum ,aproximativ ,12 ani si am cautat sa vad partea buna din toate acestea...adica am ramas cu un baietel de crescut si asta mi-a fost fericirea...
    Zilele trecute ,"baietelul",m-a anuntat ca o sa faca sarbatorile in Italia....cu mama.
    Nu as dori nimanui sa traiasca asemenea clipe....
    Si totusi,unii au parte de ele.
    REZOLVAREA:Iti faci brad de Craciun,pregatesti sampania pt. revelion ,si
    multumesti dumnezeului la care te inchini ca esti sanatos si nu ai facut nimanui rau....LA MULTI ANI !

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ptr urari va rog sa treceti pe aici http://www.sateliti.info/showthread.php?t=764 cele de aici am sa le mut acolo
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K