sper sa iti fie mai usor acum ca ai tras linie si ai luat niste hotarari
nimic nu e intamplator , astfel de momente ne fac mai tari
sper sa nu te mai gandesti la trecut
uita tot
nu mai poti face nimic
si daca ar fi langa tine iti spun ca nu o sa mai fie iar ca la inceput
precis face ceva pe acolo care nu cred ca te-ar multumi sa afli , asa ca nu mai cauta raspunsuri ca cine stie ce aflii
e ca si cand ai vrea sa refaci o oglinda sparta si incepi sa lipesti cioburile dar arata urat cand o sa vezi cum arata
cred ca cel mai bine e sa lucrezi la ceva , sa faci sport sa nu iti mai aduci aminte de trecut
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
pai de lucrat am de lucru la site dar crede-ma ca nu am chef de nimic , imi fug prin gand tot felul de ganduri si amintiri dar lupt sa trec si peste asta , ma gandesc ca altii au patit si mai rau decat mine si au avut taria si curajul sa mearga mai departe .
Azi se implinesc 3 saptamani de cand a inceput aceasta poveste trista deocamdata , poate peste cateva luni asa cum ati spus o sa ma bucur dar deocamdata nu simt decat tristete , chiar daca au trecut 3 saptamani inca nu realizez si nu-mi vine sa cred ca s-a terminat totul si ca cea pe care o iubeam a putut sa-mi faca asa ceva , poate o sa para o prostie dar de cate ori ma iau amintirile si nu stiu ce sa mai fac intru pe forum si citesc tot topicul cap coada si iar imi revin , nu exagerez dar cred ca am citit cel putin de 20 ori in ultima saptamana , stiu ca suna aiurea si poate unii o sa rada dar asta a fost singura mea relatie de durata si singura fata care in 3 ani de zile era in stare sa fac orice pt mine, mi-a aratat asta de nenumarate ori(intrebarea pe care o am in capare a facut toate astea ca nu avea unde pleca sau chiar a tinut la mine)odata chiar a incercand sa se sinucida pt ca eu plecasem la o fufa si ea aflase intre timp(a gasit-o maicamea si a dus-o la spital) nu-mi vine sa cred ca s-a schimbat asa de tare in ultima jumatate de an , dar in fine asa cum a spus cineva nu are rost sa ma mai uit in uma pentru ca-mi fac si mai mult rau.
poate e bine sa nu mai postezi amintiri si trairi
ca nu iti fac bine
incearca sa treci la altceva
nu neaparat sa cauti sa iesi cu alta femeie
concentreazate pe munca sport , aer liber , iesiri in afara orasului la iarba verde
obiective palpabile
gandestete ca a murit
se putea intampla chiar un astfel de accident
la tine a fost un pic ciudat dar a trecut cu bine putea sa iti dea in cap sa te otraveasca sau sa iti rupa picoarele niste indivizi fara scrupule care poate chiar au influentat-o sa faca asta si care poate au stat la usa sa tina de sase cand a actionat
asa ca bucurate ca e totul ok
lumea merge inainte
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Si povestea continua cu finalul , saptamana asta marti seara pe la 12 primesc un sms cu numar de italia "ca stii de la cine e mesajul ....ca ii pare rau ....ca vrea sa vina acasa ....si asa mai departe" o sun eu atunci seara sa vad ce zice , vb ce vorbim avea ea o voce trista la tel (am zis in mintea mea ca sigur a dat chic si acu cauta motiv) in fine din discutie fata a zis ca a luat primii bani si ca vrea sa-mi dea ianapoi o parte din banii care i-a luat , numai bine ar fi prins ca vreau ca saptamana asta sa iau o masina , a ramas sa ma sune miercuri dupa ce-i da banii ,ma sunat miercuri de vreo 4 ori am vb cu ea a zis ca joi la 12 pleaca in tara , am vb iar joi dimineata la 9 ca pleaca la autogara , nu a mai dat nici un semn pana ieri seara cand mi-a dat nishte beep-uri , am sunat-o eu ca eram curios sa vad ce minciuni mai baga , o sun statea in tel si nu zicea nimic si m-am enervat si am zis cam tot ce am avut pe inima si am facut-o in tot felul , inchide mai sta cat mai sta si ma suna si cica "curva sa-i zici lu mata ......" si asa mai departe , mai vb cu dansa atunci cateva min bune (eram sigur ca si acum e o teapa si deja nu ma mai misca cam tot ce facea sau spunea ea ) cica hai ca ma gandesc in seara asta si te sun maine dimineata daca vin sau nu , deja stiam filmul pe de rost .....si incepuse sa ma amuze toate chestiile astea , ma suna azi dimineata si cica sa gandit mai bine si ca nu o sa putem trece cu vedearea nici unul peste ce a gresit celalalt si ca e cel mai bine ca fiecare sa mergem pe drumul lui , stiam asta de o luna nu era ceva nou pentru mine .... imi mai spune la urma dupa ce-i spun eu ca sunt de acord si ii respect decizia si ca mi se pare corect ce a ales ea ... ce zice ea "te rog frumos sa nu ma stresezi cu telefoane si sa ma faci sa schimb numarul " asta chiar ma facut sa zambesc pentru ca eu nu am mai cautat-o 3 saptamani aproape si acum ma trezesc cu mesaj de la ea si dupa care cu telefoane ......cica o sa vina anul viitor sa-si termine scoala. Si cam asa se incheie relatia mea , relatie in care eu nu regret decat ce am facut eu rau si nicidecum ca s-a terminat , am inceput sa vad cat de cat lucrurile cu alti ochi.
In sfarsit te-ai lamurit ...
Ce nu inteleg este de ce tot ii mai raspunzi la telefon ? Vrei sa-ti vinzi povestea la OTV si strangi material pentru mai mult episoade ?
Te cred ca te mai doare inca sufletul dar GATA .
Ai trecut printr-o lectie de viata c-am dura , dar esti tanar , este loc de un nou inceput.
Traieste-ti viata , fii barbat.
Fost membru al acestui forum