-
Standard RSP member
Re: Poveste de viata
Salutare vad ca multi se indoiesc de povestea mea si multi ma iau la misto , bine a zis cineva ca doar acela care a trecut prin asta poate sti exact cum e si ce am simtit eu in clipele astea , am avut zile cand nu ma interesa deloc si zile in care nu-mi gaseam linistea deloc si nu stiam ce sa mai fac sa treaca ziua mai repede , am ajuns in Italia joi ma asteptat la autogara un prieten am stat la el in Milano pana a doua zi pe la 11 apoi la alt prieten la Sestriere o zona de munte parca se cheama undeva langa Torino , cu fata nu m-am intalnit am vb doar la tel o singura data cu toate ca a zis ca face rezervare si la hotel si ma asteapta in autogara , nu a fost asa ma sunat si a zis ca sa razgandit si ca o sa trimita acum pe 17 o parte din bani (a tot incercat cu niste telefoane sa-mi explice de ce a facut asta si i-am inchis telefonul in nas , i-am zis ca la telefon puteam vb in romania , eu am venit sa vb fata in fata , de intalnit a zis doar ca nu poate si atat si nici o alta explicatie , a tot incercat sa ma sune i-am dat doar un mesaj si i-am zis sa ma caute cand trimite banii , de unde dracu a aflat numarul nou nu ma intrebati ca nu stiu si nici ea nu vrea sa zica , in fine asta e aici am pus un mare punct am vazut exact de ce e in stare ca vroiam sa ma conving de ce face ea in Italia si de minciunile spuse la telefon , nu am plecat inca din Italia maine dimineata plec spre casa , nu ma plang de banii cheltuiti sincer a fost chiar f placut joi am ajuns acasa pe la 3 dim iar azi am fost la schi , am luato de la inceput doar ca pe o excursie mai ales ca nu am fost in Italia niciodata si in acelas timp sa ma conving de omul care l-am crescut 5 ani , poate ca altii sunt mai reci si mai cu picioarele pe pamant dar eu asa am crezut ca este mai bine , chiar daca am gresit sau nu , acum sincer cu mana pe inima m-am convins si am 2 zile de cand ma simt mai linistit ma gandesc cu totul la altceva si asa mai departe , daca vb cu ea ore la tel si fata tot timpul a zis ca vino incoace ca nu poate veni imediat acasa dar o sa faca un test de sarcina ca ma disperat ca e insarcinata ........cu cine nu stiu dar nici intr-un caz cu mine , am zis sa fiu tot eu acel prost care face pasul asta chit ca o sa rada multa lume de mine , stati fara grija ca nu sunt nici primul si nici ultimul care pateste asa ceva , asa cum am mai zis poate altii o sa invete cate ceva din toata treaba asta .Si aici punem punct acestei povesti daca adminii vor sa scoata acest topic nu am nimic impotriva eu va multumesc si celor care m-ati sustinut si celor care m-ati certat , si din astea inveti cate ceva , va multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi pana la capat ......iar cei care se indoiesc de poveste si cred ca am nascocito sincer nu le doresc sa treaca prin asa ceva
Deci eu nu am venit in Italia sa ma razbun sau cine stie ce sa mai fac am vrut doar sa ma conving daca tot ce mi sa spus la tel e adevarat......si m-am convins , daca era sa ma intalnesc oricum ma intalneam intr-un loc public , eram si eu constient ca e un teren strain si putea sa iasa nasol cu acele scenarii scrise de voi mai sus
Multumesc inca o data.
Last edited by romeox; 06-12-08 at 20:41.