Si povestea continua cu finalul , saptamana asta marti seara pe la 12 primesc un sms cu numar de italia "ca stii de la cine e mesajul ....ca ii pare rau ....ca vrea sa vina acasa ....si asa mai departe" o sun eu atunci seara sa vad ce zice , vb ce vorbim avea ea o voce trista la tel (am zis in mintea mea ca sigur a dat chic si acu cauta motiv) in fine din discutie fata a zis ca a luat primii bani si ca vrea sa-mi dea ianapoi o parte din banii care i-a luat , numai bine ar fi prins ca vreau ca saptamana asta sa iau o masina , a ramas sa ma sune miercuri dupa ce-i da banii ,ma sunat miercuri de vreo 4 ori am vb cu ea a zis ca joi la 12 pleaca in tara , am vb iar joi dimineata la 9 ca pleaca la autogara , nu a mai dat nici un semn pana ieri seara cand mi-a dat nishte beep-uri , am sunat-o eu ca eram curios sa vad ce minciuni mai baga , o sun statea in tel si nu zicea nimic si m-am enervat si am zis cam tot ce am avut pe inima si am facut-o in tot felul , inchide mai sta cat mai sta si ma suna si cica "curva sa-i zici lu mata ......" si asa mai departe , mai vb cu dansa atunci cateva min bune (eram sigur ca si acum e o teapa si deja nu ma mai misca cam tot ce facea sau spunea ea ) cica hai ca ma gandesc in seara asta si te sun maine dimineata daca vin sau nu , deja stiam filmul pe de rost .....si incepuse sa ma amuze toate chestiile astea , ma suna azi dimineata si cica sa gandit mai bine si ca nu o sa putem trece cu vedearea nici unul peste ce a gresit celalalt si ca e cel mai bine ca fiecare sa mergem pe drumul lui , stiam asta de o luna nu era ceva nou pentru mine .... imi mai spune la urma dupa ce-i spun eu ca sunt de acord si ii respect decizia si ca mi se pare corect ce a ales ea ... ce zice ea "te rog frumos sa nu ma stresezi cu telefoane si sa ma faci sa schimb numarul " asta chiar ma facut sa zambesc pentru ca eu nu am mai cautat-o 3 saptamani aproape si acum ma trezesc cu mesaj de la ea si dupa care cu telefoane ......cica o sa vina anul viitor sa-si termine scoala. Si cam asa se incheie relatia mea , relatie in care eu nu regret decat ce am facut eu rau si nicidecum ca s-a terminat , am inceput sa vad cat de cat lucrurile cu alti ochi.