-
Standard RSP member
Re: Poveste de viata
Dupa toate astea , ieri seara pe la 9 , ora pana la care eu nu am dat nici un semn de viata , imi da ea vreo 4 bep-uri repetate , ii trimit mesaj , daca a luat o hotarare sa vina acasa sa imi mai dea cateva beep-uri , in fine imi da beep-urile , incerc sa o sun , mesaj ca nu are credit de la ea , iau o cartela de 3 euro , o trimit , incerc sa o sun si nimic , ii trimit un mesaj si ii spun daca intradevar vrea sa vb sa rasp de creditul care il mai are sa dea beep , raspunde vb 2 min ca vrea neaparat sa ajnga acasa , si sa o sun maine dimineata sa vb sau se duce ea la net , azi dimineata nici un semn de la ea , incerc sa o sun , imi respinge apelul , ii trimit mesaj si ii spun daca nu a primit creditul de aseara sa-mi respinga si sa iau o alta cartela , imi respinge(cartela de aseara o aruncasem si nu aveam cum sa verific daca mai e valida sau nu , de la cosmote mi-au cerut codul) azi la 10:25 mai trimit o cartela iar nu raspunde pe motiv ca nu a primit-o , sun un vechi prieten mester pe la Cosmote , si il intreb de astea , omu imi cere numaru pe care am transferat , verifica si cica aseara a primit creditul la ora 9 dupa care fata a vb ea pe osmote si pe orange cateva minute bune , apoi la 11 cand a vb cu mine a sunat-o alt nr de orange , de aici si acel beep decare ea a zis ca nu mai are credit , azi iar la fel a primit creditul la 10:26 si ca fata are in cont mult mai mult de 3 euro cat i-am transferat eu azi ............ uite abia azi vad si eu cat de orb si prost am fost .....sper sa nu mai faca si altcineva aceeasi prostie.si de la capat