Page 9 of 9 FirstFirst ... 56789
Results 121 to 124 of 124

Thread: Poveste de viata

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Default Re: Poveste de viata

Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    @romeox... hai sa-ti zic una. Eu cam te-am citit din randurile tale. Tu inca o mai IUBESTI. Si sa stii ca nu vorbesc degeaba. Oricat ai spune tu si ti-ai repeta. Te simt din cele cate fraze scrise. Si scrii aici pe net ferm convins ca prin asta rezolvi cumva, ceva.
    sunt amintiri Sky
    lasa ca iitrece lui
    oricum s-a calit probabil cu asa intamplare

cat priveste testul ADN costa destul de mult si nu cred ca o sa isi permita ea asa ceva
    plus ca el stie ca acolo in italia a putut sa si-o puna cu oricare pt niste bani

sper sa nu faca o prostie sa se intoarca la ea
    sau de mila sa o ajute si iar sa se agate de ea

LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Code:
    sper sa nu faca o prostie sa se intoarca la ea
    sau de mila sa o ajute si iar sa se agate de ea
    eu zic adunati-va mai multi cu romeo asta si faceti ceva pt el ca eu vad ca-i pe drumul cel rau

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

nu man nu sunt deloc pe drumul cel rau din contra ti-am zis ca privesc altfel lucrurile acum cat despre faptul ca o mai iubesc sau nu va dati seama ca nu dispar chiar asa deodata 5 ani , oricum nu am nici de gand sa ma impac si nici sa-i trimit bani , nu am scris acum sa ma plang de ceva am scris doar asa ca ma uitam pe forum si am zis sa scriu ce am mai facut in cazul in care ar mai interesa pe cineva continuarea acestei povesti , iar din aceasta experienta am invatat ca nu trebuie sa te arunci asa deodata intr-o relatie si sa dai tot ce ai mai bun in tine pentru o persoana care nu o cunosti f bine si de care nu esti sigur ca ar face la fel pentru tine ..... sa vedem ce imi mai rezerva viitorul

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu unul iti doresc tot binele din lume. Ai suflet mare pentru ca numai oamenii cu suflet mare mai iubesc in aceste zile negre pe care le traim. Insa trebuie sa gasesti tot pe cineva care sa te merite si sa te pretuiasca. Lucru foarte greu sa stii. Eu m-am resemnat si am inteles ca nimic nu e ceea ce pare.
    Trecut la Sfinti

Page 9 of 9 FirstFirst ... 56789