Page 7 of 9 FirstFirst ... 3456789 LastLast
Results 91 to 105 of 124

Thread: Poveste de viata

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Poveste de viata

Quote Originally Posted by superzeama View Post
    .Mie mi se pare un pic inventata...
    daca povestea este inventata atunci romeo o sa fie compromis total in ochii userilor ... adevarul este ca povestea pare desprinsa din "viata bate filmul" si cred ca daca o gaseste gravida si cu un copil in brate si tipa ii spune ca ii pare rau si vrea acasa cu el o aduce in Romania si ne trezim cu invitatii la nunta ...
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

eu nu stiu cum sa-ti spun mai frumos, dar cel mai potrivit cuvant cred ca este "fraier"- sa nu te super pe mine, dar iti spun cu responsabilitate.
    mai bine da banii aia la un orfelinat, la un azil de batrani, sau cumpara-ti un LCD de 50 de inchi, un sistem surround beton, si un receiver HD, si stai o saptamana si uita-te la filme si mananca popcorn.
    poate mai vii acasa si batut si jefuit. nu intelegi ca nu te merita? tu esti baiat bun, dar daca faci asta vor rade toti de tine, si se vor uita la tine ca la un prost. (sa nu te super ca-ti spun, dar asta e adevarul); eu tot am zis ca-ti trece...
    daca te duci acolo, ce rezolvi? te razbuni? cum? anume ce faci? vor rade si aia de tine si vor zice ca esti cel mai mare fraier pe care l-au vazut. cine stie pe ce maini a ajuns respectiva fata.
    ce sa zic... treaba ta, dar eu zic sa faci un dus rece si sa te trezesti; viata merge inainte.
    inteleg, ai suferit din dragoste, toti am trecut pe acolo, dar trebuie sa lasam trecutul inapoi si sa mergem inainte!
    dupa furtuna vine soarele, crede-ma!
    iti doresc numai bine!

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

dar lasati omul sa se plimbe... doar cu asta te vei alege, o sa vezi italia. fii 3 secunde rational si gandestete cum va fi relatia voastra in caz ca va veti inpaca. va pleca iar cand va avea ocazia!

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by romeox View Post
    ... plec spre italia sa ma intalnesc cu fosta prietena ...
    Poate omul se duce sa-si cumpere o masina direct din Italia si se intalneste doar asa la un pahar de vorba cu respectiva .
    Nu a spus nimic ca ar vrea sa ramana cu ea ...
    Poate se lasa cu
    Fost membru al acestui forum

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

De curiozitate, a sunat careva la nr. ala de tel lasat de romeox?
    Nihil Sine Deo !
    Credinta. Speranta si incredere.
    Ubi bene ibi patria.

Mentioned
    0 Post(s)

Si de ce sa sune ? Lumea i-a tot zis de bine , el a facut tot cum a vrut (cum i-a dictat inima , nu ratiunea). De fapt cred ca a gandit cu ...altceva , nu zic cu ce , poate sunt si minori pe aici.
    Daca mai nou vrea sa-i incarcam si telefonul, sa spuna direct si ii transfer acolo 2-3 euro.
    Poate asa ii place lui sa fie calcat in picioare si umilit ...este treaba lui , dar poate ar trebui sa-i spunem ca asta se numeste masochism.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Dap, ai dreptate. Mi se pare oricum ca povestea e credibila pana la un anumit punct. Chestia cu plecarea in necunoscut, cu precizarile ca nici n-a iesit din tara...si ca ''spera'' sa iasa bine...Daca e adevarat, mi se pare imatur omul. Din pacate mai sunt oameni care-si si pun capat zilelor ca final la astfel de poveste...
    Nihil Sine Deo !
    Ubi bene ibi patria.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by danix71 View Post
    Dap, ai dreptate. Mi se pare oricum ca povestea e credibila pana la un anumit punct. Chestia cu plecarea in necunoscut, cu precizarile ca nici n-a iesit din tara...si ca ''spera'' sa iasa bine...Daca e adevarat, mi se pare imatur omul. Din pacate mai sunt oameni care-si si pun capat zilelor ca final la astfel de poveste...
    sper ca n-ai zis intr-un ceas rau.totusi ar trebui sunat baiatu si cu el...sau poate deja n-ai cu cine mai sti??!!

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Quote Originally Posted by deidei View Post
    sper ca n-ai zis intr-un ceas rau.totusi ar trebui sunat baiatu si cu el...
    @deidei,ia suna man si sa ne spui si noua ce a zis!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Am sunat eu;
    sunteti in reteaua cosmote,abonatul nu este disponibil momentan,va rugam reveniti!
    Cam asta e raspunsul!
    Orcum numai cine nu a iubit cu adevarat nu poate intelege prin ce trece bietul om.......si cand te gandesti ca avea atatea planuri idei....cei 6000E ia strans la sugestia mea in vre-o 9 luni de zile,vroia sa isi ia o masina cu maxim 4000E iar cu restul sa dea drumul la o firma de instalari DTH,iam promis ca il ajut dar....sa ivit beleaua asta mica!
    Altii ar trebui sa invete din aceasta poveste de viata trista dar adevarata,iubirea te poate orbi si poti ajunge din varf direct in mormant!

Mentioned
    0 Post(s)

Probabil nu are activat roaming-ul.
    Spaniolule , multi au iubit si poate mai iubesc , dar nu au decazut chiar asa.
    Din ce spui , inteleg ca povestea e reala. Sincer , imi pare rau pentru el.
    Dar si mila are o limita. Practic omul si-o cere , umbla dupa cai verzi pe pereti cum s-ar spune ,desi nu are nici un viitor cu respectiva.
    Si pana nu ajunge la o extrema nu se linisteste. Sper sa nu intre in belele si mai mari.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by deidei View Post
    sper ca n-ai zis intr-un ceas rau.totusi ar trebui sunat baiatu si cu el...sau poate deja n-ai cu cine mai sti??!!

Bineinteles ca nu doresc nimanui, Doamne fereste...Eu doar voiam sa spun ca daca e adevarata povestea, e acelasi gen de om patimas care duce la cale planuri nebunesti, unele din ele cu final tragic. Sper, sincer, sa nu fie si cazul lui!
    Nihil Sine Deo !
    Ubi bene ibi patria.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salutare vad ca multi se indoiesc de povestea mea si multi ma iau la misto , bine a zis cineva ca doar acela care a trecut prin asta poate sti exact cum e si ce am simtit eu in clipele astea , am avut zile cand nu ma interesa deloc si zile in care nu-mi gaseam linistea deloc si nu stiam ce sa mai fac sa treaca ziua mai repede , am ajuns in Italia joi ma asteptat la autogara un prieten am stat la el in Milano pana a doua zi pe la 11 apoi la alt prieten la Sestriere o zona de munte parca se cheama undeva langa Torino , cu fata nu m-am intalnit am vb doar la tel o singura data cu toate ca a zis ca face rezervare si la hotel si ma asteapta in autogara , nu a fost asa ma sunat si a zis ca sa razgandit si ca o sa trimita acum pe 17 o parte din bani (a tot incercat cu niste telefoane sa-mi explice de ce a facut asta si i-am inchis telefonul in nas , i-am zis ca la telefon puteam vb in romania , eu am venit sa vb fata in fata , de intalnit a zis doar ca nu poate si atat si nici o alta explicatie , a tot incercat sa ma sune i-am dat doar un mesaj si i-am zis sa ma caute cand trimite banii , de unde dracu a aflat numarul nou nu ma intrebati ca nu stiu si nici ea nu vrea sa zica , in fine asta e aici am pus un mare punct am vazut exact de ce e in stare ca vroiam sa ma conving de ce face ea in Italia si de minciunile spuse la telefon , nu am plecat inca din Italia maine dimineata plec spre casa , nu ma plang de banii cheltuiti sincer a fost chiar f placut joi am ajuns acasa pe la 3 dim iar azi am fost la schi , am luato de la inceput doar ca pe o excursie mai ales ca nu am fost in Italia niciodata si in acelas timp sa ma conving de omul care l-am crescut 5 ani , poate ca altii sunt mai reci si mai cu picioarele pe pamant dar eu asa am crezut ca este mai bine , chiar daca am gresit sau nu , acum sincer cu mana pe inima m-am convins si am 2 zile de cand ma simt mai linistit ma gandesc cu totul la altceva si asa mai departe , daca vb cu ea ore la tel si fata tot timpul a zis ca vino incoace ca nu poate veni imediat acasa dar o sa faca un test de sarcina ca ma disperat ca e insarcinata ........cu cine nu stiu dar nici intr-un caz cu mine , am zis sa fiu tot eu acel prost care face pasul asta chit ca o sa rada multa lume de mine , stati fara grija ca nu sunt nici primul si nici ultimul care pateste asa ceva , asa cum am mai zis poate altii o sa invete cate ceva din toata treaba asta .Si aici punem punct acestei povesti daca adminii vor sa scoata acest topic nu am nimic impotriva eu va multumesc si celor care m-ati sustinut si celor care m-ati certat , si din astea inveti cate ceva , va multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi pana la capat ......iar cei care se indoiesc de poveste si cred ca am nascocito sincer nu le doresc sa treaca prin asa ceva

Deci eu nu am venit in Italia sa ma razbun sau cine stie ce sa mai fac am vrut doar sa ma conving daca tot ce mi sa spus la tel e adevarat......si m-am convins , daca era sa ma intalnesc oricum ma intalneam intr-un loc public , eram si eu constient ca e un teren strain si putea sa iasa nasol cu acele scenarii scrise de voi mai sus

Multumesc inca o data.
    Last edited by romeox; 06-12-08 at 20:41.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Ufffffffffff! bine ca esti OK! asta e cel mai important lucru,dar si mai OK! este faptul ca ti-a crescut moralul,relax man,intr-o zi va iesi soarele si pe strada ta!
    Last edited by zmeura; 06-12-08 at 21:26. Reason: Hai mai Fane ca ma dor ochii la asa quote lung.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Mda,tot nu vrei sa recunosti ca de fapt tu te-ai dus dupa ea si i-ai fi cazut la picioare numai daca dadea din cap o data.Te minti doar pe tine.
    Altfel sa vizitezi cat mai multe locuri,cu asta vei ramane.
    :

Page 7 of 9 FirstFirst ... 3456789 LastLast