eu nu stiu cum sa-ti spun mai frumos, dar cel mai potrivit cuvant cred ca este "fraier"- sa nu te super pe mine, dar iti spun cu responsabilitate.
mai bine da banii aia la un orfelinat, la un azil de batrani, sau cumpara-ti un LCD de 50 de inchi, un sistem surround beton, si un receiver HD, si stai o saptamana si uita-te la filme si mananca popcorn.
poate mai vii acasa si batut si jefuit. nu intelegi ca nu te merita? tu esti baiat bun, dar daca faci asta vor rade toti de tine, si se vor uita la tine ca la un prost. (sa nu te super ca-ti spun, dar asta e adevarul); eu tot am zis ca-ti trece...
daca te duci acolo, ce rezolvi? te razbuni? cum? anume ce faci? vor rade si aia de tine si vor zice ca esti cel mai mare fraier pe care l-au vazut. cine stie pe ce maini a ajuns respectiva fata.
ce sa zic... treaba ta, dar eu zic sa faci un dus rece si sa te trezesti; viata merge inainte.
inteleg, ai suferit din dragoste, toti am trecut pe acolo, dar trebuie sa lasam trecutul inapoi si sa mergem inainte!
dupa furtuna vine soarele, crede-ma!
iti doresc numai bine!

Reply With Quote
.
cu el...sau poate deja n-ai cu cine mai sti??!!