Page 6 of 9 FirstFirst ... 23456789 LastLast
Results 76 to 90 of 124

Thread: Poveste de viata

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Poveste de viata

Hehe au trecut 2 luni aproape de cand am scris pentru prima data despre povestea mea si nu putini au fost cei care au spus ca e bine ca sa terminat asa si ca fata avea altceva in cap , cam greu am inteles eu asta in prima faza nu credeam pe nimeni si aveam senzatia ca lucrurile vor reveni la normal ... uite ca au trecut 2 luni asa cum am zis si sunt constient acum ca e bine ca sa terminat acum si nu mai tarziu , abia acum am judecat la rece ce am gresit eu si ce a gresit ea , am pus intr-o balanta si balanta atarna greu pe partea ei , astazi e ziua mea implinesc 26 ani si telefoanele au inceput sa sune de ieri cu urari de la multi ani si azi au continuat , de curiozitate am pus vechea cartela intr-un telefon sa vad daca fosta prietena ma suna sau trimite un mesaj dar deocamdata nimic , nu pot minti ca lucrul asta nu ma doare un pic dar in acelas timp imi comfirma inca o data ce fel de om e acum

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by romeox View Post
    multumesc frumos tuturor
    Ma bucur ca ti-ai revenit ! Sau macar incerci sa o faci...

Pe undeva....sunt in acelasi stadiu
    Am fost parasit acum ,aproximativ ,12 ani si am cautat sa vad partea buna din toate acestea...adica am ramas cu un baietel de crescut si asta mi-a fost fericirea...
    Zilele trecute ,"baietelul",m-a anuntat ca o sa faca sarbatorile in Italia....cu mama.
    Nu as dori nimanui sa traiasca asemenea clipe....
    Si totusi,unii au parte de ele.
    REZOLVAREA:Iti faci brad de Craciun,pregatesti sampania pt. revelion ,si
    multumesti dumnezeului la care te inchini ca esti sanatos si nu ai facut nimanui rau....LA MULTI ANI !

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ptr urari va rog sa treceti pe aici http://www.sateliti.info/showthread.php?t=764 cele de aici am sa le mut acolo
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by andre View Post
    Ma bucur ca ti-ai revenit ! Sau macar incerci sa o faci...

Pe undeva....sunt in acelasi stadiu
    Am fost parasit acum ,aproximativ ,12 ani si am cautat sa vad partea buna din toate acestea...adica am ramas cu un baietel de crescut si asta mi-a fost fericirea...
    Zilele trecute ,"baietelul",m-a anuntat ca o sa faca sarbatorile in Italia....cu mama.
    Nu as dori nimanui sa traiasca asemenea clipe....
    Si totusi,unii au parte de ele.
    REZOLVAREA:Iti faci brad de Craciun,pregatesti sampania pt. revelion ,si
    multumesti dumnezeului la care te inchini ca esti sanatos si nu ai facut nimanui rau....LA MULTI ANI !
    man sincer imi pare rau , asa cum ai zis si tu trebuie sa avem puterea sa mergem mai departe si sa speram ca viitorul va fi mai bun si soarta mai dreapta , crede-ma ca am avut multe scapari in astea 2 luni , zile in care credeam ca viata nu mai are rost dar cu toate astea am zis sa merg mai departe sa vad cum e si uite cum e
    -vand o masina cu gandul de a lua alta
    -imi fuge prietena pe care am crescut-o aproape 5 ani
    -imi fura din casa 2000 euro si raman cu f putin din banii de masina
    -dupa o saptamana o alta mare problema de care nu pot vb acum dar destul de grava
    -dupa care certuri cu parintii pe motivul asta .....
    -mai cheltui cateva mlioane pe telefoane sa vb cu fosta prietena poate o conving sa vina acasa
    - astept 2 luni sa primesc o copie dupa cartea de munca sa pot face un alt imprumut
    -dupa ce primesc acea copie banca imi da o suma modica 70 mil cu care nu pot sa iau decat o dacie , nu am mai luat banii mai astept sa vad ce pot face
    -azi implinesc anii si nu multi au fost din prieteni care m-au felicitat si nici macar 1 din neamuri

si cu toate astea am mers mai departe si m-am obisnuit cu necazurile , am doar o speranta ca va fi mai bine .....cand? nu stiu inca dar mai am acea speranta
    Last edited by romeox; 27-11-08 at 23:28.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

stiu ca suna a nebunie ceea ce fac eu si ff multi o sa ma condamne si o sa ma creada nebun sau prost (nu am facuta rezervare la nici un hotel ceva si nici din tara nu am iesit vreodata , italiana nu stiu decat sa salut in schimb stiu engleza f bine nu stiu cat o sa ma ajute), dar azi la ora 23 plec spre italia sa ma intalnesc cu fosta prietena cel putin asa am vb la tel , multi poate cred ca ma duc sa ma razbun dar nu o sa fac asa , 0762800530 asta e nr meu daca vra cineva sa-mi zica ceva de drum bun sau daca sa ma certe in vreun fel astept telefoanele voastre , iar daca e cineva in italia pe la milano , torino ceva si vrea sa iasa la o bere ar la fel astept un semn , o seara frumoasa tuturor si sper sa ma intorc cu bine

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Romeo tata ceea ce iti faci cu mana ta se numeste lucru manual asa ca multa bafta la intalnire si sper sa vi intreg si sa nu faci vreo tampenie pe acolo in rest numai de bine.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: Poveste de viata

Salut, parerea mea : anuleaza , vizita in Italia si vezi de viata ta , tu alergi dupa trecutul tau ...... Lasa trecutul in urma si vezi de viitorul tau . Noroc .
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

romeox nu esti intreg la capomule si crede-ma am o presimtire ca se va intampla ceva rau cu tine acolo in italia tara oamenilor prosti ca cizma...iti meriti soarta omule ai coborat deja la un nivel foarte jos defapt esti la ground zero(dc tot zici ca stii engleza) dar vezi sa nu ajungi underground.
    acolo te va astepta tipesacu cineva sivei lua bataie , vad sange omule si lovituri , pumni ai grija c e faci .nu o sa mori dar 80% ca o s-o incasezi

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Da ...ce-ar mai fi de spus.
    Posibil sa fie mai multe variante:
    - de fapt tu stai bine mersi acasa si te amuzi , eventual faci un studiu psihologic asupra unui grup de oameni ;
    - te pregatesti de emisiune la OTV si deja ai trecut la next level cu plecarea spre Italia
    - daca nu-i asa , atunci ar trebui sa-ti faci un control psihologic si sa primesti ajutor de specialitate

Oricum ar fi , nici macar demn de mila nu mai esti , deja se intrevede dispretul.
    Daca intradevar te duci acolo , vezi ca risti sa ajungi donator de organe. Macar incearca sa te intalnesti intr-un loc public.
    Fost membru al acestui forum

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu mai zic nimic,am zis destul pana acum.Treaba ta.
    :

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

mai Romeo tu chiar spui serios ce spui?

ti-am explicat de multe ori pe messenger
    sincer

NU MERITA

e fara nici un rost
    probabil te mai amagesti si cheltui si cei 2000 de euro care tipa ia lasat acolo din cei 4 mii

deci pana la urma era mai bine sa ii fi luat pe toti ca nu mai aveai ce face ...
    si drumul asta nu il mai faceai

chestia ca tu nu vrei sa privesti spre viitor

da mai odata cu piciorul la trecut

nu mai poti de femei ?
    dute frate la una de pe centura daca nu mai merge altfel sau iti faci ceva cu o mana
    si iesi mai bine decat sa mergi in Italia sa rada fetiscana asta nerusinata (impreuna cu maicasa ) de tine
    Last edited by horatyu; 03-12-08 at 00:20.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

o poveste incredibila si daca este adevarata romeo o sa sfarseasca nasol ... chiar imi pare rau . ce inseamna sa iubesti cu patima pe cine nu merita ...
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    Da ...ce-ar mai fi de spus.
    Posibil sa fie mai multe variante:
    - de fapt tu stai bine mersi acasa si te amuzi , eventual faci un studiu psihologic asupra unui grup de oameni ;
    - te pregatesti de emisiune la OTV si deja ai trecut la next level cu plecarea spre Italia
    - daca nu-i asa , atunci ar trebui sa-ti faci un control psihologic si sa primesti ajutor de specialitate

Oricum ar fi , nici macar demn de mila nu mai esti , deja se intrevede dispretul.
    Daca intradevar te duci acolo , vezi ca risti sa ajungi donator de organe. Macar incearca sa te intalnesti intr-un loc public.
    scuzatima baieti daca nu ma exprim d a r la ora asta e mai greu totusi incerc sa spun:

in istorie vina mai mare o are cel care nu a impiedicat producerea unui rau nu cel care a produs...

deci si aici ar fi fost bine sa va intalniti voi mai multi cu acest romeox care si acumil consider ca e un om valoros care a alunec pe panta foarte usor chiar fiind inlesnit de aceea moldoveanca imputita(alte cuvinte nu gasesc si tiganca imputita a lui base era mai potrivita acestui baiat)

eu tind sa cred ca romeo chiar are necazuri , a postat pe mai multe forumuri ce-l roade dar daca face pe mistoular merita un suspend de 1 an

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by deidei View Post
    scuzatima baieti daca nu ma exprim d a r la ora asta e mai greu totusi incerc sa spun:

in istorie vina mai mare o are cel care nu a impiedicat producerea unui rau nu cel care a produs...

deci si aici ar fi fost bine sa va intalniti voi mai multi cu acest romeox care si acumil consider ca e un om valoros care a alunec pe panta foarte usor chiar fiind inlesnit de aceea moldoveanca imputita(alte cuvinte nu gasesc si tiganca imputita a lui base era mai potrivita acestui baiat)

eu tind sa cred ca romeo chiar are necazuri , a postat pe mai multe forumuri ce-l roade dar daca face pe mistoular merita un suspend de 1 an
    e reala povestea
    nu ii sta in fire sa fie spamer

din pacate are probleme
    si nu vrea sa accepte ca viata poate fii frumoasa si fara tipa respectiva
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member superzeama's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Red face Re: Poveste de viata

Quote Originally Posted by deidei View Post
    romeox nu esti intreg la capomule si crede-ma am o presimtire ca se va intampla ceva rau cu tine acolo in italia tara oamenilor prosti ca cizma...iti meriti soarta omule ai coborat deja la un nivel foarte jos defapt esti la ground zero(dc tot zici ca stii engleza) dar vezi sa nu ajungi underground.
    acolo te va astepta tipesacu cineva sivei lua bataie , vad sange omule si lovituri , pumni ai grija c e faci .nu o sa mori dar 80% ca o s-o incasezi
    Tara oamenilor prosti ca cizma??Pe asta de unde ai scos-o?Daca o fi sa ia bataie nu de la italieni o va incasa.Interesanta poveste.Mie mi se pare un pic inventata...
    SS2,Soleron

Page 6 of 9 FirstFirst ... 23456789 LastLast