Page 4 of 9 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 46 to 60 of 124

Thread: Poveste de viata

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Poveste de viata

Dupa toate astea , ieri seara pe la 9 , ora pana la care eu nu am dat nici un semn de viata , imi da ea vreo 4 bep-uri repetate , ii trimit mesaj , daca a luat o hotarare sa vina acasa sa imi mai dea cateva beep-uri , in fine imi da beep-urile , incerc sa o sun , mesaj ca nu are credit de la ea , iau o cartela de 3 euro , o trimit , incerc sa o sun si nimic , ii trimit un mesaj si ii spun daca intradevar vrea sa vb sa rasp de creditul care il mai are sa dea beep , raspunde vb 2 min ca vrea neaparat sa ajnga acasa , si sa o sun maine dimineata sa vb sau se duce ea la net , azi dimineata nici un semn de la ea , incerc sa o sun , imi respinge apelul , ii trimit mesaj si ii spun daca nu a primit creditul de aseara sa-mi respinga si sa iau o alta cartela , imi respinge(cartela de aseara o aruncasem si nu aveam cum sa verific daca mai e valida sau nu , de la cosmote mi-au cerut codul) azi la 10:25 mai trimit o cartela iar nu raspunde pe motiv ca nu a primit-o , sun un vechi prieten mester pe la Cosmote , si il intreb de astea , omu imi cere numaru pe care am transferat , verifica si cica aseara a primit creditul la ora 9 dupa care fata a vb ea pe osmote si pe orange cateva minute bune , apoi la 11 cand a vb cu mine a sunat-o alt nr de orange , de aici si acel beep decare ea a zis ca nu mai are credit , azi iar la fel a primit creditul la 10:26 si ca fata are in cont mult mai mult de 3 euro cat i-am transferat eu azi ............ uite abia azi vad si eu cat de orb si prost am fost .....sper sa nu mai faca si altcineva aceeasi prostie.si de la capat

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Romeox, esti incorigibil.
    Nihil Sine Deo !
    Credinta. Speranta si incredere.
    Ubi bene ibi patria.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

romeox , imi parea rau pentru tine la inceput...dar mi-a trecut.
    Esti barbat sau carpa ? Ce naiba e cu tine ? Esti penibil deja...iti curg mucii dupa o individa care face ce vrea din tine (bravo ei ca si-a gasit fraierul).
    Stii cum se numesc cei carora la place sa fie chinuiti ? Chiar nu mai sunt femei pe lumea asta ?

De vorba buna a colegilor de forum nu ai inteles nimic. Poate asa iti mai vin mintile la cap.
    Uit-o si gata , refa-ti viata. Bine ca nu e si un copil la mijloc.
    Fost membru al acestui forum

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am recunoscut ca am fost orb si un mare prost fara demnitate , dar vezi u ca tinand asa de mult la ea am zis ca poate , poate , acum dupa cate s-a intamplat nu o vad decat ca pe o curva ordinara si f perversa , probabil ca trebuia sa ajung pana aici sa o pot ura si sa nu ma mai gandesc la ea ....

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by danix71 View Post
    Romeox, esti incorigibil.
    cat despre asta , azi am pus punct la tot ce tinea de ea (lucruri, poze )am inceput sa o urasc deci asta e un lucru bun pe care trebuia sa-l fac de cand a plecat cu banii dar ....... nu am vrut sa ascult camarazii de pe forumuri ...acum sa stau si sa-mi para rau ca am mai pierdut si alti bani pe telefoane....

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by romeox View Post
    cat despre asta , azi am pus punct la tot ce tinea de ea (lucruri, poze )am inceput sa o urasc deci asta e un lucru bun pe care trebuia sa-l fac de cand a plecat cu banii dar ....... nu am vrut sa ascult camarazii de pe forumuri ...acum sa stau si sa-mi para rau ca am mai pierdut si alti bani pe telefoane....
    E un inceput bun.S-ar zice ca revii la normalitate.
    Uite si un exemplu in care se vede de ce e bine sa uràsti uneori.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Dupa toate astea , ieri seara pe la 9 , ora pana la care eu nu am dat nici un semn de viata , imi da ea vreo 4 bep-uri repetate , ii trimit mesaj , daca a luat o hotarare sa vina acasa sa imi mai dea cateva beep-uri , in fine imi da beep-urile , incerc sa o sun , mesaj ca nu are credit de la ea , iau o cartela de 3 euro , o trimit , incerc sa o sun si nimic , ii trimit un mesaj si ii spun daca intradevar vrea sa vb sa rasp de creditul care il mai are sa dea beep , raspunde vb 2 min ca vrea neaparat sa ajnga acasa , si sa o sun maine dimineata sa vb sau se duce ea la net , azi dimineata nici un semn de la ea , incerc sa o sun , imi respinge apelul , ii trimit mesaj si ii spun daca nu a primit creditul de aseara sa-mi respinga si sa iau o alta cartela , imi respinge(cartela de aseara o aruncasem si nu aveam cum sa verific daca mai e valida sau nu , de la cosmote mi-au cerut codul) azi la 10:25 mai trimit o cartela iar nu raspunde pe motiv ca nu a primit-o , sun un vechi prieten mester pe la Cosmote , si il intreb de astea , omu imi cere numaru pe care am transferat , verifica si cica aseara a primit creditul la ora 9 dupa care fata a vb ea pe osmote si pe orange cateva minute bune , apoi la 11 cand a vb cu mine a sunat-o alt nr de orange , de aici si acel beep decare ea a zis ca nu mai are credit , azi iar la fel a primit creditul la 10:26 si ca fata are in cont mult mai mult de 3 euro cat i-am transferat eu azi ............ uite abia azi vad si eu cat de orb si prost am fost .....sper sa nu mai faca si altcineva aceeasi prostie.si de la capat
    Omule da cum naighba poti fi asa de prost?

Mai rar intalnesti asa un om !!Scoate-ti din creiere pe fufa aia ca numa belele iti face si te invarte pe degete

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

frate sincer a fiu acum imi dau si eu seama ca am facut lucruri de care nu ma credeam in stare , dar e cam tarziu sa-mi para rau ce vrei sa fac ......

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

dar e cam tarziu sa-mi para rau ce vrei sa fac ......
    Niciodata nu e prea tarziu!Mai bine mai tarziu decat niciodata!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu ti-am spus clar ce face fatuca cu tine,am citit-o din prima.Stiu foarte bine cum discuta fufele intre ele si cum le merge mintea sa stoarca un barbat de bani.Chiar se sfatuiesc una pe alta si sunt multe care cresc educate asa,se transmite in cercul lor asa cum se transmite la noi microbul numit bere,fotbal,sateliti,etc.Pentru multe dintre ele este o adevarata pasiune sa faca asa ceva si se lauda prietenelor cu noile metode si jmecherii in a trage bani de pe tine.Cand se plictisesc au impresia ca "merita mai mult" si cauta alt fraier.Fufe.

PS:Eu azi am scapat definitiv de una si nici nu stii cat de bucuros sunt.Fac chef.
    :

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Sper sa fie asa cum zici. Numa ca exista si alte posibilitati. Sa te impaci cu ea cand vine la tine in genunchi, etc. De aceea eu te sfatuiesc sa nu te mai gandesti la ea ca si cum nu ar exista. Timpul le va rezolva pe toate.
    Trecut la Sfinti

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

asta si incerc sa fac ......apropo am blocat si cartela pe care o avea .....ca era cmparata de mine cu tot cu telefon,macar sa nu mai poata suna fata din banii mei

Mentioned
    0 Post(s)

asta si incerc sa fac ......apropo am blocat si cartela pe care o avea .....ca era cmparata de mine cu tot cu telefon,macar sa nu mai poata suna fata din banii mei
    Felicitari.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation Re: Poveste de viata

ce mai faci omule ?

ma gandesc de nu fi facut iarasi vreo prostie!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

nu inteleg urmatoarea chestie....

unde se afla fata in acest moment?
    Nu poti sa te intalnesti cu ea sa clarifici problema?
    De ce tot i-ai incarcat cartela si trimis mesaje, anumite probleme trebuiesc rezolvate fata in fata
    Faptul ca ti-a luat doar 2000euro cand putea lua 4000 miroase urat... fost obligata de cineva.

Acum parerea mea.... fata normal ca ii este frica sa se intalneasca cu tine pentru ca ii este teama sa nu se intample ceva i mai rau.

Pacat sa se termine asa, toti avem probleme si probleme pot fii rezolvate, banii recuperati

Page 4 of 9 FirstFirst 12345678 ... LastLast