Page 8 of 9 FirstFirst ... 456789 LastLast
Results 106 to 120 of 124

Thread: Poveste de viata

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Poveste de viata

Ma bucur ca nu ai patit nimic , in rest ...sunt de acord cu zmeura.
    Ti-am mai spus : uit-o si traieste-ti viata. Timpul le vindeca pe toate, in cele din urma.
    Fost membru al acestui forum

www.sateliti.info felix73's Avatar
    Mentioned
    5 Post(s)

original posted by Romeox . sub nici o forma nu caut sa ma impac cu ea

Faci cum vrei tu ,dar hai o data ca nu mai merge site-ul de vreo 3 zile.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Hmmm... buna din nou nu stiu daca interesaeza pe cineva continuarea acestei povesti dar astazi neavand nimic de facut am citit iar printre randuri ce am scris aici pe forum cu ceva timp in urma si m-am bucurat din nou pt ca au fost multi useri care au fost alaturi de mine in momentele alea carora le multumesc inca o data , nu m-am impacat cu fosta inca am mai vb la telefon de cateva ori acum sa intors roata ma suna ea , trebuia sa ajunga in tara la paste cica dar nu a mai ajuns , de vreo 2 ori a plans la telefon ca ii pare rau si ca a fost cea mai mare prostie pe care a facut-o , sunt imun la ce spune ea si lacrimile ei nu ma mai misca deloc acum , a promis ca o sa-mi dea si banii ....cand .... nu stiu dar i-am zis sa-i pastreze sa-si cumpere ea ceva dragutz , iar la fel cu ceva timp in urma vreo 5 luni mi-a spus ca e insarcinata zice ea cu mine si aseara ma suna si imi spune ca a nascut ca e totul ok si ca o sa vina si acasa cand nu stie nici ea ca nu depinde de ea , stand si facand niste calcule nu iese deloc ca fiind al meu iese exact in perioada cand a plecat , de insarcinata a fost ca am vazut-o eu pe web , mda ce sa zic acum ori ca a plecat stiind ca era insarcinata ori ca sa agatat de 1 acolo .....oricum treaba ei e cam nasol la 19 ani cu un copil , in rest eu am mai incercat inca 2 relatii trecatoare dupa care nu regret dar cine a zis ca trebuie sa-mi caut o femeie mare dreptate a a vut si o sa-i urmez i sfatul

Multumesc pentru timpul acordat sa auzim de bine

Standard RSP member skkip3r's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Omule, daca tot ti-a pricinuit necazuri da-i flit si nu o ma i baga in seama. In privinta banilor... pfff ... lasa-i dracu ca faci altii
    Daca nu aveti copii impreuna nu este nici o pierdere.
    Mult noroc

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Este o vorbă din bătrani .... timpul le vindecă pe toate
    Si incă una : ochii care nu se văd ... se uită

Te vei convinge singur.

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Dar shi dragostea asta, cand iti face cate una, mai inceraca s-o desfaci daca poti!!!!???
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Inca odata:zi mersi ca ai scapat de ea.Probabil nu stii ce urmari pot fii daca cumva faci greseala sa recunosti acel copil (mai ales daca nu e al tau),vezi-ti de treaba si nu-i mai raspunde la telefon niciodata.Din ce vad tipa ar fi in stare sa te prosteasca sa declari ca,copilul e al tau si apoi vei plati toate viata.Daca e al tau nu are decat sa umble sa te dea in judecata si sa ajungeti la teste ADN,apoi daca chiar e al tau asta e,altfel ai mare grija.
    Eu inca tot ma minunez de cat le poate duce mintea pe unele japite.Adevarul e ca stiu sa se foloseasca de bucata aia de "gogoasa" ca sa prosteasca un barbat.
    :

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    Este o vorbă din bătrani .... timpul le vindecă pe toate
    Si incă una : ochii care nu se văd ... se uită

Te vei convinge singur.
    ochii care nu se vad se uita......
    .....
    .....
    la alta :
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu unul, din propria mea experienta pot sa spun ca nu mai am incredere in nici o femeie. Intotdeauna spun una si alta fac. Atat imi sunt de urate ca daca vad una buna pe strada, ma si gandesc la cate rele poate face la viata ei. Nu stiu poate e nebunie ce fac, dar asta e... Dupa mai multe esecuri in viata, dupa o casnicie facuta praf de-a lungul a 14 ani, dupa ce mi-am "refacut" viata si m-am recasatorit, asta e concluzia la care am ajuns. Asa ca da-le dracului de femei. Nu exista nici una care sa te merite. Mergi inainte!
    Trecut la Sfinti

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Code:
    Eu inca tot ma minunez de cat le poate duce mintea pe unele japite.Adevarul e ca stiu sa se foloseasca de bucata aia de "gogoasa" ca sa prosteasca un barbat.
    stiu ele n-ai tu grija .eu am avut alta frica , sa nu cumva alunece mana si sa lovesc ca atunci e grav Cum spune si Intotdeauna spun una si alta fac lucru care l-am constatat si eu si in cativa ani am devenit un tip dur , arogant si nemilos cand vine vorba de femei.Dar imi pare deosebit de bine caci nu mai sufar de pe urma lor.Poate peste cativa ani voi ajunge sa dau ore de smecherie , cine stie ce rezerva viitorul

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

zmeura are mare dreptate. Nu-i mai raspunde la telefon niciodata. Cel mai tare le doare cand nu le raspunzi. Am facut asta intr-o perioada in care eram disperat ca tine si a fost foarte amuzant. Racoritor!
    E una din metodele de fierbere in suc propriu a femeilor. Cand le refuzi tocmai substanta din care sunt facute - taclala - se urca pe pereti de nervi.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Si inca ceva... "happy end" exista numai in filme. In viata reala exista numai "alternative endings".

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

ce sa zic sa stiti ca ma ajutat despartirea , acum merg cu ochii deschisi si cu inima inchisa o perioada , de raspuns nu am cum sa nu raspund pentru ca da cu numar ascuns doar sai inchid dupa aia cat despre ochii care nu se vad se uita asta cam asa e dupa aproape un an sunt putine amintiri care imi mai starnesc emotii mare parte le-am uitat sau am incercat sa le uit , in cazul in care vine si vrea sa recunosc copilul va dati seama ca nu sunt atat de tampit sa spun din prima da , daca are fata bani sa ma dea in judecata sa ma oblige sa facem testele si apoi o sa mai vedem cum decurg treburile , acum nici pica nu-i mai port si poate sa castige din partea mea mii de euro si sa faca ce vrea suntem ca 2 straini deci fiecare e cu viata lui si se descurca cum poate , sa auzim numai de bine

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu mai raspunde la apeluri cu numar ascuns si cu asta basta. Macar o vreme. Pana renunta de tot.

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@romeox... hai sa-ti zic una. Eu cam te-am citit din randurile tale. Tu inca o mai IUBESTI. Si sa stii ca nu vorbesc degeaba. Oricat ai spune tu si ti-ai repeta. Te simt din cele cate fraze scrise. Si scrii aici pe net ferm convins ca prin asta rezolvi cumva, ceva.
    Trecut la Sfinti

Page 8 of 9 FirstFirst ... 456789 LastLast