Results 1 to 5 of 5

Thread: Audientele dezastru ale Gsp TV!!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Audientele dezastru ale Gsp TV!!!

eu cu fotbalul sunt paralel dar sa zicem ca toti cei 20.000 abonati ar plati in sistem payperview 4€ ptr un meci rezulta 80.000 € . cam cate campionate ar trebui sa tranzmita gsp ptr a amortiza cele 100 mil € ? in mod normal reclama va fi automat exclusa in sistem payperview .

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@dan2000

in mod normal reclama va fi automat exclusa in sistem payperview .

Cine zice asta??? Daca vor iti baga banere in subsolul ecranului in timpul meciului, pana te saturi ..., cu ocazia afisarii scorului de exemplu.

ovex

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

trebuie sa fii nebun sa platesti pentru liga lui mitica, sau sa nu stii ce-i ala fotbal
    au luat mare teapa ca au investit atat, o sa-si recupereze o parte mica din reclame dar in rest..........
    sutele de mii de clienti pe care ii asteptau peste noapte se pare ca se orienteaza spre altceva
    desigur o sa continue cineva sa ne spuna ca boom va da faliment, strugurii sunt acri, etc
    pun pariu ca-n ziua ( ipotetic vorbind) in care boom va inchide obloanele, cineva va spune ca a avut dreptate. chiar daca spune asta in fiecare an, in fiecare luna.
    spun si eu ca din sursele mele pe care nu le pot dezvalui, purcelul locuitorului x va muri. cam asa sunt si cu afirmatiile astea
    ma opresc aici ca dau in offtopic prea tare