Un coleg de forum spunea mai sus " RAMANE LA LIBERA CUGETARE A FIECARUIA CEEA CE VREA SA FACA CU PROPIA PERSOANA DAR NU TE JOCI CU PROPIA TA TARA", si aici are perfecta dreptate.
Domilor, haideti sa ne uitam un pic la ce schimbari si numiri s-au facut de la debarcarea lui Basescu si venirea lui Vacaroiu.....
Se pare ca fostul CC al PCR renaste...
Oare cand vom reusii sa scapam de aceasta "boala"
Respect
Hai sa va spun o poveste.
Era prin 2004 cand alianta D.A. promitea alegatorilor ca vor face treaba in tara asta si ca vor baga la puscarie pe mafioti.Basescu si Tariceanu se tineau de mana si nu se plangea nici unul ca alianta lor e sponsorizata de Patriciu sau Cocos,interesul lor era sa ajunga la "ciolan".La conducerea tarii era un partid condus de mafioti si de baroni locali,de care vroiam sa scap cat mai repede si sa-i vad pe multi dintre ei dupa gratii.Drept pentru care am mers si am votat cu D.A.Nu pentru ca imi placea de Basescu sau de Tariceanu,nu pentru programul de guvernare,nu pentru impozitul unic de 16%,etc ci pentru ca speram sa-i vad pe cei de la PSD cu catuse la maine.Am votat si de a doua zi s-au dus dracului chestiile ale cu "Sa traiti bine" si "La tepe" si a inceput lupta pentru ciolan.L-au plimbat pe Bombo un pic pe la DNA pentru niste amarate de termopane si atat.Nici un baron local,primar sau consilier nu a patit nimic si sunt convins ca sunt destui care au facut magarii pe vremea PSD-ului.Basescu s-a apucat sa faca invarteli pentru alegeri anticipate si ca sa-l schimbe pe Tariceanu cu Stolojan,tampenia cu rapirea,"Axa Londra,Washington",Elena Udrea consiliera pe probleme de UE cu toate ca ea era proasta bata,el isi injura consilierii(cei buni,ca doar nu pe Elena),lui Tariceanu ii spune ca are "fata de european cu papion",se cearta cu rusii si acestia scumpesc gazul,cu Moldova numai incurcaturi,daca parlamentul vrea sa faca referendum pentru suspendarea lui el face contrareferendum de parca ar fi copil mic,etc,etc,etc.Pe partea cealalta Tariceanu isi schimba discursul si intra si el in balacareala politica,asta dupa ce programeaza intalniri intre Macovei si Patriciu,scrie biletele,ne pune taxa auto ca sa-i mearga lui afacerile,etc,etc,etc.
Pai eu ce sa mai fac?Pe aia de la PSD nu-i suport,Tariceanu ma lamurit,cu Basescu am votat de nevoie ca sa nu iasa Nastase-mafiotul sef,iar acum in sondaje urca Jiji Berbecali.Halal tara.
da,halal tara!...bine zis.....in romania conduce hrebe si patriciu......voi romanii platiti totul mai scump ca acesi infractori sa-si creasca averile..in orice tara democrata erau demult la puscarie,ei si multi altii pentru subminarea economiei nationale.....auzi la patriciu:
cercurile de interese sa fie incurajate si justitia sa fie privata....VA VINE SA CREDETI??
DA NE VINE SA CREDEM....pentru ca traim in ROMANIA si asta ne ocupa tot timpul![]()
Un lucru bun era daca Basescu respecta promisiunea facuta fata de parlament si fata de noi poporul! Daca il suspenda isi va da demisia,dar nu sa tinut de cuvant ceea ce este un minus in ceea ce priveste o promisiune facuta . De ce nu sia respectat promisiunea,pt ca nu mai este sigur ca va castiga alegirele anticipate.
Daca era un presedinte de cuvant nu mai mergeam la referendum pe 19 ci mergeam in vara direct la alegeri anticipate, unde castiga sigur si singur alegerile!!!!
NU UTA MERGI LA VOT SI VOTUL TAU CONTEAZA!!!!!!!!!!