Personal parca asist la o piesa de teatru cu accente comice in care actorii isi urmaresc doar propriile interese dar in care finalul nu poate fi decat unul trist, un traseu clar si asta indiferent de ceea ce am vrea noi ca simplii spectatori.Sincer ajung sa imi fie rusine ca sunt roman si asta din vina unora care nu stiu cum au ajuns acolo sa imi dirijeze mie viata.Suna absurd dar ajungem sa aratam cu unii care au inventat hotia si asta doar ca esti reprezentat de catre cine ?
Nu vad stropul de constiinta de care ar trebui sa dea dovada acesti indivizi, se vede clar un circ ieftin prin care din nou iese la iveala un traseu clar .Propriile lor interese.Ce denota oare din faptul ca la noi inca sa mai nasc mici genii care din nefericire pt. noi aleg calea occidentului sau vin aia sa ii ia de aici ?
O tara in care creier exista dar condusi de niste indivizi pe care ii las la atitudinea voastra sa ii caracterizati.
Revenind la subiect nu am cum sa fiu de acord cu aceasta suspendare, se gasesc cateva sute de indivizi care sa constranga demisia unui presedinte ales de majoritate si asta prin ce mijloace ?
Nu credeam ca putem ajunge in a vedea o alianta formata din PRM alaturi de cine ? de UDMR)))
Respecte!
D-lor,nu sunt pro politicieni si nu fac parte din niciun partid politic!
Nu vreau nici Basescu,nici Geoana sau orice alt politician.
Vreau sa stiu de ce din '90 pana in prezent nimeni nu a facut nimic pentru noi cei care de fapt i-am "pus"acolo!E tipic romanesc,cand te vezi cu sacii in caruta,uiti pe cine te-a ajutat sa-i pui.
Nu inteleg de ce se mai voteaza daca un grup de "dezmontati"vin si suspenda un presedinte ales de milioane de alegatori,indiferent care ar fi el.
Nu inteleg de ce atunci cand cineva spune ceva,altii interpreteaza lucrurile in favoarea lui si in defavoarea altora!
am sa merg la vot si am sa votez,pro Basescu,nu ca m-ar interesa persoana lui,ci pentru ca sa se inteleaga odata ptr.totdeauna,sper,ca nu se poate face ce vor unii sau altii in tara asta,si daca se face sa nu fie pentru mult timp!
Vreau sa fiu bineinteles ca indiferent cine ar fi fost presedinte,si ar fi facut macar din gura si mai putin fapte,(s-au facut mai putin fapte ptr.ca se stie cei care au dorit s-o faca au fost franati de niste "franari"),macar a fost intentia,altii au inceput sa faca diferite diversiuni politice,scandaluri si alte tertipuri ptr.a devia de la adevaratele probleme!
E de stiut ca Basescu nu e perfect,dar cine e?A facut greseli si nu e singurul,dar atunci cand un om vrea sa fie cat mai popular,se interpreteaza ca ar fi destrabalat,betiv,hot,sarlatan!
Hai sa ne punem imaginar in locul lui Basescu si sa stim ca ceea ce am dorit sa facem nu am putut din cauza celor care nu ne inghit,sa avem dreptate si sa fim dati la o parte ptr.singurul motiv ca nu suntem de acceasi parere cu altii,cum ne-am simti stiind ca avem dreptate?
Am sa votez cu Basescu ptr ca nu vreau Geoana,nu vreau Vadim,nu vreau,Becali,nu vreau,Voiculescu!
Niciodata nu ne vom trezi sa ne hotarm ce vrem sa facem?
Ceea ce ma mira e ca pana acum parlamentarii dormeau si cand i-a trezit cineva au votat dar oare stiu se s-a votat sau au aflat de la stiri?!
Se certau cand la unele alocutiuni se depasea timpul alocat cu 1,2 minute,la dezbaterea suspendarii si-au "tranzactionat"timpi un partid altuia,ciudat nu vi se pare ca e o uneltire?
Dar cum spuneam suntem romani si nu ma mira faptu asta in suine!Daca ne iutam putin in istorie vom "descoperi" ca noi romanii am fost un popor de turnatori,vezi,Mihai Viteazu,vezi Regele Mihai,vezi familia Brancoveanu si multi altii toti au fost tradati de cei de langa ei!
Dupa cu in '90 se vorbea de anii de dictatura si comunism cei 45 de ani ne tot "faleam"cu ei ce greu a fost,am ajuns azi-maine 20 de ani de democratie si nu se vede mai nimic!
Speram in vremuri mai bune! Ar trebui sa ne fie rusine!
ISTORIA SE REPETA,AR TREBUI SA INVATAM DIN GRESELI!Asadar d-lor nu uitati sa mergeti la vot!Nu votati persoana lui Basescu,votai impotriva demiterii PRESEDINTELUI!
SUNT PRO PRESEDINTE!
Respect!
Un coleg de forum spunea mai sus " RAMANE LA LIBERA CUGETARE A FIECARUIA CEEA CE VREA SA FACA CU PROPIA PERSOANA DAR NU TE JOCI CU PROPIA TA TARA", si aici are perfecta dreptate.
Domilor, haideti sa ne uitam un pic la ce schimbari si numiri s-au facut de la debarcarea lui Basescu si venirea lui Vacaroiu.....
Se pare ca fostul CC al PCR renaste...
Oare cand vom reusii sa scapam de aceasta "boala"
Respect