Dislikes: 0
Eu cred ca sau pus hotii pe el,parerea mea.
Ce dracu mai e normal in tara asta???????? Sper sa nu uite cea zis ca dacal suspenda o sasi dea demisia, la aceasta ora este suspendat!!!!!!!!! ,astept sasi dea demisia in 5 minute asa cum a zis. Intrun stat de drept si democratic lucrurile trebuiau sa stea altfel ,si nu sa fure numai uni ci sa fure toti ce mama dracului,cam asa sta treaba la noi. A venit ADA la putere nu mai poate sa fure PSD,asa ca vor sa fure si PSD nu numai ALIANTA.Acuma alegeri anticipate ,alti bani cheltuiti aiurea din buget in loc sa se faca ceva cu ei.CE MISTO EEEEEEE,NU!!!!!!!!!!!!?????????????
Credeti ca putea/poate impiedica pe cineva sa fure ?
A sustinut predarea dosarelor securitatii .
A condamnat public comunismul .
A ,, domit" 28 luni .A dat din clanta cit o ceata de babe ne...... , si'atit .
Putem sa ne dam cu parerea mult si bine... nu stim noi cate combinatii sunt acolo si cate se invart si cate grupuri de interese... dupa mine e subiect fumat de mult... azi e Basescu, maine e iar Iliescu poimaine a fi... Fat Frumos si tot asa pana v-a disparea generatia de moshi comunisti de la putere... daca romanul ar fi unit si presa i-ar pureca kalumea pe toti (fara exceptii si fara frica) fiti sigur ca ar pica toti ca mustele... dar inca sunt prea bine infipte radacinile in pardoseala de sub scaune ca sa le poata face ceva... iar cum romanul e lacom si traieste pe principiul "mie sa-mi fie bine, restul nu mai conteaza" a mai trece mult si bine pana se vor destepta cei care intradevar pot face ceva...
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Azi in Romania - tara minunilor
In rest totul bine si timp frumos....TACERE
- Un Presedinte ales de popor si suspendat de o "lista"
- Un fost Presedinte (care a plantat flori....) da lectii de libertate si democratie
- Un PrimMinistru ca niciodata -ferm, pe pozitii, dar vezi punctul 4
- Niste "liste" in loc sa faca hora bucuriei....tremurau pe holurile Parlamentului
Parerea mea e ca e normal ce s-a intamplat cu basescu
eu zic ca si-a creato cu mana lui. El isi dorea dictatura, dar la ce afaceri are el in urma nu stiu unde am fi ajuns noi ca tara in acest caz. In sfarsit eu imi doresc sa scapam definitiv de basescu si in sfarsit sa avem un presedinte adevarat nu un clovn.
PROBLEMA NU E BASESCU - s-a creat un precedent...pe viitor chear daca va fi ales si un Sfant de popor - "lista" il suspenda...motivul?...np
Interesul de afaceri primeaza oriunde in lume, dar in "iubita noastra patrie", interesul clanurilor mafiote isi spune cuvantul de la tribuna parlamentului. Cum este posibil ca instanta care vegheaza la respectarea constitutiei sa dea un verdict, iar "listele" sa desfinteze - sfideze acea hotarare.
Daca i-ati urmarit dupa anuntul votului; isi frecau mainile de bucurie. I-au luat puterea lui Basescu? Puterea e in mainile noastre. Noi VOTAM!
Personal, cred ca Basescu va castiga din tot scandalul. A facut si greseli, insa lucrul bun facut de el este ca a dat pe fata sistemul mafiot in care traim.
Veti vedea in iunie cand se va discuta in Comisia Europeana indeplinirea criteriilor, Romaniei ii va fi aplicata clauza de salvgardare si ne-am scos. Atunci sa-i vedem pe unde scot camasa. Deja se anunta o noua scadere a rating-ului de tara. Un guvern marioneta nu poate conduce tara in acest moment.
Ideea este ca "prostimea" va suporta tot.