Personal parca asist la o piesa de teatru cu accente comice in care actorii isi urmaresc doar propriile interese dar in care finalul nu poate fi decat unul trist, un traseu clar si asta indiferent de ceea ce am vrea noi ca simplii spectatori.Sincer ajung sa imi fie rusine ca sunt roman si asta din vina unora care nu stiu cum au ajuns acolo sa imi dirijeze mie viata.Suna absurd dar ajungem sa aratam cu unii care au inventat hotia si asta doar ca esti reprezentat de catre cine ?
Nu vad stropul de constiinta de care ar trebui sa dea dovada acesti indivizi, se vede clar un circ ieftin prin care din nou iese la iveala un traseu clar .Propriile lor interese.Ce denota oare din faptul ca la noi inca sa mai nasc mici genii care din nefericire pt. noi aleg calea occidentului sau vin aia sa ii ia de aici ?
O tara in care creier exista dar condusi de niste indivizi pe care ii las la atitudinea voastra sa ii caracterizati.
Revenind la subiect nu am cum sa fiu de acord cu aceasta suspendare, se gasesc cateva sute de indivizi care sa constranga demisia unui presedinte ales de majoritate si asta prin ce mijloace ?
Nu credeam ca putem ajunge in a vedea o alianta formata din PRM alaturi de cine ? de UDMR )))