e vorba doar de dvb-t , nu si hd..
din nou dezinformare ca si in cazul antena 1, cand a obtinut licenta de dvb-t..
Vu+Zero4K, Offset Motor 1m
ai antena pe casa? pentru canalul 47 UIF sau 54 UIF?
este destul de buna emisia cred ca merita incercat cu antena pentru un canal anume si cred ca o sa ai sanse de succes daca nu e un bloc in fata antenei , Paltinisul este destul de sus
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
In sat am una dintre cele mai inalte locatii,doar un deal de linga sat este mai inalt. Are vreo 300m inaltime deasupra nivelului Oltului.Si tot nu iau nimica.
Am incercat cu un tv adus de un tip din Italia care a pus si el botul la promisiunule politicienilor si a adus in tara ditamai scula.Antena este de banda larga si are 4m lungime si vreo 30-40 de elementi,nu mai stiu exact,am facut-o acum ceva ani in urma.Ampificator,tot tacimul.Ridicata la 12m deasupra solului si la vreo 100 m deasupra satului.Iau in schimb Pro tv Sibiu destul de acceptabil ca imagine,dar cu zgomot.Pro tv Brasov intra doar ca o umbra acolo,doar se aude sonorul zgomotos si cam atit.Ar mai fi RTT cu semnal sub orice critica,fara posibilitatti de receptie macar a/n si TVR 1 si 2 au calitatea semnalului de studio cu o simpla antena de camera.
Politicienii astia incurca propagarea UL cu UIF.Cred ca acopera cu stropitoarea aia de la Sibiu tor relieful deluros al Ardealului.La 30 Km de Sibiu dupa primul deal incepe zona de umbra,fiecare la noroc cu receptia.Uni da altii ba.![]()
Uite aici http://www.fuley.ro/tvdx/dvbt/rez-sibiu.html o receptie din Odorheiu Secuiesc (110Km distanta & 790m Altitudine)
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
La vara o sa urcam pe dealul mai inalt de linga sat sa vedem ce intra acolo.O sa cautam un generator de imprumut.O sa car si antena aia mare de 4m ca si asa am dat-o jos pentru ca era prea inalta si batrinul a zis sa nu o dea jos vintul.
Acum folosesc una identica dar cu 20 de elementi,este suficient pentru Pro tv Sibiu.
Partea proasta este ca drumul pina in virful dealului nu este asfaltat,nici macar pietruit,asa ca daca ploua am ramas blocati acolo.Nu mai poti cobori jos cu masina ca intrii in ripa,aluneca lutul ud mai ceva ca gheata.
Am sa fac niste poze sa vedeti cum se vede muntii Fagaras si cit este de inalt dealul fata de lunca Oltului.
Nu ai vedere catre Paltinis,nu catre Sibiu.Te chinui degeaba din pozitia aceea,poate de pe deal cum zici.
Pai la noi este si MPEG2 si MPEG4(cele hd).