prezicatorul iftv a anuntat ,din nou,apocalipsa acestui dth-urmeaza celelalte mai putin cele 2 D.
nu reusesc sa-mi aduc aminte ce companie are credite de 500.000.000 de euro !
Ce preziceri?S-a scris de mult pe aici ca DTH-urile nu vor mai misca nimic din cauza crizei financiare,asta o poate prezice si un copil de clasa a patra.
De falimente sunt plictisit,poate acum cu criza sa-i iasa,dupa ani intregi de aberatii,doar sa nu fie ceva cu D.![]()
:
deacord zmeura .....dupa experti si masteri e loc si de vraci in lumea receptiei de sateliti si dth
Nu ii iese nici acum... carcotasii de acest gen o sa fie tare disperati atunci cand vor afla ca la Boom exista deja un plan de dezvoltare pana in 2012
Aceste analize financiare, ultimele, au fost facute in primavara acestui an si s-au bazat in primul rand pe media instalarilor lunare din 2008 (10-12.000 lunar)
In urma acestor analize, reiese faptul ca vor ajunge sa aiba profit incepand cu 2010 si se vor imprumuta in continuare daca va fi nevoie, pentru a dezvolta noi servicii... sunt in posesia acestor analize financiare si evaluari (doc confidentiale) insa nu le voi posta inca deoarece vreau sa vad ce aberatii vor mai aparea pe rdigi
Imi pare rau pentru userii obisnuiti de acolo care chiar cred in prostiile debitate de unii...
Apropo... am auzit ca unii au fost nevoiti sa-si inchida magazinul si implicit sa concedieze oamenii din cauza colaborarii cu digi-tv (datorita problemelor si crizei de echipamente)
Si am mai auzit ca multi instalatori digi au trecut la boom insa le este rusine sa recunoasca acest lucru pe rdi... ce oameni, ce caractere
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
balbaitu de la iftv ataca din nou la el pe forum,dar pupa la dth nr1 dolce
mai dati telefoane sa faca emisiuni balbaite
A incetat colaborarea cu digi... si-a inchis pravalia din acest motiv iar acum probabil incearca o colaborare cu Dolce
Nu ar fi exclus ca acum forum-ul rdigi sa devina rddolce...![]()
Last edited by Snow; 07-12-08 at 20:20. Reason: R12
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
E problema lor.
: